BMW i bij Dusseldorp

Er zijn maar weinig dingen fascinerender dan het aura van een nieuw tijdperk: waar eerder het geluid van motoren klonk,
ontplooit het vermogen zich nu vrijwel geluidloos. Plotseling wordt de dynamiek in de metropolen veel relaxter ervaren.
Want BMW i heeft elektromobiliteit consequent een nieuwe en duurzame vorm gegeven. Zo is de BMW i3 de eerste auto
die vanaf de tekentafel is ontwikkeld voor elektrisch rijden.

Bij Dusseldorp vertellen wij u graag meer over BMW i.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Bekijk ons aanbod BMW i

Via onderstaande button vindt u ons aanbod van gebruikte BMW i modellen, mocht u een BMW i model zoeken die niet tussen ons huidige aanbod staat neem dan gerust contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren in het samenstellen van uw eigen BMW i3 of BMW i8.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

BMW i8 Carbon Edition

Exclusief beschikbaar

Er zijn in totaal slechts 12 stuks geproduceerd en alleen voor Nederland. Het exterieur in Carbonschwarz met Frozen Grey accenten en het interieur van de auto is uitgevoerd in de luxueuze kleur Merino Bourbon. De cognac kleuraccenten zijn ook terug te vinden rondom de dorpellijsten, op het middenconsole en in het stuurwiel. In de hoofsteunen is een i8 logo gestanst en de hemelbekleding is uitgevoerd in de kleur Anthrazit. Daarnaast wordt er een op maat gemaakte lederen sporttas meegeleverd, passend bij de stijl van het interieur. Deze tas past perfect in de bagageruimte van de BMW i8.
Wilt u deze i8 bewonderen? Kom dan naar onze showroom in Alkmaar.

BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition

Gelimiteerde oplage

Op zoek naar exclusiviteit? De BMW i8 is al een bijzondere sportauto en de Protonic Frozen Yellow Edition is een uniek exemplaar in Nederland. U hoeft niets in te leveren om verstandig te zijn. De BMW i8 is een echte sportwagen die zich onderscheidt door twee werelden met elkaar te verbinden. Duurzaamheid en rijplezier. De exterieurkleur is gespoten in “BMW Individual” Frozen Yellow inclusief Frozen grey accenten. Matte lakkleuren van BMW Individual accentueren op indrukwekkende wijze de krachtige vormtaal van elke BMW. De reden: licht noch schaduw kunnen het zicht op de fascinerende interactie van de exact vormgegeven oppervlakken belemmeren. Naast de exterieurlak en accenten in het mat gespoten te hebben, mochten de 20” lichtmetalen velgen in het W-spaak design niet achterblijven en zijn deze gespoten in mat wit. Wilt u deze bijzondere combinatie zien? De i8 Protonic Frozen Yellow Edition kunt u met uw eigen ogen bewonderen bij Dusseldorp Zwolle.

De BMW i Wallbox.

Tijdelijks gratis installatie t.w.v. €679,-

Laad uw elektrische of Plug-in Hybride BMW comfortabel op met de BMW i Wallbox. Als u nu een nieuwe BMW i of BMW Plug-in Hybride aanschaft profiteert u tijdelijk van de gratis basis installatie service.

BMW i Wallbox

- Snel, veilig en gemakkelijk laadoplossing voor alle BMW i en iPerformance modelen
- Laadvermogen: 22 kW / 3-F / 32A
- Kabellengte: 5 meter inclusief type 2 stekker
- Eenvoudig opbergen van de oplaadkabel
- Volledig waterbestendig / klasse IP54
- Compacte afmetingen, namelijk 40% kleiner in vergelijking met de Wallbox Pure/Pro
- Onderscheidend BMW i ontwerp met LED-status indicatie

Deze aanbieding is geldig bij de aanschaf van een nieuw BMW i of BMW Plug-in Hybride model en leverbaar zolang de voorraad strekt.