Ontdek de BMW 7 Serie Sedan.

Beheers elke beweging, geniet van ieder moment. De BMW 7 Serie Sedan staat voor een zelfbewuste uitstraling, uitstekende prestaties en maximaal comfort. Als BMW 750Li, aangedreven door een nieuw ontwikkelde BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor en met standaard xDrive, heeft hij alles in zich voor een toppositie.

Dankzij de emotionele vormtaal van het elegante design en de bijzondere, comfortabele ambiance in het interieur met details van de hoogste kwaliteit, individuele personalisatiemogelijkheden en technische innovaties belichaamt hij de luxeklasse van BMW. Superioriteit ontmoet exclusiviteit. Luxe ontmoet prestaties.

BMW 7 Serie voorraad

een greep uit ons aanbod

BMW 7 Serie voorraad

In het middelpunt van de aandacht: de BMW 7 Serie maakt vanaf het eerste moment indruk met zijn unieke uitstraling. Met name de markante voorzijde benadrukt het zelfverzekerde karakter. Op de flanken accentueren de verticale Air Breathers de hoogte van het voertuig. In samenspel met de lak in Berninagrau met glinsterend Amber effect ontstaat er in combinatie met de 20”-wielen een elegantie waaruit superieure dynamiek spreekt.

De uitnodigende Welcome- en Goodbye-lichtaccenten begroeten u nog voor het instappen in uw BMW. In het interieur wacht een warm onthaal met exclusieve en hoogwaardige materialen, die samen met de innovatieve Connected features een tot nog toe ongeëvenaarde ambiance scheppen.

''ALTIJD VERBONDEN MET DE WERELD"

Onderweg en toch thuis: dankzij de innovatieve digitale diensten van de BMW 7 Serie Sedan. Met Connected Navigation heeft u vele mogelijkheden om uw reis nog comfortabeler en persoonlijker vorm te geven. BMW Connected verzorgt de naadloze verbinding tussen uw smartphone en uw auto, waardoor u sneller kunt plannen en communiceren.

Tegelijkertijd communiceert u heel eenvoudig met uw BMW via uw BMW Intelligent Personal Assitant inclusief offboard spraakherkenning of kunt u diverse functies gemakkelijk bedienen via BMW Connected App. De BMW 7 Serie Sedan – een nieuwe vorm van mobiliteit. Een nieuwe manier om thuis te zijn.