Een vakantie cadeau bij een Cabrio

De zon schijnt steeds vaker en de temperaturen lopen op, perfect weer dus om op pad te gaan met uw nieuwe BMW Cabrio! Bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte BMW Cabrio krijgt u nu tijdelijk een voucher van Europarcs cadeau. Met deze voucher t.w.v. €1000,- kunt u een verblijf boeken op één van de 50 parken van Europarcs. Gelijk een mooie gelegenheid om er op uit te gaan met uw nieuwe Cabrio.

BMW M4 cabrio actievoorwaarden

Actievoorwaarden

Bij de aanschaf of lease van een nieuwe, gebruikte of demo BMW Cabrio krijgt u dus een voucher t.w.v. €1000,- cadeau. Deze voucher is te besteden voor een verblijf op één van de 50 parken van Europarcs.

✓ Unieke vouchercode, inwisselbaar binnen 1 jaar na afgifte
✓ De code kan worden ingezet bij de laatste stap van het boekingsproces
✓ Is het bedrag hoger dan €1000,- euro, dan betaalt u het verschil zelf bij
✓ Actie loopt t/m 30 juni (uiterlijke datum getekende koopovereenkomst)
✓ Gebruikte auto’s moeten beschikken over een certificaat van BMW Premium Selection

Wat kan het leven leuk zijn! In jouw nieuwe BMW cabrio genieten van een lekker weekend weg samen met jouw partner, gezin of vrienden. Kijk voor alle mooie parken op www.europarcs.nl

 

Bekijk onze voorraad

De BMW M4 Cabrio

De BMW M4 Cabrio

De BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive toont direct zijn sportieve uitstraling en de BMW M kenmerken. De nieuwe soft top combineert de voordelen van een inklapbare hardtop met de elegantie van een stoffen kap. De BMW M4 Cabrio levert uitzonderlijke prestaties dankzij zijn bekende 510 pk sterke 6-cilinder-in-lijnmotor en de M xDrive vierwielaandrijving.