BMW i3 For the Oceans Edition

Draag bij aan nog meer duurzaamheid

De BMW i3 For the Oceans Edition is een unieke uitvoering met een bijzonder mooi verhaal. Met deze zeer gelimiteerde uitgevoerde BMW i3 zet BMW opnieuw de standaard naar nog meer duurzaamheid. Met de aanschaf van de BMW i3 'for the oceans editie' wordt een bedrag van € 1000,- gedoneerd aan een NGO die zich zonder winstoogmerk inzet voor oceanen zonder plastic. Ieder verkocht model heeft dus een aandeel in dit grote doel.

Dit ziet u terug in het interieur en het exterieur. Zo zijn de velours vloermatten gemaakt van oude visnetten, in de stoelbekleding is gerecycled plastic verwerkt en zijn er opvallende stijlelementen toegevoegd. De BMW i3 For the Oceans Edition wordt geproduceerd in een zeer beperkte oplage van slechts 100 stuks.

HIGHLIGHTS.

BMW i3 For the oceans logo

Uniek Design

Het houten dashboard is gemaakt van FSC-gecertificeerd eucalyptushout en heeft een gravure van het 'For the Oceans' beeldmerk. Dit beeldmerk vindt u ook terug in de vloermat, die is gemaakt van gerecyclede visnetten. Ook in het exterieur- op A-stijlen - vindt u een verwijzingen naar de bijzondere missie van deze auto. 

BMW i3 For the oceans interieur

Uw donatie

Voor iedere verkocht BMW i3 For the Oceans Editie wordt een bedrag van €1000,- gedoneerd aan een NGO die zich inzet voor plastic vrije oceanen. Zo draagt u als berijder bij aan schonere wereldzeeën. 

BMW i3 For the oceans pakket

Sportpakket

De BMW i3 For the Oceans Edition is standaard voorzien van een Sportpakket. Stoere 20" wielen, brede achterbanden, een verlaagd sportonderstel, verbrede wielkuipen en Aeroflap dorpels in hoogglans zwart. Dit maakt de BMW i3 een genot om in te rijden. 

Met wel €6.713,- prijsvoordeel

De BMW i3 For the Oceans Edition komt standaard met het Comfort Pakket Advanced, een Connectivity Pakket en een Sportpakket. Daarnaast is de BMW i3 For the Oceans Edition ook voor de zakelijke rijder fiscaal gunstig geprijsd, want over de totale fiscale waarde betaalt u slechts 8% bijtelling. De opties van deze pakketten laten zien dat duurzaam rijden perfect samen kan gaan met sportief rijplezier en comfort. Wilt u het zelf uitproberen? Vraag direct een proefrit aan.

BMW i3 For the oceans zijaanzicht 2

Standaard rijk uitgerust

01 Fluid Black met BMW i Blau “For the Oceans” logo en accent

02 Navigatiesysteem Professional

03 Stoelverwarming incl. accuverwarming

04 Achteruitrijcamera icm met PDC

05 Alarmsysteem klasse 3

PROFITEER DUBBEL MET DE SUBSIDIE OP ELEKTRISCHE AUTO’S.

De overheid stimuleert elektrisch rijden voor particulieren al met het schrappen van de wegenbelasting en de bpm. En daar komt in juli 2020 een nieuwe regeling bij: de subsidie elektrische auto’s particulieren tot € 45.000,-. Goed nieuws voor de BMW i3. En met de Corporate Executive Edition van € 42.411,- profiteert u straks niet alleen van de subsidie maar ook van deze tijdelijk aantrekkelijk en rijk uitgeruste uitvoering. Zo heeft u dubbel voordeel. Meer informatie en de actuele stand van zaken vindt u op de website van de overheid.