BMW M bij Dusseldorp

OVERMACHT. VAN ZIJN BESTE KANT.

M. De krachtigste letter ter wereld was altijd al een betrouwbaar herkenningsteken van ware sportwagens. De actuele modellen van BMW M zetten deze traditie voor. Kom naar één van onze showrooms om deze M modellen van dichtbij te bewonderen!

Aanbod BMW M

Wij hebben altijd diverse fantastische BMW M modellen op voorraad. Zowel nieuw als (jong) gebruikte. Onze BMW M Occasions voldoen aan de strenge eisen van BMW Premium Selection en worden dus geleverd met 24 maanden garantie.

Bekijk onze voorraad en vraag een proefrit aan.

BMW M Performance Accessoires

TOPPRESTATIES ALS AMBITIE

Alle BMW M Performance Accessoires zijn geïnspireerd door de autosport en voldoen aan de hoogste eisen voor functionaliteit, design, kwaliteit en duurzaamheid. Dat vergt bijzonder hoogwaardige materialen en zowel uitgebreide ontwikkelings- en fabricageprocessen als grondige kwaliteitstests. De BMW M Performance Accessoires brengen deze kennis van het circuit rechtstreeks op de weg.

Laatste nieuws

De nieuwste BMW M5 met M xDrive

De nieuwe generatie van de BMW M5 is de krachtigste met de modernste technologieën ooit. De BMW M5 met xDrive biedt onder alle omstandigheden ongekende dynamiek en gebruiksgemak. En daarnaast de allereerste met standaard vierwielaandrijving en een drift modus.