BMW iX1

De BMW iX1 xDrive30 is het eerste vierwielaangedreven volledig elektrische model van BMW in het premium compacte segment. Twee in de voor- en achteras geïntegreerde elektromotoren leveren een gecombineerd vermogen van 230 kW (313 pk, inclusief het tijdelijke extra vermogen) en een gecombineerd koppel van 494 Nm. De BMW iX1 xDrive30 sprint vanuit stilstand in 5,7 seconden naar de 100 km/h. 

De nieuwe BMW iX1 is nu te bestellen en leverbaar vanaf € 57.850,-

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws omtrent de BMW iX1, schrijf u dan in via de onderstaande button! 

BMW iX1 leasetarieven

Wat kost het om een nieuwe BMW iX1 te rijden?

Bent u benieuwd naar de prijzen van de BMW iX1? Hieronder vindt u de volgende vanaf prijzen van de BMW iX1:

Operational lease vanaf
€689,- p/m
Private Lease vanaf
€849,- p/m
Het interieur van de BMW iX1

Het interieur van de nieuwe BMW iX1

De nieuwe BMW iX1 heeft een moderne cockpit. Dankzij het framelOze BMW Curved Display met bediening door aanraking of natuurlijke dialoog is het interieur van de nieuwe BMW iX1 een echte blikvanger. Het moderne middenconsole is voorzien van een schuifregelaar, bedieningsknoppen van de nieuwste generatie en een bergvak met draadloze oplaadmogelijkheid. De verlichte bagageruimte van de BMW iX1 biedt talloze opbergmogelijkheden.

Duurzaamheid en de BMW iX1

Naast dat de BMW iX1 een elektrische auto is, is deze ook nog eens duurzaam geproduceerd. De in de hoogvoltage-accu van de nieuwe BMW iX1 gebruikte grondstoffen zijn afkomstig van verantwoorde mijnbouw. Voor de elektromotor van de nieuwe BMW iX1 is in het geheel geen gebruik gemaakt van zeldzame grondstoffen.

Bij Dusseldorp vinden we het belangrijk dat we voorop lopen wat betreft innovatie, moderne techniek en duurzame mobiliteit. We werken daarom hard aan een duurzame toekomst.