BMW M bij Dusseldorp

OVERMACHT. VAN ZIJN BESTE KANT.

M. De krachtigste letter ter wereld was altijd al een betrouwbaar herkenningsteken van ware sportwagens. De actuele modellen van BMW M zetten deze traditie voor. Kom naar één van onze showrooms om deze M modellen van dichtbij te bewonderen!

Aanbod BMW M

Wij hebben altijd diverse fantastische BMW M modellen op voorraad. Zowel nieuw als (jong) gebruikte. Onze BMW M Occasions voldoen aan de strenge eisen van BMW Premium Selection en worden dus geleverd met 24 maanden garantie.

Bekijk onze voorraad en vraag een proefrit aan.

M Performance Modellen.

een klasse op zich.

Als exclusief aanbod van BMW M combineren de M Performance modellen het beste van de betreffende serie met de dynamische genen van BMW M en creëren zo hun eigen klasse. De compromisloze combinatie van sportiviteit, praktische eigenschappen en comfort is in elk M Performance model geperfectioneerd. Van de compacte BMW M140i, via de veelzijdige X modellen tot de unieke BMW M760Li xDrive: stuk voor stuk worden ze gekenmerkt door een eigen interpretatie van intens rijplezier.

BMW M Performance Parts.

Persoonlijkheid op maat.

Alle BMW M Performance Accessoires zijn geïnspireerd door de autosport en voldoen aan de hoogste eisen voor functionaliteit, design, kwaliteit en duurzaamheid. Dat vergt bijzonder hoogwaardige materialen en zowel uitgebreide ontwikkelings- en fabricageprocessen als grondige kwaliteitstests. De BMW M Performance Accessoires brengen deze kennis van het circuit rechtstreeks op de weg.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

BMW M4 Manufaktur Edition

Met het optionele M Competition Package brengt de BMW M4 Coupé dankzij een motorvermogen van 450 pk (331 kW) nog meer dynamiek op de weg. Ook inbegrepen: een speciaal adaptief M onderstel, hoogglanzend gepolijste 20-inch lichtmetalen M wielen in sterspaak styling 666 M met bredere achterbanden en een M sportuitlaatsysteem voor een motorsound met nog meer karakter.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

BMW M4 CS

Gelimiteerde oplage

De nieuwe, exclusieve BMW M4 CS zet als speciale editie van BMW M GmbH een lange traditie van high performance modellen voort, die begon met de legendarische BMW M3 Evolution uit de modelserie E30. Ook de jongste editie is slechts in een gelimiteerde oplage beschikbaar: de BMW M4 CS verenigt de ultrasportieve genen van de BMW M4 GTS met de praktische eigenschappen van de vierzits BMW M4 Coupé.