Rij een droomauto terwijl u op uw droomauto wacht

Geen zorgen over levertijd. Dusseldorp regelt tijdelijk een vergelijkbare auto.

Wilt u graag een nieuwe BMW bestellen maar niets merken van een mogelijk langere levertijd? Dat is bij Dusseldorp geen thema! Wij bieden je zelfs een extra rijervaring. Stap nu in een vergelijkbare nieuwe BMW, terwijl u wacht op uw nieuwe droom-BMW. En dat tegen dezelfde kosten!

Snel instappen
Twee keer een nieuwe BMW
Tegen vergelijkbaar leasetarief
Hoe werkt de droomauto

Hoe werkt het?

Bij Dusseldorp BMW hebben we de oplossing voor bestellingen waarbij u te maken heeft met een langere levertijd. Wij bieden namelijk een vervangende BMW aan terwijl u wacht op uw nieuwe BMW. Ook de vervangende BMW is een nieuw en vergelijkbaar type BMW. Dat betekent dus rijden in twee gloednieuwe BMW’s in een korte tijd! Dusseldorp BMW biedt u een zeer flexibele huurovereenkomst aan tegen dezelfde kilometerkosten als die van uw nieuwe, zelf samengestelde, BMW. Vraag naar de voorwaarden.

Mogelijkheden

Droomauto BMW Private Lease

BMW Private Lease

Heeft u een bestaand BMW Private Lease contract dat afloopt en moet u wachten op uw nieuwe Private Lease BMW? Wij bieden u dan ter overbrugging een nieuwe BMW aan tegen dezelfde leasekosten als die van uw nieuw bestelde BMW.

Ook wanneer u uw huidige auto verkocht hebt of inruilt en de overstap wil maken naar BMW Private Lease dan bieden wij u deze flexibele vorm van mobiliteit aan.

BMW droomauto kopen

BMW kopen

Heeft u een nieuwe BMW gekocht en ruilt u uw huidige auto in? In het geval dat u langer op uw nieuwe BMW moet wachten dan wenselijk is, dan is het huren van een nieuwe BMW ter overbrugging van de levertijd meestal goedkoper dan doorrijden met uw huidige auto.

Bovendien weet u waar u aan toe bent en hoeft u zich geen zorgen te maken over de waarde van je inruilauto op termijn. Laat u informeren over de mogelijkheden van deze flexibele vorm van tijdelijke mobiliteit!

BMW droomauto operational lease

BMW Operational Lease

Ook voor BMW operational lease zijn er een aantal mogelijkheden. Loopt uw huidige leasecontract af en is uw nieuwe auto nog niet in aantocht? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met uw leasemaatschappij en werkgever om u tijdelijk van een nieuwe BMW te voorzien in een voorloopovereenkomst. Uiteraard bieden wij dat aan tegen dezelfde maandlasten als die van de nieuwe. Geen zorgen en snel rijden.

BMW i4 2021

Alles over elektrisch rijden

Overstappen op elektrisch BMW rijden kan soms best wel spannend zijn omdat de elektrische wereld voor veel bestuurders nog onbekend is. Daarom proberen wij bij Dusseldorp BMW alle informatie zo duidelijk mogelijk voor u op een rijtje te zetten. Zo vertellen wij u bijvoorbeeld alles wat u moet weten over het opladen van uw elektrische BMW en leggen wij het verschil uit tussen elektrisch of hybride rijden

Direct BMW rijden?

Direct rijden in uw droom BMW? Dat kan ook! Dusseldorp BMW beschikt met 8 BMW vestigingen in Nederland over een ruime en actuele voorraad nieuwe BMW’s die snel de weg op kunnen.

Bekijk onze voorraad online, maak een proefrit en rij snel in uw nieuwe BMW.

BMW iX

BMW i-Ready van BMW Financial Services

Overweegt u een nieuwe BMW i4 of een BMW iX50 dan wel een BMW iX M60 te leasen bij BMW Financial Services, dan bieden wij u een heel speciaal overbruggingsaanbod. Aangezien de levertijden van deze modellen door de grote populariteit inmiddels richting 2023 gaan sluiten we voor u een leasecontract af voor een vervangende auto met een looptijd van 48 maanden, dat u na 12 maanden voortijdig en boetevrij kunt annuleren. De leasekosten van de voorloopauto blijven daarmee aantrekkelijk laag. Een voorbeeld? De onlangs geïntroduceerde BMW 420iA Gran Coupe rijdt u tot aan de komst van uw nieuw bestelde BMW i4 of BMW iX tegen een maandtarief vanaf € 839,- (48 maanden/20.000 km). Voorwaarde is dat u er minimaal 12 maanden mee rijdt. Van BEV naar BEV kan ook. U rijdt al een iX40 als voorloopauto vanaf € 1.073,- (48 maanden/20.000 km) totdat uw nieuwe BMW iX 50/M60 wordt geleverd.