BMW 2 Serie Active Tourer

Ontdek de BMW 2 Serie Active Tourer

De BMW 2 Serie Active Tourer is de MPV van BMW. Deze auto is overal voor inzetbaar, praktisch, maar toch ook sportief. De BMW 2 Serie Active Tourer is perfect voor iedereen die op zoek is naar een BMW die voor alles gebruikt kan worden. Denk hierbij aan de wekelijkse boodschappen, de kinderen naar school brengen of uw nieuwe kast ophalen bij de bouwmarkt. Qua exterieur formaat is deze BMW vergelijkbaar met een BMW 1 Serie maar van binnen merkt u gelijk dat de BMW 2 Serie Active Tourer veel ruimer is opgezet.

Bent u benieuwd naar de prijzen van de BMW 2 Serie Active Tourer? Hieronder vindt u de vanaf prijzen van de BMW 2 Serie Active Tourer:

 

Leverbaar vanaf € 41.875,-

 

Netto bijtelling vanaf € 274,-

 

Private lease vanaf € 649,-

 

VOLLEDIG VERNIEUWD
VEEL RIJPLEZIER
LEVERBAAR ALS PLUG-IN HYBRIDE

Een BMW 2 Serie Active Tourer kopen

Bekijk alle BMW 2 Serie Active Tourer modellen uit onze voorraad

Speciaal voor u samengesteld, inclusief 3 jaar fabrieksgarantie.

De BMW 2 Serie Active Tourer Plug-in Hybride

De BMW 2 Serie Active Tourer is nu ook leverbaar als Plug-in Hybride. Het rijden in een BMW Plug-in Hybride is een feestje voor iedere bestuurder. Dit komt doordat de auto zowel de snelheid van een elektromotor heeft als het gemak van een brandstofmotor. Daarnaast draagt u met de BMW 2 Serie Active Tourer ook nog een steentje bij aan het milieu.

De BMW 2 Serie Active Tourer video

Collega Patrick vertelt u graag meer over de BMW 2 Serie Active Tourer. Bent u benieuwd naar alle details van deze auto? Bekijk dan snel de video!

INTERESSE?

 

Wilt u de prachtige BMW 2 serie Active Tourer ervaren bij Dusseldorp BMW? Vraag dan vrijblijvend een offerte of proefrit aan.