BMW X1 Orange Edition

De Limited Edition SUV die u wilt rijden

De populaire BMW X1 Orange Edition is terug van weggeweest. Deze speciale 'Edition' is ter ere van de allereerste BMW productie in Nederland, namelijk bij VDL Nedcar in Born. Hier wordt de BMW X1 tot en met 2023 geproduceerd. Dit 'Nederlandse product' wordt nu tijdelijk in de spotlights gezet met de Limited Edition BMW X1 Orange Edition. Met deze actie rijdt u nu een zéér rijkelijk uitgevoerde BMW X1 20i model xLine voor een aantrekkelijke prijs.


Prijzen BMW X1 Orange Edition

De BMW X1 Orange Edition rijdt u al vanaf € 50.995,-.
Het te behalen voordeel bedraagt ruim € 3.671,-

BMW X1 Orange Edition rijdend

Een hogere inruilpremie

Ruil uw huidige auto nu in

Beschikt u over een inruilauto? Ruil dan uw huidige auto – bij aanschaf van een nieuwe BMW X1 –tijdelijk in tegen een hogere inruilpremie bij Dusseldorp BMW! Wanneer u ervoor kiest om uw huidige auto in te ruilen kunt u nu tot een wel € 6.000,- hogere inruilpremie verwachten. Dit bedrag is afhankelijk van het model BMW X1 dat u wilt gaan aanschaffen. 

Wilt u uw huidige auto graag inruilen? Maak dan gebruik van ons handige inruilvoorstel via WhatsApp? Stuur ons een berichtje met het model waar u interesse in heeft, uw kenteken, kilometerstand en minimaal twee foto's van uw huidige auto. 

BMW X1 Orange Edition 2021 rijden

BMW X1

Aantrekkelijker dan ooit

De BMW X1 is een opvallende vertoning en aantrekkelijker dan ooit. Het nieuwe design benadrukt zijn sportiviteit, dynamiek en luxe. De BMW X1 is voorzien van efficiënte drie- en viercilinder turbomotoren. Samen met de optionele xDrive vierwielaandrijving is dit een succesrecept voor een prachtig avontuur. Bekijk hier alle informatie omtrent de prijs, occasionaanbod en meer van de BMW X1. 

Samenvatting pakketuitvoering

De BMW X1 sDrive20i Orange Edition

✔ Model xLine
✔ Metallic kleur
✔ High Executieve pakket
✔ Geperforeerd leder 'dakota'
✔ Navigatiesysteem plus
✔ Head-up Display
✔ Elektrisch bedienbare achterklep
✔ 2-Zone Climate control
✔ LED-Koplampen
✔ 18" lichtmetalen wielen
✔ Sportstuur met leder bekleed
✔ Elektrisch verwarmbare voorstoelen
✔ Cruise Control
✔ PDC (Park Distance Control voor en achter

Reguliere prijs: €54.666,-

Actie aanbod: €50.995,-

Uw Klantvoordeel: €3.671,-
BMW X1 Orange Edition voorzijde

BMW X1 Private lease actie

Tijdelijk aanbod

Het rijden van een BMW X1 wordt nu nog bereikbaarder met BMW Private lease , hiermee rijdt u tijdelijk al vanaf €515,- per maand in een BMW X1 sDrive 18i all-in. In dit vaste maandbedrag zijn vrijwel alle autokosten inbegrepen. U hoeft uzelf dan ook niet druk te maken over eventuele onderhouskosten. Alle autozaken worden namelijk voor u geregeld. Dusseldorp BMW is dan ook altijd uw aanspreekpunt.

Tip: Dit betreft een tijdelijke actie, vraag snel uw persoonlijke private lease offerte aan.

 

Koplamp van de BMW X1 Orange Edition

tijdelijk slechts 1,99% rente

Bij aanschaf van een BMW X1 uit voorraad

Voor alle nieuwe BMW X1 modellen uit onze voorraad geldt er tijdelijk een extra scherp financieringstarief van 1,99% rente inclusief een BMW Top Cover verzekering. Zo kunt u goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst.

Stel uw vraag

Heeft u vragen omtrent de gave BMW X1 Orange Edition of wilt u hem graag in het echt komen bekijken? Neem dan contact met ons op of kom langs bij een vestiging bij u in de buurt. Maak hiervoor gebruik van de onderstaande mogelijkheden.