BMW 2 Serie AT/GT 'Launch Edition'

Nu bij Dusseldorp BMW te bestellen

De vernieuwde BMW 2 Serie Active Tourer and BMW 2 Serie Gran Tourer bieden ruimte, veelzijdigheid, comfort en de dynamische rijkwaliteiten waar BMW om bekendstaat. Ze zijn uitgerust met de nieuwste generatie motoren en zijn vanaf eind maart in onze vestigingen te bekijken, de Launch Edition is nu al te bestellen bij Dusseldorp BMW.

HET 'LAUNCH EDITION' PAKKET

Nu te bestellen.

Met ingang van maart 2018 zullen de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer en Gran Tourer beschikbaar zijn als Launch Edition. Voor de prijs van een Executive uitvoering (€2.495) of een High Executive uitvoering (€4.995) krijgt u een aantal veel gevraagde opties er kosteloos bij. De sportstoelen bieden extra zitcomfort en in het parkeren wordt u ondersteund door een achteruitrijcamera en Parking Assistant. Daarnaast biedt de trekhaak of derde zitrij extra veelzijdigheid in het dagelijks gebruik. Het voordeel van de Launch Edition bedraagt ruim €1.800 (boven op het voordeel van de Executive uitvoering).

Voorwaarden Launch Edition:

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

- Te bestellen t/m Juni 2018
- Niet geldig voor Active Tourer 225xe
- Niet mogelijk i.c.m. Corporate Lease Edition.