Acties

Bekijk al onze acties en aanbiedingen

Bij Dusseldorp kunt u altijd terecht voor interessante acties en een scherp aanbod.

DUSSELDORP BMW - 60 YEAR EDITION

Dusseldorp BMW bestaat 60 jaar! En dat mag uiteraard gevierd worden. Vanwege ons jubileum bieden wij bij aanschaf van geselecteerde nieuwe BMW modellen zeer scherp geprijsde "60 Year Edition" accessoire pakket aan.

WIE ZIJN INSTINCT VOLGT, KIEST BMW.

De geur, de spanning, de eerste kilometers, de trots. Zijn we niet een beetje vergeten waar de aanschaf van een nieuwe auto eigenlijk om gaat? Dusseldorp BMW in elk geval niet. Daarom hebben wij het aantrekkelijke aanbod voor u op een rij gezet. Met verschillende modellen. Dus ga verder met het volgen van uw instinct. Kies de BMW waar uw hart sneller van gaat kloppen.

Kies de BMW die u altijd al wilde rijden. Kies de BMW die u simpelweg geweldig vindt. Bij Dusseldorp BMW helpen wij u graag verder. 

De BMW Z4 M40i | First Edition

Kort geleden maakte de nieuwe roadster zijn wereldpremière en binnenkort is hij verkrijgbaar bij Dusseldorp BMW. Rij als eerste in de exclusieve First Edition BMW Z4 M40i - 340 pk aan grenzeloze vrijheid.

BMW 530e eDRIVE EDITION.

Met het standaard High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. Het pakket telt talloze extra opties die bij elkaar opgeteld zorgen voor nog meer rijplezier. Denk aan adaptieve LED-Koplampen. Met hoekverlichting en beam-assist. Denk aan Navigatie Professional met een breed 9-inch touch screen, 3D weergave en online kaart updates. Dus nooit meer gedoe met CD’s. Denk aan elektrisch verwarmde voorstoelen, een lederen sportstuur en Dakota lederen bekleding. En als dit ‘meer’ krijgt u voor minder.

BMW 1 Serie Editions

Dynamisch, vlot enconnected. De BMW 1 serie is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En met de introductie van de M Sport en Sport Line Edition, geven we bij Dusseldorp de BMW 1 een fraai, sportief uiterlijk. En voegen we nog meer comfort en innovatie toe. De BMW 1 Serie M Sport en Sport Line Edition zijn niet alleen een verrijking voor het straatbeeld. Ze geven u ook meer -sportief- rijplezier. Al helemaal met een upgrade naar Sport Line Shadow. Ook sportief, of comfortabel, het is maar hoe u het bekijkt, is de prijs.

BMW X1 Orange Edition II

Na het overweldigende succes van de BMW X1 Orange Edition, die in in 2017 werd geïntroduceerd om de allereerste productie van een BMW model in Nederland te vieren. Krijgt de Orange Edition een opvolger in de vorm van de BMW X1 Orange Edition II sDrive20i.

TIJD VOOR ZOMERWIELEN.

De zomer is nog niet begonnen, maar we zorgen er samen met u graag voor dat u bij hogere temperaturen veilig de weg op kunt. Daarom zijn we de afgelopen weken al weer druk bezig geweest met de voorbereidingen. De banden zijn gecontroleerd op de juiste profieldiepte en de wielen liggen gewassen voor u klaar. Onze zomerwissel afspraakplanner is vanaf nu weer geopend, waardoor u nu al op uw gemak een afspraak kunt maken voor de wisseling op het moment dat het u het beste uit komt.