BMW 7 Serie Sedan

Ontdek de BMW 7 Serie Sedan

Met de nieuwe BMW 7 Serie Sedan beheers je elke beweging en geniet je van ieder moment. De BMW 7 Serie staat voor een zelfverzekerde uitstraling, goede prestaties en maximaal comfort.

Dankzij het elegante design en de comfortabele ambiance in het interieur met details van de hoogste kwaliteit straalt de BMW 7 Serie Sedan luxe uit.

Bekijk de prijs van BMW 7 Serie Sedan

Bent u benieuwd naar de prijzen van de BMW 7 Serie Sedan? Hieronder vindt u de volgende vanaf prijzen van de BMW 7 Serie Sedan:

De prijs van de nieuwe BMW 7 Serie is nog niet bekend.

Leverbaar vanaf
€124.204,-
Netto bijtelling vanaf
€831,-
Maximaal comfort
Uitstekende prestaties
Elegant design
Geen voertuigen gevonden

Aanbod BMW 7 Serie Sedan

BMW 7 Serie Sedan voorraad bij Dusseldorp BMW

Bent u op zoek naar een BMW 7 Serie Sedan? Bij Dusseldorp BMW vindt u altijd een zéér uitgebreid aanbod. Met onze kennis en expertise sinds 1959 hebben wij niet alleen de aller eerste generatie van de BMW 7 Serie in 1972 aan u aangeboden, maar weten we sindsdien als geen ander hoe we u de perfecte BMW 7 Serie Sedan kunnen leveren. Kies een nieuwe of gebruikte BMW 7 Serie Sedan en profiteer nu van zéér goede garantievoorwaarden en van onze steengoede services. 

De nieuwe BMW 7 serie hybrid

De BMW 7 Serie Plug-in Hybride

Ook de BMW 7 Serie is verkrijgbaar in een Plug-in Hybride variant, namelijk de BMW 760e. Als u de luxe van een BMW 7 Serie wilt ervaren maar ook een steentje bij wilt dragen aan het milieu, dan is dit de perfecte BMW voor U. Met dit model combineert u de voordelen van een benzine auto met het lage verbruik van een elektrische auto. Perfect voor als u veel korte afstanden rijdt. 

ALTIJD VERBONDEN MET DE WERELD

Aanschaf en service

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe BMW 7 Serie Sedan te rijden. Naast de auto kopen is het ook mogelijk om deze te financieren of te leasen. Voor zorgeloos rijplezier biedt Dusseldorp BMW ook onderhoudscontracten aan en originele accessoires. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op