Dusseldorp Voordeel Festival

Honderden unieke BMW’s, nu zéér aantrekkelijk geprijsd

Welkom bij het Dusseldorp Voordeel Festival. De aankomende weken kunt u profiteren van aantrekkelijke prijzen op een gevarieerd aanbod uit onze BMW voorraad. Zo ontvangt u altijd de beste prijs op ons aanbod. Bekijk nu meer dan 850 unieke BMW's, bestaande uit onze gehele voorraad BMW occasions.

Meer dan 550 unieke BMW’s
Altijd de beste prijs
Direct rijden
U RIJDT AL EEN BMW VANAF € 17.950,-!*
Klant kijkt door raam BMW

Financieren bij Dusseldorp

Ontdek het nu

Heeft u de perfecte BMW uit ons actie-aanbod gevonden maar wenst u liever niet het gehele bedrag in één keer te betalen? Dan kunt u er nu voor kiezen om uw nieuwe BMW te financieren tegen een aantrekkelijk rentetarief. U kunt uw nieuwe BMW zowel zakelijk als privé financieren en daarbij kunt u kiezen uit twee verschillende financieringsmogelijkheden (zekerheid of flexibiliteit), zodat er altijd een financieringsvorm is die perfect past bij uw wensen. Ontdek meer over financieren bij Dusseldorp. 

Waarom Dusseldorp

BMW's in showroom

Sinds 1959.

Met ruim 60 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij u aan uw droom BMW kunnen helpen. In 1959 openden wij de deuren van de eerste BMW showroom van Nederland en zijn nu uitgegroeid tot één van de grootste dealers van de premium merken BMW en MINI in Nederland.

Premium service.

Premium kwaliteit stopt niet wanneer u uw nieuwe BMW heeft aangeschaft. Ook na aankoop staat premium kwaliteit centraal bij Dusseldorp, met alle services die wij u aanbieden. Van sterke garantievoorwaarden tot aan onze specialisten, die uw BMW zorg kunnen bieden die hij verdiend. 

Altijd in de buurt.

Met acht vestigingen door heel Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt. Dit is wel zo handig als u bijvoorbeeld langs moet komen voor onderhoud aan uw BMW. Daarbij bent u altijd welkom bij één van onze vestigingen, om een kijkje te nemen in onze showroom of voor een goed verhaal onder het genot van een lekkere kop koffie.

een greep uit ons aanbod

Stel uw vraag

Heeft u vragen omtrent het Dusseldorp Voordeel Festival of wilt u graag even langskomen om één van uw droom BMW's te komen bezichtigen? Maak dan gebruik van de onderstaande contactmogelijkheid of bezoek een vestiging bij u in de buurt. 

Dit aanbod is slechts tijdelijk geldig. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. *Deze vanafprijs is gebaseerd op het goedkoopste model uit ons aanbod.