BMW M3 Sedan

Ontdek de BMW M3 Sedan

De nieuwste generatie BMW M3 Sedan straalt sportiviteit en kracht uit. Een High-performance auto met authentieke uitstraling en toonaangevende racetechnologie dat past bij de originele BMW M3 van 35 jaar geleden. Met het onderscheidende M design is de nieuwe BMW M3 uit 2021 een echte ´eye catcher´. Door tal van technologische functionaliteiten zorgt de BMW M3 Sedan niet alleen voor een sportautowaardige uitstraling maar zorgt hij ook nog voor maximaal rijdynamiek, zowel bij dagelijks gebruik als op het circuit. De combinatie van achterwielaandrijving* en een optimaal afgestemde handgeschakelde M versnellingsbak of een DCT Automaat maakt een zeer dynamische rijstijl mogelijk en transformeert de auto tot een waar racemonster. *M xDrive is naar verwachting leverbaar vanaf zomer 2021.

Bekijk de prijs van de BMW M3 Sedan

Bent u benieuwd naar de prijzen van de BMW M3 ? Hieronder vindt u de volgende vanaf prijzen van de BMW M3:


Leverbaar vanaf € 191.844,-

BMW M3 Uitlegvideo

In deze handige video verteld onze collega Gijs u alle in's en out's over de gloednieuwe BMW M3 en BMW M4

modellen en uitrustingen

De BMW M3 Sedan
De BMW M3 Competition Sedan

De BMW M3 Sedan

Puristisch, achterwielaandrijving en een handgeschakelde versnellingsbak

  • M Twinturbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 480 pk
  • handmatige zesversnellingsbak met korte en nauwkeurige overbrengingen 
  • Sportieve Achterwielaandrijving 
  • 480 PK - 550 Nm | 0-100 km/u in 4,2 seconden 
De BMW M3 Competition groen

De BMW M3 Competition Sedan

Maximaal vermogen, optioneel leverbaar met xDrive

  • M Twinturbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 510 pk
  • 8-Traps M Steptronic transmissie met Drivelogic 
  • Achterwielaandrijving of M xDrive*  vierwielaandrijving 
  • 510 PK - 650 Nm | 0-100 km/u in 3,9 seconden 

BMW M3 sedan aanbod

Bent u op zoek naar een BMW M3 Sedan? Bij Dusseldorp BMW vindt u altijd een zéér uitgebreid aanbod. Met onze kennis en expertise sinds 1959 hebben wij niet alleen de aller eerste generatie van de BMW M3 in 1986 aan u aangeboden, maar weten we sindsdien als geen ander hoe we u de perfecte BMW M3 Sedan kunnen leveren. Kies een nieuwe of gebruikte BMW M3 Sedan en profiteer nu van zéér goede garantievoorwaarden en van onze steengoede services. 

 

BMW M3 Sedan motorruimte

M TwinPower Turbo

De BMW M4 Coupé zorgt met zijn machtige motor voor de ultieme sportauto beleving. De BMW M TwinPower turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor wordt gekenmerkt door een superieure krachtontwikkeling en de markante M motorsound. Twee Mono Scroll turbocompressoren, de directe bezine-inspuiting High Precision Injection, de volledig variabele klepregeling Valvetronic en de variabele nokkenasregeling dubbele VANOS zorgen voor een uitzonderlijke prestatie potentieel. Maak uw ervaring compleet met het BMW M4 Competition model en upgrade naar 510 pk en 650 nM. De kracht van de auto ervaart u natuurlijk het best achter het stuur zelf, maak een afspraak en kom langs in de showroom.

M xDrive

De BMW xDrive garandeert maximale tractie en rijdynamiek tijdens het rijden in de BMW M3 Sedan. De optionele M specifieke technologie combineert de stuurdynamiek van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. De bestuurder heeft de keuze uit de aandrijfvarianten 4WD, 4WD Sport en - in DSC off modus - 2WD. M xDrive is naar verwachting leverbaar vanaf zomer 2021.

BMW M3 M Sportuitlaatsysteem

M Sportuitlaat

HMet het M Sportuitlaatsysteem kunt u het geluid uit van de uitlaat zelf instellen doormiddel van een geïntegreerde kleppentechniek. Een nog krachtigere sound begeleidt via de SETUP toetst selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het comfort gerichte programma subtiel-sportieve klanken te horen zijn. Zo kunt u het geluid aanpassen naar uw rijgedrag.

BMW M3 Historie

BMW M3 Historie

De geschiedenis van de M3 Sedan

Waar de BMW M3 Touring in 2023 nieuw aan het M3 modellenpakket wordt toegevoegd kent de BMW M3 ook een rijke historie aan eerdere modellen. Zo zijn er al 4 generaties M3 modellen: de M3 e30, M3 e36, M3 E46 en de M3 e92. De sportieve voorgangers van de BMW M3 zijn herkenbaar aan de sportieve bumpers, dubbele uitlaten en de M-zijspiegels. Dat BMW met de M3 e30 een bijzonder model in handen had wist het, maar dat dit model zoveel jaren laten zou uitgroeien tot één van de grootste iconen in de autogeschiedenis was niet te voorspellen. Begin jaren ’90 en na 16.584 gebouwde M3 e30’s was het tijd voor een opvolger. Zo maakte de M3 e36 zijn debuut begin 1992 en was het de eerste M3 met een zescilinder. Na ruim 70.000 geproduceerde e36 modellen was nam de M3 e46 het stokje over. De M3 e46 overtrof logischer wijs zijn voorganger qua bouwkwaliteit en rijcomfort. In 2007 maakte de M3 392 zijn entree binnen de modellenreeks van BMW, opvallend aan de e92 is dat deze is overgestapt op een achtcilindermotor. Benieuwd naar deze modellen? Kijk naar ons speciale occasion aanbod.

BMW M3 Touring

BMW M3 Touring

Een model waar al heel veel BMW M3 fans lang op wachten wordt eindelijk realiteit, de BMW M3 Touring gaat naar verwachting in 2023 zijn intrede te maken tussen de M3 modellen. De combinatie tussen M-prestaties, grotere interieurruimte en de intelligente functionaliteiten zorgen ervoor dat de M3 Touring niet alleen sportief is maar ook praktisch en functioneel.  De ultieme all-rounder die u naast functionele en praktische aspecten ook het bekende autosportwaardige gevoel van een echte M3 zal laten ervaren.