BMW i bij Dusseldorp

Er zijn maar weinig dingen fascinerender dan het aura van een nieuw tijdperk: waar eerder het geluid van motoren klonk,
ontplooit het vermogen zich nu vrijwel geluidloos. Plotseling wordt de dynamiek in de metropolen veel relaxter ervaren.
Want BMW i heeft elektromobiliteit consequent een nieuwe en duurzame vorm gegeven. Zo is de BMW i3 de eerste auto
die vanaf de tekentafel is ontwikkeld voor elektrisch rijden.

Bij Dusseldorp vertellen wij u graag meer over BMW i.

Bekijk ons aanbod BMW i

Via onderstaande button vindt u ons aanbod van gebruikte BMW i modellen, mocht u een BMW i model zoeken die niet tussen ons huidige aanbod staat neem dan gerust contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren in het samenstellen van uw eigen BMW i3 of BMW i8.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

BMW i3

Het exterieur van de BMW i3 straalt al op het eerste gezicht dynamiek uit. En bepaalt hiermee zijn stijl. Korte overhangen en de in twee kleur gespoten oppervlakken staan model voor de moderne vormgeving. De karakteristieke Stream Flow van de samenvloeiende ramen maakt de verschijning compleet - en creëert optimaal zicht rondom

BMW i3s

Bliksemsnel en geladen met emotie. 0-60 in 3,4 seconden! Het sportonderstel, bredere banden en spoorbreedte in combinatie met meer vermogen en een hogere topsnelheid is de mix voor een dynamische rit, elke dag weer.
De nieuwe BMW i3. De pionier creëert de weg naar duurzame mobiliteit. Durf jij plaats te nemen in de toekomst?

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

aantrekkelijk geprijsd

Netto bijtelling al vanaf €53,- per maand.
Wilt u uw leaseauto voordelig privé blijven gebruiken? Dan is een volledig elektrische auto nog de enige optie. Met slechts 4% bijtelling is de BMW i3 de voordeligste optie in het luxe segment. Met een netto bijtelling vanaf € 53,- voor de BMW i3 of slechts € 59,- voor de extra sterke BMW i3s, is premium elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar.

Daarnaast is de i3s ook leverbaar als zeer complete launch edition. Deze uitvoering is voorzien van onder meer het iPerformance, Comfort Advance en Connectivity pakket. Hiermee kan u voordeel oplopen tot wel €5.340,-

BMW i8 Coupé

De toekomst krijgt vorm – in de gestalte van de nieuwe BMW i8 Coupé. Inspirerend, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie te geven van het begrip mobiliteit. Voor onvoorwaardelijk rijplezier, zover de weg voert. Al bij de eerste blik op het iconische design stijgt het adrenalinepeil. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm. En brengt de nieuwe BMW i8 Coupé in 4,4 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route naar een nieuw tijdperk.

BMW i8 Roadster

De BMW i8 Roadster is futuristisch tot in het kleinste detail. Zijn progressieve belijning spreekt een vormtaal die in dynamiek nauwelijks nog te overtreffen is. Het meest markante kenmerk: de indrukwekkende vleugeldeuren van licht carbon die comfortabel te openen zijn. De atletische voorzijde zet het individuele karakter voort en presenteert trots de BMW nierengrille, geflankeerd door full-LED-koplampen en nieuw ontworpen Air Curtains

BMW i8 Carbon Edition

Exclusief beschikbaar

Er zijn in totaal slechts 12 stuks geproduceerd en alleen voor Nederland. Het exterieur in Carbonschwarz met Frozen Grey accenten en het interieur van de auto is uitgevoerd in de luxueuze kleur Merino Bourbon. De cognac kleuraccenten zijn ook terug te vinden rondom de dorpellijsten, op het middenconsole en in het stuurwiel. In de hoofsteunen is een i8 logo gestanst en de hemelbekleding is uitgevoerd in de kleur Anthrazit. Daarnaast wordt er een op maat gemaakte lederen sporttas meegeleverd, passend bij de stijl van het interieur. Deze tas past perfect in de bagageruimte van de BMW i8.
Wilt u deze i8 bewonderen? Kom dan naar onze showroom in Alkmaar.

BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition

Gelimiteerde oplage

Op zoek naar exclusiviteit? De BMW i8 is al een bijzondere sportauto en de Protonic Frozen Yellow Edition is een uniek exemplaar in Nederland. U hoeft niets in te leveren om verstandig te zijn. De BMW i8 is een echte sportwagen die zich onderscheidt door twee werelden met elkaar te verbinden. Duurzaamheid en rijplezier. De exterieurkleur is gespoten in “BMW Individual” Frozen Yellow inclusief Frozen grey accenten. Matte lakkleuren van BMW Individual accentueren op indrukwekkende wijze de krachtige vormtaal van elke BMW. De reden: licht noch schaduw kunnen het zicht op de fascinerende interactie van de exact vormgegeven oppervlakken belemmeren. Naast de exterieurlak en accenten in het mat gespoten te hebben, mochten de 20” lichtmetalen velgen in het W-spaak design niet achterblijven en zijn deze gespoten in mat wit. Wilt u deze bijzondere combinatie zien? De i8 Protonic Frozen Yellow Edition kunt u met uw eigen ogen bewonderen bij Dusseldorp Zwolle.

De BMW i Wallbox.

Tijdelijks gratis installatie t.w.v. €679,-

Laad uw elektrische of Plug-in Hybride BMW comfortabel op met de BMW i Wallbox. Als u nu een nieuwe BMW i of BMW Plug-in Hybride aanschaft profiteert u tijdelijk van de gratis basis installatie service.

BMW i Wallbox

- Snel, veilig en gemakkelijk laadoplossing voor alle BMW i en iPerformance modelen
- Laadvermogen: 22 kW / 3-F / 32A
- Kabellengte: 5 meter inclusief type 2 stekker
- Eenvoudig opbergen van de oplaadkabel
- Volledig waterbestendig / klasse IP54
- Compacte afmetingen, namelijk 40% kleiner in vergelijking met de Wallbox Pure/Pro
- Onderscheidend BMW i ontwerp met LED-status indicatie

Deze aanbieding is geldig bij de aanschaf van een nieuw BMW i of BMW Plug-in Hybride model en leverbaar zolang de voorraad strekt.