Acties

Bekijk al onze acties en aanbiedingen

Bij Dusseldorp kunt u altijd terecht voor interessante acties en een scherp aanbod.

Dusseldorp Demo aanbod

Bij Dusseldorp BMW vindt u een zeer ruim aanbod van minimaal 140 BMW demo modellen. Het voordeel van deze modellen is dat ze zeer goed zijn uitgerust met handige opties, zoals een automaat en navigatiesysteem. Ook hebben ze relatief weinig kilometers gereden en zijn ze direct uit voorraad leverbaar. Het voordeel voor u is dat u deze rijk uitgeruste modellen aan kunt schaffen tegen een zeer interessante prijs.

BMW X1 Orange Edition II

Na het overweldigende succes van de BMW X1 Orange Edition, die in in 2017 werd geïntroduceerd om de allereerste productie van een BMW model in Nederland te vieren. Krijgt de Orange Edition een opvolger in de vorm van de BMW X1 Orange Edition II sDrive20i.

BMW 'STEPTRONIC EDITIONS'

Tijdelijk standaard een automaat op elke BMW, Dusseldorp BMW heeft altijd diverse modellen op voorraad die voorzien van de soepele Steptronic Automaat, wilt u dit zelf ervaren? Maak dan afspraak voor een proefrit in het model dat bij u past.

TIJD VOOR WINTERWIELEN.

De winter is nog niet begonnen, maar we zorgen er samen met u graag voor dat u bij lagere temperaturen veilig de weg op kunt. Daarom zijn we de afgelopen weken al weer druk bezig geweest met de voorbereidingen. De banden zijn gecontroleerd op de juiste profieldiepte en de wielen liggen gewassen voor u klaar. Onze winterwissel afspraakplanner is vanaf nu weer geopend, waardoor u nu al op uw gemak een afspraak kunt maken voor de wisseling op het moment dat het u het beste uit komt.