De nieuwe BMW 1 Serie

Met de nieuwe BMW 1 Serie  breekt een nieuw tijdperk aan. De derde generatie van dit succesvolle model is gebaseerd op het moderne BMW  voorwielaandrijvingsplatform. Daarmee combineert de nieuwe BMW 1 Serie het kenmerkende rijplezier van BMW met een aanmerkelijk ruimer interieur. De nieuwe BMW 1 Serie is sportief, veilig en hoogwaardig afgewerkt, heeft een fris design, de nieuwste connectiviteit en is een echte BMW met een sterk eigen karakter

Vanaf €33.914 rijd u al in de 136 pk sterke BMW 118i

Voorwielaandrijving

De derde generatie van de BMW 1 Serie is voor het eerst gebaseerd op het geavanceerde BMW voorwielaandrijvingsplatform. Daarmee combineert de auto een rijdynamiek die in zijn segment de nieuwe norm is met  meer interieurruimte in vergelijk met het oude model. Met toepassing van alle kennis en ervaring die BMW heeft opgedaan met voorwielaangedreven auto’s en de technologieoverdracht van de BMW i3(s). Is de nieuwe BMW 1 Serie na een ontwikkelingstijd van vijf jaar een echte BMW met een sterk eigen karakter.

Meer interieurruimte

In de nieuwe BMW 1 Serie hebben de inzittenden aanmerkelijk meer ruimte dan in zijn voorganger, vooral achterin. De instap is daardoor gemakkelijker en de knieruimte achterin is met 33 mm gegroeid. De hoofdruimte achterin is – indien het panorama-schuifdak aanwezig is – met 19 mm toegenomen. Daarnaast hebben de achterpassagiers 13 mm meer ruimte op ellebooghoogte, terwijl de inzittenden voorin maar liefst 42 mm meer elleboogruimte hebben.

De bagageruimte meet nu 380 liter, 20 liter meer dan voorheen. Met de achterbankleuning omgeklapt bedraagt de ruimte zelfs 1.200 liter. Bovendien is de minimale breedte van de bagageruimte toegenomen met 67 mm. En voor het eerst is de BMW 1 Serie ook te bestellen met elektrische bediening van de bagageklep.

Drie uitrustingslijnen

De nieuwe BMW 1 Serie is in drie uitrustingslijnen te bestellen, die zich zowel wat betreft uiterlijk als interieur van elkaar onderscheiden. 

  • BMW 1 Serie Luxury Line: Hier ligt de nadruk vooral op verfijning en comfort, met carrosseriedelen in Aluminium satiniert en interieurbekleding in Leder ‘Dakota’.  
  • BMW 1 Serie Sport Line is voorzien van accenten in Schwarz, raamlijsten in BMW Individual Hochglanz Shadowline en sportstoelen.
  • BMW 1 Serie M Sport is voorzien van accenten in Aluminium satiniert, een voorspoiler en een onderbumper met specifiek gevormde luchtinlaten en een BMW M achterbumperinzet in hoogglanzend Schwarz.

BMW 1 Serie Motoriseringen

Gecombineerd verbruik: 5.7 – 5.0 l/100 km; CO2 uitstoot gecombineerd: 129 – 114 g/km

Gecombineerd verbruik: 7.1 – 6.8 l/100 km; CO2 uitstoot gecombineerd: 162 – 155 g/km

- Twin Turbo 4 Cilinder-in-lijn. 306 PK

- Acceleratie: 0-100 km/u in 4,8 sec (4,7 met M Performance Pack) Topsnelheid 250 km/u

Gecombineerd verbruik: 4.2 – 3.8 l/100 km; CO2 uitstoot gecombineerd: 110 – 100 g/km

Gecombineerd verbruik: 4.4 – 4.1 l/100 km; CO2 uitstoot gecombineerd: 116 – 108 g/km

Gecombineerd verbruik: 4.7 – 4.5 l/100 km; CO2 uitstoot gecombineerd: 124 – 117 g/m

Private Lease

Tijdelijk Introductie aanbod

De volledig nieuwe BMW 1 Serie is bij de introductie in september direct leverbaar met een zeer interessant private lease tarief vanaf €425,- per maand. 

ACTUELE VOORRAAD

Bekijk direct onze actuele nieuwe- en gebruikte voorraad van de BMW 1 Serie.