Acties

Bekijk al onze acties en aanbiedingen

Bij Dusseldorp kunt u altijd terecht voor interessante acties en een scherp aanbod.

Een BMW binnen handbereik

In samenwerking met Ace Juweliers bieden wij u tijdelijk een exclusief dames- of herenhorloge van max. €2.580,- cadeau, bij aanschaf van een BMW occasion met premium Selection garantie. *

Pre-order de BMW 3-Serie Sedan

De nieuwe BMW 3-Serie sedan is vanaf nu te bestellen bij Dusseldorp BMW met vanaf prijs van € 46.179,- . Wanneer u een BMW 3-serie sedan besteld voor 31 december 2018, ontvangt u  bij Dusseldorp BMW een Head-up Display gratis. 

BMW Winter wielsets met 15% Korting

Winterbanden zijn van wezenlijk belang. Ze staan garant voor een betere handling onder zware omstandigheden. Winterbanden zijn dan ook verplicht in veel landen. Toch kunnen ze niet alleen uw veiligheid, maar óók de styling van uw auto verbeteren. De originele BMW Winterwielsets zijn niet alleen ontwikkeld met het oog op de rijdynamiek van uw BMW, maar zijn tevens afgestemd op het unieke BMW design. 

BMW 4-Serie Gran Coupé Deals

De BMW 4 serie Gran Coupé wordt nu nog aantrekkelijker, Dusseldorp BMW biedt namelijk uit voorraad zeer compleet uitgevoerde modellen die extra scherp zijn geprijsd. De actie loopt tot het einde van dit jaar zolang de voorraad strekt. 

maXimaal voordeel op de BMW X3

Profiteer nu tijdelijk van extra inruilkorting bij aanschaf van een nieuwe BMW X3 uit onze voorraad, deze modellen zijn zeer rijk uitgerust en onder andere standaard voorzien van de soepele Steptronic automaat. 

BMW X1 Orange Edition II

Na het overweldigende succes van de BMW X1 Orange Edition, die in in 2017 werd geïntroduceerd om de allereerste productie van een BMW model in Nederland te vieren. Krijgt de Orange Edition een opvolger in de vorm van de BMW X1 Orange Edition II sDrive20i. De consumentenadvies prijs van deze uitvoering is € 49.995,- inclusief een klantvoordeel van €4.388,-

BMW 'STEPTRONIC EDITIONS'

Tijdelijk standaard een automaat op elke BMW, Dusseldorp BMW heeft altijd diverse modellen op voorraad die voorzien van de soepele Steptronic Automaat, wilt u dit zelf ervaren? Maak dan afspraak voor een proefrit in het model dat bij u past.

BMW 3 SERIE 'EDITIONS'

Van buiten sportief en dynamisch. Van binnen hoogwaardig en doordacht. Zowel de M Sport Edition als de Luxury Edition van de BMW 3 Serie onderstreept de ambitie van de sportiefste sedan in zijn klasse. En komt altijd stijlvol voor de dag – naar keuze met een sportieve, dynamische of elegante touch. Beide Editions zijn leverbaar op zowel de BMW 3 Serie Sedan als de BMW 3 Serie Touring, met een zeer interessant klant voordeel dat kan oplopen tot €7900,-

TIJD VOOR WINTERWIELEN.

De winter is nog niet begonnen, maar we zorgen er samen met u graag voor dat u bij lagere temperaturen veilig de weg op kunt. Daarom zijn we de afgelopen weken al weer druk bezig geweest met de voorbereidingen. De banden zijn gecontroleerd op de juiste profieldiepte en de wielen liggen gewassen voor u klaar. Onze winterwissel afspraakplanner is vanaf nu weer geopend, waardoor u nu al op uw gemak een afspraak kunt maken voor de wisseling op het moment dat het u het beste uit komt.