BMW i bij Dusseldorp

klaar voor de toekomst.

BMW i is een omvangrijk concept voor duurzame en toekomstgerichte mobiliteit. Het staat voor visionaire elektrische auto’s en mobiliteitsdiensten, inspirerend design en voor een nieuwe opvatting van het begrip premium, dat sterk wordt bepaald door duurzaamheid. BMW i overtuigt met innovatieve auto's: de volledig elektrische BMW i3(s) als consequent duurzaam vormgegeven emissievrije auto voor stedelijke gebieden en de BMW i8 Roadster en BMW i8 Coupé als sportwagen van de toekomst.

Bij Dusseldorp vertellen wij u graag meer over BMW i.

Bekijk ons aanbod BMW i

Via onderstaande button vindt u ons aanbod van gebruikte BMW i modellen, mocht u een BMW i model zoeken die niet tussen ons huidige aanbod staat neem dan gerust contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren in het samenstellen van uw eigen BMW i3(s) of BMW i8.

BMW i3 Grey Edition

Nu nog beperkt leverbaar

De BMW i3 Grey Edition is een gelimiteerde uitvoering, in Nederland zijn er totaal slechts 50 stuks beschikbaar. Deze Limited Edition wordt gekenmerkt door de lakkleur Flowing Mineral Grey. 

De Grey Edition heeft een consumentenadviesprijs van €43.995. Deze uitvoering is compleet samengesteld inclusief het iPerformance pakket, het Parkeerassistentiepakket, het Connectivity pakket en een alarm. Uw voordeel bedraagt ruim €3.500. Kortom, een compleet uitgeruste i3 met een bijzonder uiterlijk en een scherpe prijs. De Grey Edition is te leasen vanaf €559 per maand excl. btw o.b.v. full operational lease, 48 maanden en 15.000 km per jaar.

BMW Private Lease

Zorgeloos rijplezier vanaf €553,- p/mnd

Kiest u ervoor om uw BMW i3(s) te leasen dan kiest u voor gemak. Voor een aantrekkelijk vast maandbedrag beschikt u over een nieuwe BMW. U huurt de auto in feite van BMW Financial Services. Dit kan zowel zakelijk als privé. In het maandbedrag zijn vrijwel alle kosten opgenomen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie en verzekering. Zelf kunt u daar nog vervangend vervoer of enkele mobiliteitdiensten aan toevoegen. De kosten voor energie, brandstof en eventuele bekeuringen zijn niet inbegrepen in uw leasetarief.

BMW ADD-ON Mobility

Ongelimiteerd rijplezier, altijd en overal.

Met de BMW i3(s) maakt u een bewuste keuze voor duurzame mobiliteit. Milieuvriendelijk en met een voordelig energieverbruik. Maar wat als u een auto nodig heeft voor een (buitenlandse) zakenreis of vakantie? Ook dan heeft BMW een premium oplossing voor u, want met BMW Add-on Mobility heeft u altijd de mogelijkheid om uw BMW i3(s) tijdelijk om te ruilen voor een compleet uitgeruste BMW of MINI met brandstofmotor waar u ongelimiteerd mee kunt rijden. 

De BMW i Wallbox.

Tijdelijks gratis installatie t.w.v. €679,-

Laad uw elektrische of Plug-in Hybride BMW comfortabel op met de BMW i Wallbox. Als u nu een nieuwe BMW i of BMW Plug-in Hybride aanschaft profiteert u tijdelijk van de gratis basis installatie service.

BMW i Wallbox

- Snel, veilig en gemakkelijk laadoplossing voor alle BMW i en iPerformance modelen
- Laadvermogen: 22 kW / 3-F / 32A
- Kabellengte: 5 meter inclusief type 2 stekker
- Eenvoudig opbergen van de oplaadkabel
- Volledig waterbestendig / klasse IP54
- Compacte afmetingen, namelijk 40% kleiner in vergelijking met de Wallbox Pure/Pro
- Onderscheidend BMW i ontwerp met LED-status indicatie