BMW 8 Serie Cabrio

Ontdek de BMW 8 Serie Cabrio.

De BMW 8 Serie Cabrio is een statement van luxueuze sportiviteit. Een temperamentvolle vertegenwoordiger van de BMW luxeklasse, met een vooruitstrevende vormtaal die een indrukwekkende esthetiek en zelfvertrouwen uitstraalt. Daarnaast overtuigt deze emoties opwekkende cabriolet als krachtige sportauto, die dankzij de modernste technologieën beschikt over een uitmuntende dynamiek en voortreffelijke rijeigenschappen. Zo overtreft hij de hoogste eisen en biedt hij een nieuwe dimensie van eigentijds rijplezier.

Bekijk de prijs van de BMW 8 Serie Cabrio

Bent u benieuwd naar de prijzen van de BMW 8 Serie Cabrio? Hieronder vindt u de volgende vanaf prijzen van de BMW 8 Serie Cabrio:

Leverbaar vanaf
€139.439,-
Netto bijtelling vanaf
€934,-

BMW 8 Serie Cabrio voorraad

KLASSIEKE UITSTRALING VAN EEN SOFT-TOP

De BMW 8-serie cabrio is voorzien van een klassieke, elektrisch bedienbare soft-top met met extreem stille werking, minimaal gewicht en uitstekend akoestisch comfort. Dak opent of sluit in 15 seconden met een druk op de knop en bij snelheden tot maximaal 50 km/u. Soft-top standaard uitgevoerd in zwart en optioneel verkrijgbaar in Anthrazit Silber.

Ook heeft de nieuwste BMW cabrio een onvervalst sportwagenkarakter dankzij volledige focus op performance, aandrijftechnologie en onderstel bij de ontwikkeling van de carrosseriestructuur. Tegelijkertijd ontwikkeld met de BMW 8 Serie Coupé, BMW M8 en BMW M8 GTE.

Hierdoor krijgt de Cabrio een laag zwaartepunt met een gelijkmatige gewichtsverdeling, lichtgewicht constructie met aluminium, magnesium en met koolstofvezel versterkt plastic (CFRP) en aerodynamisch geoptimaliseerde carrosserie die nauwelijks opwaartse druk creëert.

''ONWEERSTAANBAAR LUXUEUS – EN TEGELIJKERTIJD ONNAVOLGBAAR SPORTIEF.''

COMFORT DETAILS

Specifieke comfortfeatures voor de nieuwe BMW 8 Serie Cabrio zijn: Standaard een opklapbaar windscherm, Nekverwarming in de hoofdsteunen van de voorstoelen zijn optioneel en Lederen interieurdelen voorzien van Sun Reflective Technology. 

Daarnaast kan de 8 Serie cabrio uitgerust worden met hoogwaardige opties voor hedendaagse luxe: zoals draadloos opladen voor de smartphone, BMW Display Key, Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System, Heat Comfort pakket, stoelventilatie, Automatic Soft Close functie voor de portieren en bedieningselementen met unieke glasbewerking.

Uitgebreide informatie