BMW M bij Dusseldorp

OVERMACHT. VAN ZIJN BESTE KANT.

M. De krachtigste letter ter wereld was altijd al een betrouwbaar herkenningsteken van ware sportwagens. De actuele modellen van BMW M zetten deze traditie voor. Kom naar één van onze showrooms om deze M modellen van dichtbij te bewonderen!

Aanbod BMW M

Wij hebben altijd diverse fantastische BMW M modellen op voorraad. Zowel nieuw als (jong) gebruikte. Onze BMW M Occasions voldoen aan de strenge eisen van BMW Premium Selection en worden dus geleverd met 24 maanden garantie.

Bekijk onze voorraad en vraag een proefrit aan.

BMW M Performance Pack

M Performance Modellen.

een klasse op zich.

Als exclusief aanbod van BMW M combineren de M Performance modellen het beste van de betreffende serie met de dynamische genen van BMW M en creëren zo hun eigen klasse. De compromisloze combinatie van sportiviteit, praktische eigenschappen en comfort is in elk M Performance model geperfectioneerd. Van de compacte BMW M140i, via de veelzijdige X modellen tot de unieke BMW M760Li xDrive: stuk voor stuk worden ze gekenmerkt door een eigen interpretatie van intens rijplezier.

BMW M Performance Parts.

Persoonlijkheid op maat.

Alle BMW M Performance Accessoires zijn geïnspireerd door de autosport en voldoen aan de hoogste eisen voor functionaliteit, design, kwaliteit en duurzaamheid. Dat vergt bijzonder hoogwaardige materialen en zowel uitgebreide ontwikkelings- en fabricageprocessen als grondige kwaliteitstests. De BMW M Performance Accessoires brengen deze kennis van het circuit rechtstreeks op de weg.

DE NIEUWE BMW M5 MET M XDRIVE.

TOPPRESTATIES ALS MAATKOSTUUM.

Op zaterdag 31 maart kan u bij onze M certified showrooms in Apeldoorn en Alkmaar kennis maken de nieuwe BMW M5. U bent van harte welkom tussen 9:00 uur en 17:00 in één van deze vestingen om onder het genot van een kop koffie kennis te maken met het nieuwste en meest krachtige M model van BMW. Komt u 'm als een van de eersten bewonderen?

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

BMW M4 CS

Gelimiteerde oplage

De nieuwe, exclusieve BMW M4 CS zet als speciale editie van BMW M GmbH een lange traditie van high performance modellen voort, die begon met de legendarische BMW M3 Evolution uit de modelserie E30. Ook de jongste editie is slechts in een gelimiteerde oplage beschikbaar: de BMW M4 CS verenigt de ultrasportieve genen van de BMW M4 GTS met de praktische eigenschappen van de vierzits BMW M4 Coupé.