BMW iX3

Prijzen en informatie BMW iX3

100% elektrisch. 100% BMW. Elektrisch rijden in een SAV van BMW, hoe geweldig moet dat wel niet zijn? U kunt het nu zelf ervaren met de nieuwe BMW iX3. Dankzij het standaard inbegrepen M Sportpakket met specifieke designkenmerken komt de nieuwe BMW iX3 bijzonder sportief voor de dag. Met hetzelfde DNA als zijn voorouders rijdt deze BMW iX3 exact hoe een BMW hoort te rijden: uiterst sportief met het maximale comfort. En dat met alle voordelen van elektrisch rijden inbegrepen. U rijdt maar liefst 460 kilometer* op één acculading en u laadt deze in een half uur weer op tot bijna 80%. Maak kennis met de BMW iX3 bij Dusseldorp BMW en ontdek meer over de prijzen van de BMW iX3, bekijk zijn interieur en exterieur design en lees alle informatie over de leasemogelijkheden van de BMW iX3, zoals Private Lease en BMW Operational Lease.

Direct leverbaar
460 km actieradius
80% bijgeladen in 30 minuten

Bekijk de prijs van de BMW iX3

Bent u benieuwd naar de prijzen van de BMW iX3? Hieronder vindt u de volgende vanaf prijzen van de BMW iX3:

Leverbaar vanaf € 71.462,-


Operational lease vanaf € 999,-


Netto bijtelling vanaf slechts € 419,-


BMW iX3 uitlegvideo

In deze handige video verteld onze collega Jasper je alle in's en out's over de gloednieuwe 100% elektrische BMW iX3. 

BMW iX3 aanbod - nu nog rijden met bijtellingsvoordeel!

Bekijk een greep uit ons aanbod van de BMW iX3

Bekijk hier het complete BMW iX3 aanbod

Lease uw BMW iX3

Bij Dusseldorp BMW kunt u uiteraard terecht voor het leasen van uw nieuwe BMW iX3. U kunt bij Dusseldorp BMW kiezen uit verschillende leasemogelijkheden: lease uw BMW iX3 via Private Lease of zakelijk met BMW Operational Lease. Kies hieronder uw gewenste lease variant of vraag naar de mogelijkheden!


Leaseprijzen BMW iX3

Private Lease vanaf €999,- per maand
Operational Lease vanaf €919,- per maand

Bijtelling berekenen BMW iX3

Tip! Bereken eenvoudig hoeveel bijtelling u moet betalen met de BMW iX3 met onze handige bijtellingscalculator.

Navigatiesysteem BMW iX3

Zorgeloos rijden in uw BMW iX3

BMW Service Inclusive standaard inbegrepen

Wanneer u een BMW iX3 aanschaft weet u zeker dat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe elektrische bolide van BMW. Standaard bij aankoop van uw nieuwe BMW iX3 zit namelijk een BMW Service Inclusive onderhoudscontract inbegrepen (t.w.v. € 593,-) én dat voor maar liefst vier jaar lang! Dit onderhoudscontract omvat al het onderhoud aan uw BMW iX3, inclusief de daarbij benodigde originele BMW onderdelen, vloeistoffen en werkplaatstarieven. Hiermee bent u standaard verzekerd van vier jaar lang rijplezier in uw nieuwe BMW iX3.

Overstappen naar elektrisch rijden in de BMW iX3 is nog nooit zo makkelijk geweest. Dusseldorp BMW helpt u hier graag bij.
BMW iX3 scherm nieuw

De BMW iX3 opladen

Dit moet u weten

U kunt uw BMW iX3 op verschillende plekken opladen. Openbaar laden en natuurlijk bij u thuis, met alle gemakken voorzien. BMW biedt hiervoor op maat gemaakte producten en diensten. Zo geeft BMW Charging u toegang tot alle publieke laadpunten, waaronder snellaadstations. Dit zijn meer dan 330.000 laadpunten in héél Europa, gelegen nabij de meest belangrijke routes. In slechts 34 minuten tijd is uw BMW iX3 voor maar liefst 80% opgeladen.

Ook tijdens aan huis laden biedt BMW alle mogelijkheden, dit maal in samenwerking met Eneco eMobility. Dit is alles wat u nodig heeft. Zo kunt u gebruik maken van twee laadpunten: één basismodel en één geavanceerd model met de mogelijkheid om automatisch laadkosten te declareren, een overspanningsbeveiliging en service op afstand. Beide laadpunten worden altijd inclusief professionele montage thuis aangeboden.

BMW iX3 interieur 2021

De kracht van de BMW iX3.

Klassiek rijplezier waar BMW om bekend staat.

De BMW iX3 sprint vanuit stilstand in 6,8 seconden naar 100 km/h, wat vergelijkbaar is met de conventioneel aangedreven BMW X3 xDrive30i. De elektromotor in de BMW iX3 levert 30% meer kracht in vergelijking met de motoren in bestaande volledig elektrische modellen van BMW. Zo heeft de BMW in totaal 286 pk en een koppel van 400 Nm. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 180 km/h. De aandrijving op de achterwielen zorgt niet alleen voor het klassieke rijplezier waar BMW om bekendstaat, maar ook voor optimale tractie.

Hoe vergroot je een actieradius?

In deze video legt onze collega uit hoe je de actieradius van een elektrische BMW kan vergroten. 

Modeluitvoeringen BMW iX3

Bekijk hieronder alle modeluitvoeringen van de standaard al zéér rijk uitgeruste BMW iX3.

MODEL EXECUTIVE
MODEL HIGH EXECUTIVE

MODEL EXECUTIVE

Al in de standaarduitvoering inclusief Executive beschikt de BMW iX3 over een zeer omvangrijke uitrusting. Met onder andere:

✓ Adaptief onderstel
✓ Panoramadak
✓ Driving Assistant Professional
✓ Active Protection
✓ Elektrisch verwarmde voorstoelen
✓ Ambiance verlichting
✓ LED koplampen met uitgebreide functionaliteit
✓ Telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid
✓ BMW Live Cockpit Professional
✓ BMW Connected Pack Professional II

Vanaf € 67.432,85

MODEL HIGH EXECUTIVE

De uitvoering High Executive vult de omvangrijke uitrusting van de uitvoering Executive verder aan en maakt indruk met tal van praktische en comfort verhogende uitrustingen. Met onder andere:

✓ Sportstoelen
✓ Lendensteun voor bestuurder en voorpassagier
✓ BMW Head-Up Display
✓ BMW Gesture Control
✓ BMW Iconic Sounds Electric
✓ Parking Assistant Plus
✓ Harman Kardon Surround Sound System
✓ Grootlicht assistent
✓ Geluiddempend glas

Vanaf € 73.433,24

BMW iX3 aanbod

Wat kost een BMW iX3 netto per maand

Bereken het nu met onze Total Cost of Ownership tool

Wanneer u ervoor kiest om een BMW iX3 zakelijk te financieren met BMW Financial Lease, dan kunt u profiteren van een aantal zeer aantrekkelijke voordelen. Deze fiscale voordelen gelden alleen wanneer u ervoor kiest om uw BMW iX3 op de balans van de onderneming te zetten. U rijdt bijvoorbeeld een elektrische BMW al voor slechts €166,- netto per maand. Alle auto kosten zitten hierbij inbegrepen en u kunt tevens de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering houden. Wilt u graag weten wat de BMW iX3 u netto per maand gaat kosten? Maak dan gebruik van onze handige Total Cost of Ownership tool!

Vragen en antwoorden

Alle informatie over de BMW iX3.

Vanaf eind januari 2021 staan de eerste exemplaren van de BMW iX3 in onze showrooms. Het is echter nu al mogelijk om een bestelling te plaatsen, waardoor u als één van de eersten kunt rijden in de BMW iX3. Neem hiervoor contact met ons op!

De BMW iX3 is al beschikbaar vanaf € 67.432,85, standaard geleverd met een Executive pakket.

Jazeker, de BMW iX3 kan optioneel worden uitgerust met een trekhaak. Het toelaatbare aanhangergewicht van de BMW iX3 bedraagt geremd en ongeremd maximaal 750 kilogram.

Ondernemers kunnen profiteren van de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Willekeurige Afschrijving Milieu-investeringen (Vamil). Daarnaast kunnen zakelijke rijders in 2021 profiteren van het gunstige bijtellingstarief van 12%.

De BMW iX3 heeft een WLTP actieradius van 460 kilometer ver, met een stroomverbruik van slechts 18,5 kWh/100 km. Uw BMW iX3 is daarentegen snel weer opgeladen. Bij de snellaadstations laadt uw BMW iX3 in ca. 34 minuten weer voor 80% op. 

Wilt u ergens heen, via uw navigatie, maar valt dit buiten de range van uw accu? Dan geeft de BMW iX3 automatisch een melding en daarnaast ook de mogelijkheid een bestemming toe te voegen met het dichtstbijzijnde laadpunt op uw navigatie.

De BMW iX3 heeft de mogelijkheid om met 11kW (3 fase) op te laden bij thuis- of publieke laadpunten. De meeste publieke laadpunten in Nederland zijn geschikt voor 3 fase opladen en in veel Nederlandse huizen is al 3 fase aangelegd of kan 3 fase aangelegd worden. De BMW iX3 laadt dan met ca. 60 kilometer actieradius per uur.

Bij snellaadstations laadt de BMW iX3 met ca. 13 kilometer per minuut. Dat wil zeggen dat voor iedere minuut laden de actieradius met 13 kilometer wordt verhoogd. In 10 minuten heeft u dus alweer 130 kilometer actieradius opgeladen. Dit is 806 kilometer per uur.

BMW Charging is de laadpas van BMW. BMW Charging wordt in samenwerking met ChargeNow aangeboden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van 100% dekking in Nederland en een zeer goede dekking door heel Europa. De laadpunten waar u met uw BMW Charging pas kunt laden in het buitenland, zijn aangegeven in uw App of in het scherm van uw navigatiesysteem.

Snelladers (DC) vindt u meestal langs de snelweg. Deze snelladers zijn geven gelijkstroom af en hebben dus een + en – pool. De lader koppelt direct op de batterij in de auto en kan daardoor een zeer hoog vermogen geven. Bij de BMW iX3 zelfs tot 150.000 Watt.

Thuis- en publiekelaadstations (AC) werken met wisselstroom, net als uit het stopcontact. Deze stroom wordt door de auto omgezet in gelijkstroom (DC) om de batterij mee op te laden. Dit kan met maximaal 11.000 Watt. De netaansluiting van normale huizen kan vaak niet meer leveren dat dit vermogen, daarom is voor de BMW iX3 gekozen om dit ook het maximum AC laadvermogen te maken.

Na het activeren van een BMW Charging laadpas krijgt u binnen 24 uur toegang tot alle laadpunten in Nederland. Deze periode is nodig om de laadpas aan te melden bij alle laadpaaloperators. Een BMW Charging laadpas krijgt u bij de aflevering van uw BMW iX3.

Er zijn verschillende manieren om als één van de eerste in de nieuwe iX3 te rijden. Naast de auto kopen is het ook mogelijk om deze te financieren of te leasen. Voor zorgeloos rijplezier biedt Dusseldorp BMW ook onderhoudscontracten aan en originele accessoires. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!