Acties

Bekijk al onze acties en aanbiedingen

Bij Dusseldorp kunt u altijd terecht voor interessante acties en een scherp aanbod.

Dusseldorp Editions.

Exclusief bij Dusseldorp BMW. U ontvangt nu een scherp persoonlijk inruilvoorstel voor uw huidige auto bij aanschaf van een geselecteerde nieuwe BMW.

BMW X2 Lefhebber Edition

Het nieuwe lid van de BMW X familie, de BMW X2 is nu gelimiteerd leverbaar als de BMW X2 Lebberhebber Edition. Deze speciale editie is beperkt leverbaar voor de BMW x2 sDrive18.

BMW 518d Corporate Lease Edition

Nu direct leverbaar en zeer aantrekkelijk voor de zakelijke rijder, de BMW 5-serie Corporate lease edition. Deze speciale uitvoering is beschikbaar vanaf € 55.500,- en uitgerust met een flink aantal opties.

BMW X1 Orange Edition II

Na het overweldigende succes van de BMW X1 Orange Edition, die in in 2017 werd geïntroduceerd om de allereerste productie van een BMW model in Nederland te vieren. Krijgt de Orange Edition een opvolger in de vorm van de BMW X1 Orange Edition II sDrive20i. De consumentenadvies prijs van deze uitvoering is € 49.995,- inclusief een klantvoordeel van €4.388,-

BMW X3 sDrive18d Launch Edition.

De volledig nieuwe BMW X3 is vanaf nu leverbaar met de soepele en krachtige sDrive18d motor, deze levert een vermogen 150 pk en 330 Nm koppel.

Deze uitvoering leverbaar met het zeer interessante 'Launch Edition' pakket, hiermee krijgt u ruim € 4000,- voordeel.

BMW 5 serie 'Exclusiv Edition'

De BMW 530i Sedan en Touring zijn nu leverbaar als zeer interessante ‘Exclusiv Edition’. Deze uitvoering is gelimiteerd beschikbaar tegen een zeer aantrekkelijke prijsstelling, het klantvoordeel kan namelijk oplopen tot maximaal € 5.923,-

BMW 'STEPTRONIC EDITIONS'

Op elke BMW krijgt u nu standaard de innovatieve Steptronic automaat. Met de Steptronic automaat van BMW rijdt uw nieuwe BMW nog sportiever, dynamischer en comfortabeler. Dusseldorp BMW heeft altijd diverse modellen op voorraad die voorzien van de soepele Steptronic Automaat, wilt u dit zelf ervaren? Maak dan afspraak voor een proefrit in het model dat bij u past.

BMW 3 SERIE 'EDITIONS'

Van buiten sportief en dynamisch. Van binnen hoogwaardig en doordacht. Zowel de M Sport Edition als de Luxury Edition van de BMW 3 Serie onderstreept de ambitie van de sportiefste sedan in zijn klasse. En komt altijd stijlvol voor de dag – naar keuze met een sportieve, dynamische of elegante touch. Beide Editions zijn leverbaar op zowel de BMW 3 Serie Sedan als de BMW 3 Serie Touring, met een zeer interessant klant voordeel dat kan oplopen tot €7900,-