BMW i7

De eerste elektrische BMW 7 Serie

Vanaf december 2022 bij Dusseldorp BMW in de showrooms: De nieuwe BMW i7! De nieuwe BMW i7 heeft een flink vernieuwd uiterlijk, een digitale belevenis van topklasse en veel comfort voor langere reizen. Deze volledig elektrische variant van de BMW 7 Serie laat zien hoe duurzaam een premium limousine kan zijn.

De nieuwe BMW 7 Serie zal leverbaar zijn als BMW i7, BMW 740d, BMW 750e en als BMW M760e.

Actieradius tot 625 kilometer*
Vermogen van 544 pk
Van 0 naar 100 in 4,7 seconden

Prijzen

WAT KOST HET OM EEN NIEUWE BMW I7 TE RIJDEN?

Bent u benieuwd naar de prijzen van de BMW i7? Hieronder vindt u de volgende vanaf prijzen van de BMW i7:

Leverbaar vanaf
€ 141.752,00

Het interieur van de BMW i7

Ook in het interieur van de nieuwe BMW i7 hebben een aantal veranderingen plaats gevonden. Zoals een nieuw 2 spaaks stuurwiel met platte onderzijde. Het zitcomfort en stoelontwerp zijn ook significant verbetert. Het interieur van de nieuwe BMW i7 bevat het nieuwe Curved LCD Display instrumenten paneel inclusief videostreaming.

DUURZAME PRODUCTIE VAN DE NIEUWE BMW 7 SERIE

De wereldwijde marktintroductie van de nieuwe BMW 7 Serie gaat van start in november 2022, 45 jaar na de eerste BMW 7 Serie. Ook de zevende generatie zal worden gebouwd in de BMW Group Fabriek Dingolfing. Hier komen de volledig elektrisch aangedreven i7 en de varianten met een verbrandingsmotor of een Plug-in Hybride aandrijfsysteem van dezelfde, flexibele productielijn. De productie van de elektromotoren en de hoogvoltage-accu’s voor de BMW 7 Serie is eveneens in Dingolfing.

Voor het productieproces gebruikt BMW Group – net zoals in de verdere productieketen – in toenemende mate hernieuwbare energie. Bovendien hanteert BMW Group strenge voorwaarden bij de inkoop van grondstoffen en worden op grote schaal gerecyclede materialen toegepast. Daarmee speelt de nieuwe BMW 7 Serie ook een belangrijke rol bij het verwezenlijken van de ambitieuze doelstellingen van BMW Group op het gebied van duurzaamheid.