BMW iX

Ontdek de BMW iX

De meest duurzame, intelligente en modernste BMW ooit gemaakt. Maak kennis met het nieuwe, elektrische vlaggenschip van BMW: de BMW iX. Een fijne combinatie van rijplezier, veelzijdigheid en luxe. Elektrisch autorijden krijgt een compleet nieuwe dimensie. Ontdek al zijn verborgen talenten bij Dusseldorp BMW.

Bekijk de prijs van de BMW iX

Bent u benieuwd naar de prijzen van de nieuwe BMW iX? Hieronder vindt u de volgende vanaf prijzen van de BMW iX:

Leverbaar vanaf
€85.048,00
Netto bijtelling vanaf
€511,00

BMW iX aanbod

Bekijk een greep uit ons aanbod van de BMW iX

Alles over de BMW iX in een video

In deze video ontdekt u de nieuwe BMW iX! Er is veel te vertellen over het nieuwe, elektrische vlaggenschip van BMW. Daarom vertelt Casper Heij u alles over deze nieuwe elektrische BMW.

Foto van een BMW iX bij een kantoor met opvallende BMW nierengrille

Verborgen schoonheden.

Ontdek het "shy tech" design van de BMW iX.

De functie van de BMW nierengrille is volledig nieuw ontworpen. Doordat de BMW iX weinig koellucht nodig heeft, kan de nierengrille nu meer als intelligentiepaneel worden gezien. Achter de grille zijn namelijk alle multifunctionele hightech assistentiesystemen, zoals cameratechnologie, radarfuncties en sensoren naadloos weggewerkt. Ook de portiergrepen, raamstijlloze portieren, bagageklep zonder sluitnaden en de vulopening van de ruitenwisselvloeistof verborgen onder het BMW logo behoren tot het discreet vormgegeven design.

 

We hebben de BMW iX van binnenuit ontworpen. Daarbij wilden we in het bijzonder een modern, warm en minimalistisch interieurdesign creëren, met een zeer ruimtelijk gevoel.
Domagoj Dukec – hoofd BMW Design
Foto van BMW iX aan zee met openstaande portieren

Aan ruimte geen gebrek

Nog een voordeel van een elektrische aandrijving

Hoewel de BMW iX dezelfde afmetingen heeft als een BMW X5, heeft de BMW iX aanzienlijk meer ruimte in het interieur. Dit komt doordat de BMW iX geen middentunnel heeft, dankzij zijn elektrische aandrijving en accupakket. Hierdoor kunt u profiteren van meer beenruimte, meer hoofdruimte en uiteraard meer bagageruimte. Bij het betreden van dit prachtige apparaat ervaart u direct een ruimtelijk en open gevoel. Aan ruimte dus geen gebrek.  

 

Foto van een BMW iX met uitleg over de prestaties.

Prestaties van de BMW iX

Indrukwekkende technologieën

De BMW iX maakt gebruik van de vijfde generatie high performance BMW eDrive technologie. Dit systeem bestaat uit twee elektromotoren, vermogenselektronica, een vooruitstrevende laadtechnologie en een hoog voltage accupakket. Deze techniek is zéér indrukwekkend te noemen en zorgt voor uitzonderlijke prestaties. De BMW iX heeft een systeemvermogen van 500 pk en sprint in slechts 5 seconden naar de 100 km/u. Zijn actieradius bedraagt maar liefst 600 kilometer volgens de WLTP testcyclus en kan zijn actieradius door middel van snelladen (200 kW) in slechts 10 minuten tijd met 120 kilometer worden vergroot. De BMW iX is in minder dan 40 minuten voor maar liefst 80% opgeladen. Mocht u de BMW iX thuis willen opladen aan een zogeheten Wallbox (11 kW), dan is de BMW iX in minder dan 11 uur volledig opgeladen.

Foto van een BMW iX bij een laadstation

BMW iX opladen

Ontdek de laadoplossingen van BMW

BMW biedt talrijke laadoplossingen: van BMW Charging voor bij u thuis tot aan het openbare, wereldwijde laadnetwerk met meer dan 450 duizend aangesloten laadstations. U kunt gebruikmaken van een gebruiksvriendelijk tariefstructuur voor openbaar laden, bijvoorbeeld zonder basistarief in het eerste jaar – en dat door simpelweg uw BMW Charging Card of App te gebruiken.

Modeluitvoeringen BMW iX

Bekijk hieronder alle modeluitvoeringen van de standaard al zéér rijk uitgeruste BMW iX.

MODEL xDrive40
MODEL xDrive50
De nieuwe BMW iX xDrive40 2021

MODEL xDrive40

Al in de standaarduitvoering xDrive40 beschikt de BMW iX  over een zeer omvangrijke uitrusting. Met onder andere:

✓ Actieradius van 400km
✓ Adaptief onderstel
✓ Driving Assistant Professional
✓ Active Protection
✓ iDrive Controller met glasoptiek
✓ Nieuwe BMW Curved Display
✓ Ambiance verlichting
✓ LED koplampen met uitgebreide functionaliteit
✓ Telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid
✓ BMW Live Cockpit Professional
✓ BMW Connected Pack Professional II

Vanaf €86.972,-

De nieuwe BMW iX xDrive50 2021

MODEL xDrive50

De iXDrive50 uitvoering vult de omvangrijke uitrusting van de xDrive40 uitvoering verder aan en maakt indruk met tal van praktische en comfort verhogende uitrustingen. Met onder andere:

✓ Actieradius van 600km
✓ Adaptief onderstel
✓ Glazen panoramadak
✓ Luidsprekers in hoofdstenen achterin
✓ Stoelverwarming achterin
✓ iDrive Controller met glasoptiek
✓ Nieuwe BMW Curved Display
✓ Ambiance verlichting
✓ Telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid
✓ BMW Live Cockpit Professional
✓ BMW Connected Pack Professional II

Vanaf € 105.472,-

Video uitleg van de BMW iX

Ontdek alle details.

Wilt u als één van de proefrijden in de nieuwe BMW iX of bent u simpelweg geïnteresseerd in dit fascinerende elektrische model van BMW? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veel gestelde vragen

Over de BMW iX

BMW start de productie van de BMW iX in het derde kwartaal van 2021. Dit betekent dat de BMW iX per 13 november 2021 in onze showroom te bewonderen is. Wilt u als één van de eerste in de BMW iX rijden? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

De BMW iX is Leverbaar vanaf € 87.330,-

De eerste BMW iX modellen worden geproduceerd in het derde kwartaal van 2021. Het is momenteel nog niet bekend wat de levertijd van de nieuwe BMW iX zal gaan zijn.

Wellicht vindt u dit ook interessant

BMW iX3 2021 kopen

De BMW iX3

De 100% Elektrisch BMW iX3 heeft een range tot wel 460 KM en is nu leverbaar uit voorraad. Dit betekent dat u nu nog kan profiteren van het aantrekkelijke bijtellingstarief en snel kunt rijden. 

Blog: hybride of elektrisch

Hybride of elektrisch rijden is de laatste jaren erg populair geworden. Wat zijn nou de verschillen tussen deze auto’s en wat zijn de voordelen? Dat leggen wij graag uit in onze laatste blog. Je leest deze blog via de onderstaande button.

Aanbod hybride en elektrische BMW’s

Bij Dusseldorp BMW hebben we een groot aanbod aan hybride en volledig elektrische voertuigen. Van sportief en compact, tot aan comfortabel met zeeën aan ruimte. Bekijk ons aanbod hier.

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie over de nieuwe BMW iX ontvangen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button. U bent natuurlijk ook ten alle tijden welkom bij één van onze vestigingen. Bekijk welke vestiging bij u in de buurt ligt.  

Bijtelling berekenen BMW iX

Tip! Bereken eenvoudig hoeveel bijtelling u moet betalen met de BMW iX met onze handige bijtellingscalculator.