BMW M TREE, BY DUSSELDORP

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN

In de decembermaand heeft Dusseldorp BMW jonge M-fans verrast en in het zonnetje gezet. Dit deden wij met niemand minder dan Andy van der Meijde die in een speciale BMW M-auto, volledig in kerststijl, een speciaal kerstpakket aan huis kwam langsbrengen. Als dat nog niet alles was, mochten ze een rondje mee met Andy in de auto! Dit zorgde voor vele mooie reacties met zelfs tranen van blijdschap.

Specificaties van de M Tree

Maximaal vermogen
375 kW (510 pk)
Maximaal koppel
650 Nm
Aandrijving
achterwielen
Cilinders
6, in lijn
Kleppen per cilinder
4
Cilinderinhoud
2.993 cc
Boring x slag
84,0 mm x 90,0 mm
Topsnelheid
250 km/h
Acceleratie 0-100 km/h
3,9 seconden

BMW M3 TOURING

Leuk voor volgend jaar, de kerstboom in de auto, maar dan wel in de nieuwe BMW M3 Touring! De combinatie tussen M-prestaties, grotere interieurruimte en de intelligente functionaliteiten zorgen ervoor dat de M3 Touring niet alleen sportief is maar ook praktisch en functioneel.  De ultieme all-rounder die u naast functionele en praktische aspecten ook het bekende autosportwaardige gevoel van een echte M3 zal laten ervaren.

Stel uw vraag

Heeft u vragen omtrent de BMW M Tree (M3)? Kom gerust langs bij één van onze vestigingen of maak gebruik van onze contactmogelijkheden. We vertellen u graag alles over dit specifieke BMW M model!