BMW 8 Serie Coupé

Ontdek de nieuwe BMW 8 Serie Coupé

De BMW 8 Serie Coupé staat bekend om zijn kracht, controle en comfort. Deze ontzettend luxe en sportieve coupé maakt indruk op iedereen, of de auto nou rijdt of stilstaat. De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé is gebouwd om indruk te maken tot in het kleinste detail. De BMW 8 Serie Coupé is verkrijgbaar in unieke carrosseriekleuren wat het een indrukwekkende verschijning maakt. Het sportieve interieur is verfijnd met hoogwaardige materialen in combinatie met stijlvolle contraststiksels en elegante sierelementen.

Bekijk de prijs van BMW 8 Serie Coupé

Bent u benieuwd naar de prijzen van de BMW 8 Serie Gran Coupé? Hieronder vindt u de vanaf prijzen van de BMW 8 Serie Gran Coupé:

Leverbaar vanaf
€127.319,-
Netto bijtelling vanaf
€852,-

Een BMW 8 Serie Coupé occasion kopen

Bekijk ons BMW 8 Serie Coupé aanbod

Koop uw BMW 8 Serie Coupé occasion bij Dusseldorp. De meeste BMW 8 Serie Coupé occasions zijn bij ons voorzien van het Premium Selection label. Dit keurmerk van BMW biedt zekerheid, betrouwbaarheid en gemak bij aanschaf van een tweedehands BMW 8 Serie Coupé.

 24 maanden garantie
 Alle occasions uitvoerig gecontroleerd
 Volledige historie aanwezig en kilometers geverifieerd

Een nieuwe BMW 8 Serie Coupé kopen

Bekijk alle nieuwe BMW 8 Serie Coupé modellen uit onze voorraad

Speciaal voor u samengesteld, inclusief 3 jaar fabrieksgarantie. 

Ontdek de BMW M850i

De BMW M850i is er zowel als Coupé en Gran Coupé. Deze variant heeft een BMW M Performance Twin Power Turbo V8-benzinemotor met een vermogen van 530 pk en een koppel van 750nm. Met een sprint van 0 naar 100 in 3,7 seconden en een topsnelheid van maar liefst 250 kilometer per uur is deze 8 serie een echt monster.