Acties

BMW 330i Touring 'Introduction'

Of het nu is voor een vakantie met het hele gezin, een weekendje weg of een dagje winkelen – de BMW 3 Serie Touring brengt comfort in de dagelijkse routine. Deze is tijdelijk leverbaar als interessante geprijsde BMW 330i Touring 'Introduction'. Voor €50.742,- rijdt u in de compleet nieuwe 330i Touring 'introduction' maar u betaald de prijs van een 320i Touring. Deze actie is geldig tot en met oktober 2019. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

 

BMW 530e eDRIVE EDITION.

Met het standaard High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. Het pakket telt talloze extra opties die bij elkaar opgeteld zorgen voor nog meer rijplezier. Denk aan adaptieve LED-Koplampen. Met hoekverlichting en beam-assist. Denk aan Navigatie Professional met een breed 9-inch touch screen, 3D weergave en online kaart updates. Dus nooit meer gedoe met CD’s. Denk aan elektrisch verwarmde voorstoelen, een lederen sportstuur en Dakota lederen bekleding. En als dit ‘meer’ krijgt u voor minder.

60 Years | Demo Deals.

Dusseldorp BMW bestaat 60 jaar! En dat mag uiteraard gevierd worden. Vanwege ons jubileum bieden wij nu alle BMW demo modellen voor zeer scherpe netto prijzen aan. Tevens worden alle demo's standaard geleverd met 2 jaar garantie , zodat u zorgeloos kan genieten van uw nieuwe BMW. 

BMW 225xe eDrive Edition

Met het High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. De extra opties van dit pakket zorgen voor nog meer rijplezier. Denk aan LED-Koplampen, hoekverlichting, beam-assist en Navigatie Plus met een breed 9-inch touch screen, 3D weergave en online kaart updates. Ook het interieur is zeer compleet uitgerust met elektrisch verwarmde voorstoelen, een lederen sportstuur en lederen bekleding. En al dit ‘meer’ krijgt u voor heel veel minder. Kiest ú nu voor een BMW 225xe eDrive Edition, dan is uw prijsvoordeel € 6.772,-.

BMW 1 Serie Editions

Dynamisch, vlot en connected. De BMW 1 serie is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Nu als M Sport en sportline Edition met een prijsvoordeel dat oploopt tot wel € 4.395,-

WIE ZIJN INSTINCT VOLGT, KIEST BMW.

De geur, de spanning, de eerste kilometers, de trots. Zijn we niet een beetje vergeten waar de aanschaf van een nieuwe auto eigenlijk om gaat? Dusseldorp BMW in elk geval niet. Daarom hebben wij het aantrekkelijke aanbod voor u op een rij gezet. Met verschillende modellen. Dus ga verder met het volgen van uw instinct. Kies de BMW waar uw hart sneller van gaat kloppen.

Kies de BMW die u altijd al wilde rijden. Kies de BMW die u simpelweg geweldig vindt. Bij Dusseldorp BMW helpen wij u graag verder. 

De BMW Z4 M40i | First Edition

Kort geleden maakte de nieuwe roadster zijn wereldpremière en binnenkort is hij verkrijgbaar bij Dusseldorp BMW. Rij als eerste in de exclusieve First Edition BMW Z4 M40i - 340 pk aan grenzeloze vrijheid.

DUSSELDORP BMW - 60 YEAR EDITION

Dusseldorp BMW bestaat 60 jaar! En dat mag uiteraard gevierd worden. Vanwege ons jubileum bieden wij bij aanschaf van geselecteerde nieuwe BMW modellen zeer scherp geprijsde "60 Year Edition" accessoire pakket aan.