BMW i bij Dusseldorp

klaar voor de toekomst.

BMW i is een omvangrijk concept voor duurzame en toekomstgerichte mobiliteit. Het staat voor visionaire elektrische auto’s en mobiliteitsdiensten, inspirerend design en voor een nieuwe opvatting van het begrip premium, dat sterk wordt bepaald door duurzaamheid. BMW i overtuigt met innovatieve auto's: de volledig elektrische BMW i3(s) als consequent duurzaam vormgegeven emissievrije auto voor stedelijke gebieden en de BMW i8 Roadster en BMW i8 Coupé als sportwagen van de toekomst.

Bij Dusseldorp vertellen wij u graag meer over BMW i.

BMW i4 M50 bij een laadstation van BMW Charging

De BMW i4

Vanaf nu te bestellen

Met de onthulling van een volledig elektrisch aangedreven Gran Coupé is BMW klaar voor de toekomst. De BMW concept i4 brengt elektrisch rijden, puur rijplezier en fantastisch design bij elkaar. Het is een voorbode van de BMW i4, waarvan de productiestart gepland staat voor 2021.

BMW ix3 Levertijd

100% Elektrische BMW iX3

Bestellen is nu mogelijk

De eerste volledig elektrisch aangedreven BMW X model is klaar voor productie: de BMW iX3. De technische kennis en ervaring die BMW heeft opgebouwd met de ontwikkeling van de BMW i modellen is nu ingezet voor een volledig elektrisch model uit de X-familie van BMW.  De BMW iX3 is standaard zeer rijk uitgerust en is leverbaar voor een consumentenadvies prijs vanaf € 67.500,-

Bekijk ons BMW i aanbod

Via onderstaande button vindt u ons complete actuele aanbod van BMW i modellen, mocht u een BMW i model zoeken die niet tussen ons huidige aanbod staat neem dan gerust contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren in het samenstellen van uw eigen BMW i3(s).

Accu capaciteit

Voor de BMW i3(s)

Door de voortdurende ontwikkeling van de BMW eDrive technologie vergroot BMW opnieuw het rijplezier van de volledig elektrisch aangedreven modellen van BMW i. Door de capaciteit van de batterijen te vergroten tot 120 Ah met een opslagcapaciteit van 42,2 kWh biedt BMW nu een nieuwe generatie extra krachtige accu's voor zowel de BMW i3 als de BMW i3s. De actieradius van de BMW i3 (120 Ah) bedraagt volgens de officiële testcyclus (WLPT) 310 km, de BMW i3s (120 Ah) haalt daarin 285 km.*

De nieuwe BMW i3 (120 Ah) en BMW i3s (120 Ah) zijn directt te bestellen bij Dusseldorp, voor onderstaande vanaf prijzen. 

BMW i3 (120 Ah): € 42.166 
BMW i3s (120 Ah): € 45.861

8% Bijtelling, 100% BMW.

De BMW i3 Executive Edition

Met tot €2549,- voordeel. 

Niet eerder was elektrisch rijden zo aantrekkelijk. De rijk uitgeruste BMW i3 Executive Edition biedt alle comfort die u als zakelijke rijder zoekt. Het complete Executive Edition pakket bevat vele opties die het verschil maken. Denk aan breedbeeld navigatie, achteruitrijcamera, stoelverwarming en 20 inch lichtmetalen wielen.

Bovendien kunt u in de BMW i3 Executive Edition rekenen op een uitstekende range van 260 km en een snelle oplaadtijd. De auto beschikt tevens over een warmtepomp om efficiënt om te gaan met energie. Extra goed nieuws. De BMW i3 Executive Edition is nu snel leverbaar.