BMW M3 Sedan

Ontdek de BMW M3 Sedan

De BMW M3 Sedan Modellen verenigen krachtige proporties en een onderscheidend design met M typerende sportiviteit. Aan de leiding staat de BMW M3 Competition Sedan met een indrukwekkende 510 pk en 650 Nm koppel. Dankzij de high-performance BMW M TwinPower Turbo motor, 8-traps M Steptronic met Drivelogic, optionele xDrive* vierwielaandrijving, Actief M Sperdifferentieel en talrijke van de autosport afgeleide technologieën is maximale rijdynamiek gegarandeerd – zowel bij dagelijks gebruik als op het circuit. De BMW M3 Sedan biedt een sportautowaardige 480 pk vermogen en 550 Nm koppel. De combinatie van achterwielaandrijving en een optimaal afgestemde handgeschakelde M versnellingsbak met zes versnellingen maakt een zeer dynamische rijstijl mogelijk en transformeert de auto tot een puristische volbloed topatleet. 


Leverbaar vanaf €124.376,-


De BMW M3 Sedan is een puristische sportsedan met voortreffelijke rijeigenschappen
BMW AG.

modellen en uitrustingen

De BMW M3 Sedan
De BMW M3 Competition Sedan

De BMW M3 Sedan

Puristisch, achterwielaandrijving en een handgeschakelde versnellingsbak

  • M Twinturbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 480 pk
  • handmatige zesversnellingsbak met korte en nauwkeurige overbrengingen 
  • Sportieve Achterwielaandrijving 
  • 480 PK - 550 Nm | 0-100 km/u in 4,2 seconden 
De BMW M3 Competition groen

De BMW M3 Competition Sedan

Maximaal vermogen, optioneel leverbaar met xDrive

  • M Twinturbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 510 pk
  • 8-Traps M Steptronic transmissie met Drivelogic 
  • Achterwielaandrijving of M xDrive*  vierwielaandrijving 
  • 510 PK - 650 Nm | 0-100 km/u in 3,9 seconden 

BMW M3 sedan aanbod

Bent u op zoek naar een BMW M3 Sedan? Bij Dusseldorp BMW vindt u altijd een zéér uitgebreid aanbod. Met onze kennis en expertise sinds 1959 hebben wij niet alleen de aller eerste generatie van de BMW M3 in 1986 aan u aangeboden, maar weten we sindsdien als geen ander hoe we u de perfecte BMW M3 Sedan kunnen leveren. Kies een nieuwe of gebruikte BMW M3 Sedan en profiteer nu van zéér goede garantievoorwaarden en van onze steengoede services. 

 

BMW M3 Sedan motorruimte

M TwinPower Turbo

De BMW M TwinPower turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor wordt gekenmerkt door een superieure krachtontwikkeling en de markante M motorsound. Twee Mono Scroll turbocompressoren, de directe bezine-inspuiting High Precision Injection, de volledig variabele klepregeling Valvetronic en de variabele nokkenasregeling dubbele VANOS zorgen voor een uitzonderlijke prestatie potentieel.

M xDrive

M xDrive met actief sperdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijkse gebruik als op het circuit. De optionele M specifieke technologie combineert de stuurdynamiek van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. De bestuurder heeft de keuze uit de aandrijfvarianten 4WD, 4WD Sport en - in DSC off modus - 2WD.

BMW M3 M Sportuitlaatsysteem

M Sportuitlaat

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een kenmerkende sound, die via geïntegreerde kleppentechniek kan worden aangepast. Een nog krachtigere sound begeleidt via de SETUP toetst selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het comfort gerichte programma subtiel-sportieve klanken te horen zijn.