Lage CO2, lage rente actie

Financier nu uw Plug-in Hybride of elektrische BMW extra voordelig

Overweegt u om een Plug-in Hybride of elektrische BMW te kopen? Dan wordt u voortaan beloond met een extra aantrekkelijk rentetarief tijdens de 'lage CO2, Lage Rente' actie. Zo wordt het rentetarief van uw financiering gekoppeld aan de hoogte van de CO2 uitstoot van de BMW die u wilt aanschaffen. Daarmee stimuleert Dusseldorp BMW actief de keuze voor een geëlektrificeerde BMW, want hoe lager de CO2 – hoe lager de rente.

Dusseldorp BMW heeft een breed aanbod aan geëlektrificeerde BMW modellen en BMW loopt al jaren voorop in de productie van duurzame auto's. Met deze regeling ziet u dat nu ook terug in onze financieringsoplossingen. Ontdek deze actie nu bij Dusseldorp BMW.

Voordelig financieren
Milieubewust rijden
U rijdt een nieuwe BMW

Welke BMW kiest u?

Bij Dusseldorp BMW hebben we een breed en gevarieerd aanbod aan geëlektrificeerde BMW modellen. Gaat u bijvoorbeeld voor een volledig elektrische BMW of wilt u genieten van het beste van twee werelden en gaat uw keuze uit naar een Plug-in hybride BMW? Ieder zijn eigen voordelen, allebei typisch BMW. Kies hieronder uw gewenste type BMW en bekijk vervolgens ons aanbod.

Elektrische BMW
Plug-in Hybride BMW
Foto van een geparkeerde BMW iX3 in de stad

Elektrische BMW

Het financieren van een volledig elektrische BMW is nu zeer aantrekkelijk. U profiteert momenteel van de uiterst scherpe rente van 2,99%. Bekijk nu ons aanbod aan volledig elektrische, nieuwe BMW modellen of vraag eenvoudig een offerte aan.

BMW 545e xDrive voorzijde

Plug-in Hybride BMW

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van de vele BMW Plug-in Hybride modellen. Dankzij hun lage CO2-uitstoot en bijbehorende BPM voordeel zijn ze een aantrekkelijke optie. Financieren kan daarbij nu voor slechts 3,99% rente. Bekijk nu ons aanbod aan nieuwe Plug-in Hybride BMW modellen of vraag een offerte aan.

REKENVOORBEELD*

Contante waarde (aanschafprijs): € 35.000,00 
Contante aanbetaling (aanbetaling): € 8.750,00 
Totale kredietbedrag: € 26.250,00 
Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48 
Jaarlijkse kosten percentage: 2,99% 
Termijnbedrag: € 323,16
Slotsom: € 13.125,00 
Totale door u te betalen bedrag: € 28.636,59
Vaste debetrente voet: 2,99%

Stel uw vraag

Heeft u nog vragen omtrent deze actie, neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder en vertellen u met genoegen alles over deze aantrekkelijke rente actie. Wilt u graag een vestiging bezoeken? Dat kan helaas op dit moment alleen als u een zakelijke klant bent. Wilt u graag proefrijden als particuliere klant? Dat is mogelijk met beperkte maatregelen. Zo is het bijvoorbeeld bij ons mogelijk om een proefrit aan huis te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

 

*De rente van 2,99% of 3,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente +1%. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2021. 

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand januari 2021. 

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693. 

BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv.