BMW 2 Serie AT/GT 'Dusseldorp Launch +'

Exclusief bij Dusseldorp BMW

De vernieuwde BMW 2 Serie Active Tourer and BMW 2 Serie Gran Tourer bieden ruimte, veelzijdigheid, comfort en de dynamische rijkwaliteiten waar BMW om bekendstaat. Ze zijn uitgerust met de nieuwste generatie motoren en zijn vanaf eind maart in onze vestigingen te bekijken, de Dusseldorp Launch+ is nu exclusief te bestellen bij Dusseldorp BMW.

'Dusseldorp Launch +'

Nu te bestellen.

Met ingang van maart 2018 zullen de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer en Gran Tourer beschikbaar zijn als Dusseldorp Launch+, dit pakket is exclusief beschikbaar bij Dusseldorp BMW. Voor de prijs van een Executive uitvoering (€2.495) of een High Executive uitvoering (€4.995) krijgt u een aantal veel gevraagde opties er kosteloos bij. De sportstoelen bieden extra zitcomfort en in het parkeren wordt u ondersteund door een achteruitrijcamera en Parking Assistant. Daarnaast biedt de trekhaak of derde zitrij extra veelzijdigheid in het dagelijks gebruik. Het voordeel van de Dusseldorp Launch+ bedraagt ruim €3.100 (boven op het voordeel van de Executive uitvoering).

Voorwaarden Dusseldorp Launch +:

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

- Te bestellen t/m Juni 2018
- Niet geldig voor Active Tourer 225xe
- Niet mogelijk i.c.m. Corporate Lease Edition.