Interview met Paul de Groot

Paul de Groot is financieel directeur bij een groot bedrijf en heeft daarnaast ook nog een druk gezinsleven. Hij rijdt in een mooie BMW X5 45e Plug-in Hybride. Voor hem is deze auto het beste van twee werelden. De auto bevat namelijk 6 cilinders en kan daarnaast ook nog eens 80 kilometer elektrisch rijden.

Met deze auto heb je het beste van twee werelden!
Paul de Groot

Deze, voor een PHEV, grote actieradius is het grootste voordeel voor Paul. “Ik heb een enorme hekel aan tanken want ik vind dit zonde van mijn tijd. Ik kan nu eigenlijk altijd elektrisch van en naar het werk rijden.” Naast dat het een zuinige auto is, is het ook nog een ruime auto. Iets wat voor Paul ook een voordeel is omdat de auto ook als gezinsauto wordt gebruikt.

Nog een voordeel voor Paul aan deze auto is de rijervaring. “De auto is veel stiller en rustiger dan een normale benzineauto. Daarnaast ervaar je veel meer power bij het accelereren, dit maakt de auto ook nog sportief.” Het enige wat Paul jammer vindt is dat de auto toch wel een mindere belevenis heeft.

Paul was zo tevreden over de PHEV dat hij voor zijn vrouw ook een hybride auto heeft aangeschaft. “Vooral bij de auto van mijn vrouw merken we dat het enorm veel scheelt in brandstof kosten.” Paul is niet per se heel veel bezig met het milieu maar hij vindt het wel fijn dat hij op deze manier zijn steentje bij kan dragen. Een hybride auto zou hij dan ook zeker aanraden aan zijn omgeving omdat je met deze auto het beste van twee werelden hebt.