BMW M bij Dusseldorp

OVERMACHT. VAN ZIJN BESTE KANT.

M. De krachtigste letter ter wereld was altijd al een betrouwbaar herkenningsteken van ware sportwagens. De actuele modellen van BMW M zetten deze traditie voor. Kom naar één van onze showrooms om deze M modellen van dichtbij te bewonderen!

Aanbod BMW M

Wij hebben altijd diverse fantastische BMW M modellen op voorraad. Zowel nieuw als (jong) gebruikte. Onze BMW M Occasions voldoen aan de strenge eisen van BMW Premium Selection en worden dus geleverd met 24 maanden garantie.

Bekijk onze voorraad en vraag een proefrit aan.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

M Performance Modellen.

een klasse op zich.

Als exclusief aanbod van BMW M combineren de M Performance modellen het beste van de betreffende serie met de dynamische genen van BMW M en creëren zo hun eigen klasse. De compromisloze combinatie van sportiviteit, praktische eigenschappen en comfort is in elk M Performance model geperfectioneerd. Van de compacte BMW M140i, via de veelzijdige X modellen tot de unieke BMW M760Li xDrive: stuk voor stuk worden ze gekenmerkt door een eigen interpretatie van intens rijplezier.

BMW M Performance Pack

BMW M Performance Parts.

Persoonlijkheid op maat.

Alle BMW M Performance Accessoires zijn geïnspireerd door de autosport en voldoen aan de hoogste eisen voor functionaliteit, design, kwaliteit en duurzaamheid. Dat vergt bijzonder hoogwaardige materialen en zowel uitgebreide ontwikkelings- en fabricageprocessen als grondige kwaliteitstests. De BMW M Performance Accessoires brengen deze kennis van het circuit rechtstreeks op de weg.

DE NIEUWE M5 COMPETITION

TOPPRESTATIES ALS MAATKOSTUUM.

BMW M heeft de race-eigenschappen van de high-performance BMW M5 verder aangescherpt en een nog krachtigere versie ontwikkeld: de nieuwe BMW M5 Competition, deze is vanaf begin juni te bestellen bij Dusseldorp BMW voor € 9.151. De vanafprijs van de BMW M5 bedraagt € 161.500.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

BMW M2 Competition

Gelimiteerde oplage

Met de nieuwe BMW M2 Competition zet BMW M GmbH een nieuwe maatstaf in het segment van de compacte high-performance sportauto’s. Deze uitvoering voegt extra verfijning toe aan het karakter van de BMW M2 Coupé. De motor van de BMW M2 Competition is gebaseerd op die van de BMW M3 en BMW M4. Het maximumvermogen bedraagt 301 kW (410 pk). BMW biedt ook diverse opties aan voor de nieuwe BMW M2 Competition, zoals M Sport kuipstoelen, M Sport remmen, gesmede aluminium 19-inchwielen en de nieuwe kleur Hockenheim Silver, die exclusief is voor de BMW M2 Competition.

BMW M Modellen.

Leverbaar vanaf €99.997,- 

Een sportauto die elke weg verandert. De BMW M2 Competition maakt een verpletterende indruk met een geweldige combinatie van performance, wendbaarheid en precisie. De grote luchtinlaten in de voorbumper verraden de gebundelde kracht van de nieuwe 410 pk* sterke bi-turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. De BMW M2 Competition staat altijd garant voor topprestaties en de ambitie om nieuwe records te vestigen. Een echt M model, gebouwd voor winnaars.

Leverbaar vanaf €114.795,- 

Een compromisloze vierdeurs sportwagen met adembenemend design. Met talrijke uit de autosport afkomstige technologische innovaties. Voor nog meer dynamiek en nog lichtvoetiger handling. Voor adrenalinerijke rijmomenten, waarop direct duidelijk wordt: hier worden persoonlijke records gereden – de BMW M3 Sedan.

Leverbaar vanaf €126.578,- 

Een ware topsporter voor de weg en het circuit, voor perfecte drifts, razendsnelle bochten en de lange rechte stukken ertussen. Voor adrenalinerijke rijervaringen, waarbij de handen het prettig aanvoelende stuur vastpakken en de vingers de snel reagerende schakel-paddles aantikken. De bestuurder in de M sportstoelen wordt één met de BMW. Een sportauto die het hart sneller doet kloppen – de BMW M4 Coupé.

Leverbaar vanaf €135.832,- 

Met een adrenaline boost de zon tegemoet. Met ultra precieze handling, inspirerende wendbaarheid en spannende dynamiek. Met een motor die op indrukwekkende wijze van zijn superioriteit getuigt. Met een groot aantal technologieën boordevol onmiskenbare sportgenen. Met een vertrouwen dat bij geopende hardtop uitgroeit tot een zelfverzekerde glimlach: de BMW M4 Cabrio is sportieve vrijheid op vier wielen.

Leverbaar vanaf €163.640,- 

Opwindend en elegant gevormd. Krachtiger dan ooit. De nieuwe generatie van de BMW M5 is een statement van vooruitstrevende techniek en innovatieve rij-intelligentie. Voor het ontdekken van tot nu toe verborgen rijdynamische dimensies, tot in het grensbereik. Vol met de modernste technologieën die de dagelijkse zakelijke routine veiliger en comfortabeler maken. De innovatieve vierwielaandrijving M xDrive van de tot wel 625 pk* (460 kW)* sterke nieuwe BMW M5 verandert de bestuurder in een zelfbewuste piloot van een high performance sportsedan met verbluffende power, precisie en dynamiek – puur M rijplezier van een nieuw niveau.