BMW i bij Dusseldorp

klaar voor de toekomst.

BMW i is een omvangrijk concept voor duurzame en toekomstgerichte mobiliteit. Het staat voor visionaire elektrische auto’s en mobiliteitsdiensten, inspirerend design en voor een nieuwe opvatting van het begrip premium, dat sterk wordt bepaald door duurzaamheid. BMW i overtuigt met innovatieve auto's: de volledig elektrische BMW i3(s) als consequent duurzaam vormgegeven emissievrije auto voor stedelijke gebieden en de BMW i8 Roadster en BMW i8 Coupé als sportwagen van de toekomst.

Bij Dusseldorp vertellen wij u graag meer over BMW i.

100% Elektrische BMW iX3

Pre-order is nu mogelijk

Wilt u als eerste relevante updates ontvangen van de volledige elektrische BMW iX3? Bij Dusseldorp BMW kunnen wij dit voor u organiseren. Het is zelfs al mogelijk om een vrijblijvende pre-order te plaatsen voor de iX3.

Bekijk ons BMW i aanbod

Via onderstaande button vindt u ons aanbod van gebruikte BMW i modellen, mocht u een BMW i model zoeken die niet tussen ons huidige aanbod staat neem dan gerust contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren in het samenstellen van uw eigen BMW i3(s) of BMW i8.

Meer Accu capaciteit

Voor de BMW i3(s)

Door de voortdurende ontwikkeling van de BMW eDrive technologie vergroot BMW opnieuw het rijplezier van de volledig elektrisch aangedreven modellen van BMW i. Door de capaciteit van de batterijen te vergroten tot 120 Ah met een opslagcapaciteit van 42,2 kWh biedt BMW nu een nieuwe generatie extra krachtige accu's voor zowel de BMW i3 als de BMW i3s. De actieradius van de BMW i3 (120 Ah) bedraagt volgens de officiële testcyclus (WLPT) 310 km, de BMW i3s (120 Ah) haalt daarin 285 km.*

De nieuwe BMW i3 (120 Ah) en BMW i3s (120 Ah) zijn vanaf dit moment te bestellen bij Dusseldorp, voor onderstaande vanaf prijzen. Ze zijn bovendien sneller leverbaar dan elke andere elektrische auto in Nederland. BMW i3 en i3s modellen die u begin oktober bestelt, worden in november al geproduceerd. De versies met 94 Ah batterij zijn niet meer leverbaar.

BMW i3 (120 Ah): € 41.995 
BMW i3s (120 Ah): € 45.695

BMW Private Lease

Zorgeloos rijplezier vanaf €553,- p/mnd

Kiest u ervoor om uw BMW i3(s) te leasen dan kiest u voor gemak. Voor een aantrekkelijk vast maandbedrag beschikt u over een nieuwe BMW. U huurt de auto in feite van BMW Financial Services. Dit kan zowel zakelijk als privé. In het maandbedrag zijn vrijwel alle kosten opgenomen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie en verzekering. Zelf kunt u daar nog vervangend vervoer of enkele mobiliteitdiensten aan toevoegen. De kosten voor energie, brandstof en eventuele bekeuringen zijn niet inbegrepen in uw leasetarief.

BMW ADD-ON Mobility

Ongelimiteerd rijplezier, altijd en overal.

Met de BMW i3(s) maakt u een bewuste keuze voor duurzame mobiliteit. Milieuvriendelijk en met een voordelig energieverbruik. Maar wat als u een auto nodig heeft voor een (buitenlandse) zakenreis of vakantie? Ook dan heeft BMW een premium oplossing voor u, want met BMW Add-on Mobility heeft u altijd de mogelijkheid om uw BMW i3(s) tijdelijk om te ruilen voor een compleet uitgeruste BMW of MINI met brandstofmotor waar u ongelimiteerd mee kunt rijden. 

De BMW i Wallbox.

Tijdelijks gratis installatie t.w.v. €679,-

Laad uw elektrische of Plug-in Hybride BMW comfortabel op met de BMW i Wallbox. Als u nu een nieuwe BMW i of BMW Plug-in Hybride aanschaft profiteert u tijdelijk van de gratis basis installatie service.

BMW i Wallbox

- Snel, veilig en gemakkelijk laadoplossing voor alle BMW i en iPerformance modelen
- Laadvermogen: 22 kW / 3-F / 32A
- Kabellengte: 5 meter inclusief type 2 stekker
- Eenvoudig opbergen van de oplaadkabel
- Volledig waterbestendig / klasse IP54
- Compacte afmetingen, namelijk 40% kleiner in vergelijking met de Wallbox Pure/Pro
- Onderscheidend BMW i ontwerp met LED-status indicatie