BMW i3

Ontdek de BMW i3

De BMW i3 is de meest duurzame auto op de markt. De BMW i3 is 100% elektrisch, zorgt voor 0% uitstoot en is gemaakt met 100% windenergie. De auto is gemaakt van gerecyclede materialen en natuurlijke grondstoffen. De BMW i3 is een geweldige auto om in te rijden en bij Dusseldorp BMW helpen we je graag op weg!

Prijzen

Wat kost het om een nieuwe BMW i3 te rijden

Leverbaar vanaf
€39.939,00
Neto bijtelling vanaf
€198,00
Private Lease
€439,00
BMW i3 occasion aanbod

Een BMW i3 occasion kopen

Bekijk ons BMW i3 occasion aanbod

Koop uw BMW i3 occasion bij Dusseldorp. De meeste BMW i3 occasions zijn bij ons voorzien van het Premium Selection label. Dit keurmerk van BMW biedt zekerheid, betrouwbaarheid en gemak bij aanschaf van een tweedehands BMW i3.

 24 maanden garantie
 Alle occasions uitvoerig gecontroleerd
 Volledige historie aanwezig en kilometers geverifieerd

Geen voertuigen gevonden

Een nieuwe BMW i3 kopen

Bekijk alle nieuwe BMW i3 modellen uit onze voorraad

Speciaal voor u samengesteld, inclusief 3 jaar fabrieksgarantie.

De BMW i3 zit vol met natuurlijke en gerecyclede materialen. Hierdoor heb je echt het gevoel dat je een steentje bijdraagt aan het milieu!

De meest duurzame auto ooit gebouwd

BMW i3 duurzaam

Duurzaam geboren

De BMW i3 wordt geproduceerd in Leipzig, in een van de modernste autofabrieken ter wereld. De fabriek draait op 100% windenergie die afkomstig is van eigen windturbines. Een duurzamere start kunnen de BMW i3 niet geven.

Petflessen en visnetten

Petflessen en visnetten

In de BMW i3 zijn allerlei gerecyclede materialen verwerkt. De stoelbekleding is voor het grootste gedeelte gemaakt van oude PET-fessen. De vloermatten zijn gemaakt van gerecyclede visnetten.

Plantenvezels

Plantenvezels

Ook zijn er in de BMW i3 verschillende natuurlijke materialen verwerkt. Zo zijn de deurpanelen gemaakt van de lichte kenafvezels van de malveplant. Deze plant is na 5 maanden al volgroeid en bruikbaar is.

Leder en olijfbladeren

Leder en olijfbladeren

Het leder van de stoelen in de  BMW i3 wordt gelooid met een extract van olijfbladeren. Dit is een restproduct bij de olijfteelt. Deze manier van kleuren heeft een veel kleinere impact op het milieu dan de gebruikelijke verfmethodes.

Duurzaam dashboard

Duurzaam dashboard

Duurzaam dashboard:
Voor het dashboard van de BMW i3 is er gekozen voor het lichte hout van de snelgroeiende eucalyptus boom. Deze komt uit duurzame Europese bosbouw, FSC-gecertificeerd natuurlijk. Het hout zorgt voor een rustige ambiance in een high tech omgeving.

Puur rijplezier

Puur rijplezier

BMW zou BMW niet zijn als er geen manier was gevonden om al deze duurzame eigenschappen om te zetten in puur rijplezier. De nieuwe accu die nog meer power geeft, het lage zwaarte punt en de lichte, duurzame materialen zorgen er samen voor dat de BMW i3 een waar genot is om in te rijden.

Het exterieur van de BMW i3
Het interieur van de BMW i3
De actieradius van de BMW i3
BMW i3 exterieur

Het exterieur van de BMW i3

De BMW i3 is een echte trendsetter. Het exterieur van de BMW i3 straalt al op het eerste gezicht sportiviteit uit. De auto heeft korte overhangen en de in twee kleuren uitgevoerde oppervlakken staan model voor de moderne vormgeving.

Het interieur van de BMW i3

Het interieur van de BMW i3

Het unieke gevoel van ruimte in de BMW i3 wordt duidelijk met een blik op de geopende ‘coach doors’. De open, uitnodigende constructie maakt het instappen eenvoudig en comfortabel. Daarnaast is het interieur dus gevuld met duurzame materialen.

BMW i3 actieradius

De actieradius van de BMW i3

Verder komen was nog nooit zo makkelijk. De vergrote actieradius van de BMW i3 bedraagt maar liefst 260 kilometer. De nieuwe krachtige accu voorziet de elektromotor nu van nog meer energie en rijplezier.

BMW i3s

De BMW i3s

De BMW i3s combineert uitmuntende rijeigenschappen met de modernste technologieën voor maximale sportiviteit en energie. De nieuw ontworpen Automatic Stability Control (ASC) werkt nu nog sneller en zorgt voor nog meer tractie en stabiliteit bij het accelereren en remmen. De verbeterde Dynamic Traction Control (DTC) is nu zelfs in bochten en tot een snelheid van meer dan 100 kilometer per uur beschikbaar. Nog meer sportieve rijdynamiek biedt het rijprogramma SPORT. Zodra het gaspedaal wordt ingetrapt reageert de BMW i3s sneller en directer indien de laadstatus van de accu dat toelaat.