Acties

Bekijk al onze acties en aanbiedingen

Bij Dusseldorp kunt u altijd terecht voor interessante acties en een scherp aanbod.

PRIVATE LEASE - AL VANAF € 379 PER MAAND.

Door uw BMW privé te leasen via Dusseldorp, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

BMW 1 SERIE SHADOW EDITIONS.

Een kordate verschijning, zo kun je de BMW 116i Sport Shadow Edition wel noemen. Met de prominente grill in hoogglans zwart, forse 17 inch lichtmetalen wielen en diverse zwarte BMW Individual details, is dit een uitvoering die in alles daadkracht uitstraalt. Zelfs uw kleurkeuze vraagt om een stevig besluit: wit of zwart. Met een prijs van € 32.995,- is de Sport Shadow Edition een aanbod dat met recht aantrekkelijk mag worden genoemd.

TIJD VOOR WINTERWIELEN.

De winter is nog niet begonnen, maar we zorgen er samen met u graag voor dat u bij koudere temperaturen veilig de weg op kunt. Daarom zijn we de afgelopen weken al weer druk bezig geweest met de voorbereidingen. De banden zijn gecontroleerd op de juiste profieldiepte en de wielen liggen gewassen voor u klaar. Onze winterwissel afspraakplanner is vanaf nu weer geopend, waardoor u nu al op uw gemak een afspraak kunt maken voor de wisseling op het moment dat het u het beste uit komt.