De BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition

Een mooie combinatie tussen business en sportiviteit

De eerste BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een uitdagend karakter en is al vanaf zijn introductie populair in de premiumklasse. Goed nieuws want deze fantastische auto is nu ook tijdelijk verkrijgbaar in een gelimiteerde M Sport Edition. Deze aantrekkelijk Edition combineert de rijke uitrusting van de Business Edition met de sportieve opties van het Model M Sport. 

De BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition is verkrijgbaar vanaf € 42.241,- waardoor u geniet van € 3.052,- voordeel. 

BMW 2 Serie Gran Coupe M Sport Edition 2021

Business en sportiviteit

De BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition is onder andere uitgerust met het navigatiesysteem Live Cockpit Professional,18 inch lichtmetalen wielen, extra getint glas achter, M Achterspoiler en M Sportstoelen. Dankzij al deze eigenschappen is de BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition een perfecte combinatie van business en sportiviteit. 

Behalve de vele extra opties biedt de M Sport Edition ook nog meer rijplezier. Zo optimaliseren het M Sportonderstel met M Sport Steering en het M Aerodynamicapakket van het Model M Sport de rijdynamische eigenschappen. In de M Sport Edition wordt al deze sportiviteit ook nog eens gecombineerd met de geavanceerde en intelligente opties van de Business Edition.
 

Actievoorwaarden BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Informeer bij uw Dusseldorp vestiging naar de mogelijkheden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. Deze editie is niet leverbaar op de BMW M235i xDrive Gran Coupé.