De BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition

Een mooie combinatie tussen business en sportiviteit

De eerste BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een uitdagend karakter en is al vanaf zijn introductie populair in de premiumklasse. Goed nieuws want deze fantastische auto is nu ook tijdelijk verkrijgbaar in een gelimiteerde M Sport Edition. Deze aantrekkelijk Edition combineert de rijke uitrusting van de Business Edition met de sportieve opties van het Model M Sport. 

De BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition is verkrijgbaar vanaf € 42.241,- waardoor u geniet van € 3.319,- voordeel. 

BMW 2 Serie Gran Coupe M Sport Edition 2021

Business en sportiviteit

De BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition is onder andere uitgerust met het navigatiesysteem Live Cockpit Professional, adaptieve LED koplampen, extra getint glas achter en M Sportstoelen. Dankzij al deze eigenschappen is de BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition een perfecte combinatie van business en sportiviteit. 

Behalve de vele extra opties biedt de M Sport Edition ook nog meer rijplezier. Zo optimaliseren het M Sportonderstel met M Sport Steering en het M Aerodynamicapakket van het Model M Sport de rijdynamische eigenschappen. In de M Sport Edition wordt al deze sportiviteit ook nog eens gecombineerd met de geavanceerde en intelligente opties van de Business Edition.

Actievoorwaarden BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition

✓ Geldig op alle motoriseringen m.u.v. de M235i xDrive
✓ Gebaseerd op Model M Sport en Business Edition
✓ Geldig vanaf productie 09 juli 2021 tot 31 oktober 2021
✓ Vanaf 9 juli is de BMW 2 Gran Coupé M Sport Edition webspecial te vinden op de BMW website