Dusseldorp vertegenwoordigt ALPINA in Nederland

Vanaf nu kunt u voor dit prachtige merk bij ons terecht

Dusseldorp wordt de vertegenwoordiger van ALPINA in Nederland. ALPINA staat sinds 1965 voor bijzondere, op maat gemaakte uitvoeringen van bekende BMW modellen. Hiermee combineert de autonome automobielfabrikant uiterste topprestaties, samen met ultiem rijgenoegen en een luxueuze afwerking. U kunt nu bij ons terecht voor het kopen van - en onderhoud aan - de exclusieve modellen van dit prachtige merk. Meer informatie over ALPINA en de specifieke modellen leest u verder in dit artikel.

 

Tip! Binnenkort lanceren wij een volledig op ALPINA gerichte website: https://www.dusseldorpexclusief.nl/

ALPINA B8 geparkeerd in garage

Over Alpina

Maak kennis met het merk

Hoewel BMW prachtige modellen aanbiedt zijn er altijd klanten die iets anders willen. Iets unieks – een model met meer sportiviteit, meer uitstraling of meer individualiteit. Hiervoor biedt ALPINA al sinds 1965 de perfecte oplossing: een zéér exclusief modelgamma met op maat gemaakte BMW modellen. Momenteel kunt u kiezen uit ruim zes modellen waarvan er een aantal zowel met benzine- als dieselmotoren leverbaar zijn. Alle ALPINA modellen beschikken over een buitengewoon luxueuze afwerking van hoge kwaliteit, indrukwekkende prestaties en een uitzonderlijke rijdynamiek.

Bekijk de modellen

Meer informatie over de ALPINA modellen

Groene ALPINA D3 Touring op de weg

BMW ALPINA B3 en D3 S

De krachtige BMW ALPINA B3 wordt aangedreven door een zescilinder in lijn met Bi-Turbo. Dankzij een vermogen van maximaal 340 kW (462 pk) kunnen geweldige prestaties worden behaald. U kunt ook kiezen voor de BMW ALPINA D3 S dieselvariant. Het maximale koppel van 730 Nm is al beschikbaar tussen 175 tot 2750 tpm en het vermogen bedraagt niet minder dan 261 kW (355 pk). Beide modellen zijn zowel verkrijgbaar in Sedan als Touring uitvoering.

Blauwe ALPINA XD4 geparkeerd in de stad

BMW ALPINA XD3 en XD4

Op basis van de BMW X3 en X4 diesel biedt ALPINA een alternatief aan: de BMW ALPINA XD3 en XD4. Beide modellen beschikken over de zescilinder in lijn met turbocompressor, die 285 kW (388 pk) levert en een maximaal koppel van 770 Nm, wat reeds bij 1750 tpm beschikbaar is. Gekoppeld aan de 8-traps sportautomaat van ZF, staan beide uitvoeringen garant voor grensverleggende prestaties.

Blauwe ALPINA B5 geparkeerd in een studio

BMW ALPINA B5 en D5 S

De BMW ALPINA B5 biedt een geweldige balans tussen vermogen en exclusieve luxe in een eigentijds design. Met zijn 4,4 liter V8 met Bi-Turbo beschikt de bestuurder over niet minder dan 457 kW (621 pk) en een maximaal koppel van 800 Nm. Als BMW ALPINA D5 S is dit model ook verkrijgbaar met een dieselmotor, die 300 kW (408 pk) levert naast een koppel van 800 Nm vanaf 1750 tpm. Beide modellen zijn zowel in Sedan als Touring leverbaar.

Blauwe ALPINA B7 geparkeerd voor een villa

BMW ALPINA B7

Deze indrukwekkende sedan staat aan de top van het ALPINA modelgamma, met een eigentijds design, een enorm motorvermogen en een luxueuze uitvoering die zijn gelijke niet kent. Deze BMW ALPINA B7 heeft de laatste generatie van de 4,4 liter V8 krachtbron met Bi-Turbo, die 447 kW (608 pk) levert en zo een topsnelheid van 330 km/h mogelijk maakt. De 0 tot 100 acceleratie vraagt slechts 3,6 seconden.

Blauwe ALPINA XB7 geparkeerd in een loods

BMW ALPINA XB7

Met zijn 4,4 liter V8 met Bi-Turbo levert deze BMW ALPINA XB7 457 kW (621 pk) en is daarmee de sterkste krachtbron uit de ALPINA range. Deze veelzijdige alleskunner nodigt uit tot ongekende avonturen, over bochtige bergpassen, door besneeuwde gebieden en op de snelle Autobahn. Deze bolide maakt veel – zo niet alles – mogelijk.

Groene ALPINA B8 geparkeerd op de weg

BMW ALPINA B8

De korte aanduiding – B8 – dekt nauwelijks de lading van deze unieke propositie. Binnen de uitdagende lijnen van de 8-serie heeft ALPINA een V8 gemonteerd waarvoor het begrip krachtbron nog te bescheiden klinkt. Met 800 Nm is er vanaf 2000 tpm al meer dan onvoorstelbare trekkracht beschikbaar. De 457 kW (621 pk) maken een topsnelheid  van deze slanke coupé mogelijk die boven de 320 km/h ligt.

MODEL Uitgelicht

De nieuwe BMW ALPINA B8

Bekijk hier de beelden van de wonderschone, spiksplinternieuwe BMW ALPINA B8 en krijg een idee van wat oneindige individualiteit betekend. Bijna met geen woorden te omschrijven en om stil van te worden. Maak kennis met de nieuwe BMW ALPINA B8.

Interesse in één van de ALPINA modellen?

Heeft een ALPINA model uw interesse gewekt en wilt u hierover graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze verkoopspecialisten, zij helpen u graag verder.

Geen voertuigen gevonden

Een greep uit ons aanbod

Bekijk hier een aantal ALPINA modellen uit ons aanbod.

Ons aanbod ALPINA voorraad modellen zal de komende maanden steeds verder worden uitgebreid

Persbericht: aankondiging ALPINA x Dusseldorp

Arie Ruitenbeek, commercieel directeur van Dusseldorp Automotive, is duidelijk over de filosofie van het bedrijf: “Wij willen dat onze klanten plezier beleven aan hun auto of motorfiets en daar is onze dienstverlening op gericht.” Hoewel BMW al een fantastisch gamma heeft aan modellen die de slogan van het Duitse merk onderschrijven – ‘BMW maakt rijden geweldig’ – zijn er altijd klanten die nog meer uitgesproken wensen hebben. “Voor die selecte groep klanten biedt ALPINA al meer dan 50 jaar voor vele BMW modellen iets extra’s op het gebied van motorisering en in- en exterieur verfijningen,” aldus Ruitenbeek. “Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij sinds kort exclusief voor Nederland het merk ALPINA mogen vertegenwoordigen.” Dusseldorp en ALPINA sluiten perfect op elkaar aan op het gebied van het bieden van optimale rijbeleving: “Met de toevoeging van ALPINA aan ons portfolio zijn we nog beter in staat om van iedere klant een Dusseldorp-fan te maken,” zegt Arie Ruitenbeek tot slot.

Tip: Lees het gehele persbericht eenvoudig via onderstaande button

Stel uw vraag

Voor meer informatie over ALPINA kunt u ons uiteraard contacten via de onderstaande mogelijkheid. Wilt u graag een specifiek model komen bezichtigen? Kies dan één van onze vestigingen bij  u in de buurt. U bent van harte welkom!