BMW M4 Coupé

Ontdek de BMW M4 Coupé

De BMW M4 Coupé 2020 modellen bieden een fascinerende combinatie van elegantie, karakter en M typerende sportiviteit. De kenmerkende uitstraling van het BMW M4 Competition Coupé model zorgt voor een indrukwekkende autosportwaardige uitstraling. Niet alleen de uitstraling zorgt voor deze autosportwaardige beleving maar ook machtige motor van 510 pk en 650 Nm koppel geeft u een echte sportauto ervaring op de weg of op het circuit. Dankzij de high-performance BMW M TwinPower Turbo motor, 8-traps M Steptronic met Drivelogic, optionele xDrive* vierwielaandrijving, Actief M Sperdifferentieel en talrijke van de autosport afgeleide technologieën is maximaal rijdynamiek gegarandeerd. De combinatie van achterwielaandrijving en een optimaal afgestemde handgeschakelde M versnellingsbak met zes versnellingen maakt een zeer dynamische rijstijl mogelijk en transformeert de auto tot een waar racemonster. Het atletische vermogen van de auto en het brutale design zorgen ervoor dat u nooit onopgemerkt voorbij zal gaan. Rij de zon tegemoet en ontdek ook de BMW M4 Cabrio.

Bekijk de prijs van BMW M4 Coupé


Bent u benieuwd naar de prijzen van de BMW M4 Coupé? Hieronder vindt u de volgende vanaf prijzen van de BMW M4 Coupé:


Leverbaar vanaf € 134.099,-

BMW M4 Uitlegvideo

In deze handige video verteld onze collega Gijs u alle in's en out's over de gloednieuwe BMW M4 en BMW M3

Autosportwaardige sportiviteit
Krachtig vermogen met elegante uitstraling
Plan eenvoudig uw proefrit
De BMW M4 is een unieke Coupé met voortreffelijke rijeigenschappen
BMW AG.

MODELLEN EN UITRUSTINGEN

BMW M4 Coupé
BMW M4 Competition
BMW M4 Coupé grijs

BMW M4 Coupé

Puristisch, achterwielaandrijving en een handgeschakelde versnellingsbak

  • M Twinturbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 480 pk
  • handmatige zesversnellingsbak met korte en nauwkeurige overbrengingen 
  • Sportieve Achterwielaandrijving 
  • 480 PK - 550 Nm | 0-100 km/u in 4,2 seconden 

BMW M4 Competition

Maximaal vermogen, optioneel leverbaar met xDrive

  • M Twinturbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 510 pk
  • 8-Traps M Steptronic transmissie met Drivelogic 
  • Achterwielaandrijving of M xDrive*  vierwielaandrijving 
  • 510 PK - 650 Nm | 0-100 km/u in 3,9 seconden 

BMW M4 Coupé AANBOD

Bent u op zoek naar een BMW M4 Coupé? Bij Dusseldorp BMW vindt u altijd een zéér uitgebreid aanbod. Met onze kennis en expertise sinds1959 hebben wij niet alleen de aller eerste generatie van de BMW M4 in  2014 aan u aangeboden, maar weten we sindsdien als geen ander hoe we u de perfecte BMW M4 Coupé kunnen leveren. Kies een nieuwe of gebruikte BMW M4 Coupé en profiteer nu van zéér goede garantievoorwaarden en van onze steengoede services. 

BMW M3 Sedan motorruimte

M TwinPower Turbo

De BMW M4 Coupé zorgt met zijn machtige motor voor de ultieme sportauto beleving. De BMW M TwinPower turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor wordt gekenmerkt door een superieure krachtontwikkeling en de markante M motorsound. Twee Mono Scroll turbocompressoren, de directe bezine-inspuiting High Precision Injection, de volledig variabele klepregeling Valvetronic en de variabele nokkenasregeling dubbele VANOS zorgen voor een uitzonderlijke prestatie potentieel. Maak uw ervaring compleet met het BMW M4 Competition model en upgrade naar 510 pk en 650 nM. De kracht van de auto ervaart u natuurlijk het best achter het stuur zelf, maak een afspraak en kom langs in de showroom.

BMW M4 Coupé xDrive

M xDrive

Met de xDrive vierwielaandrijving garandeert BMW maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijkse gebruik als op het circuit. De optionele M specifieke technologie combineert de stuurdynamiek van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. De bestuurder heeft de keuze uit de aandrijfvarianten 4WD, 4WD Sport en - in DSC off modus - 2WD. M xDrive is naar verwachting leverbaar vanaf zomer 2021.

M Sportuitlaat

M Sportuitlaatsysteem

Het M sportuitlaatsysteem geeft u de optie om de kenmerkende sound aan te passen, via geïntegreerde kleppentechnieken kan deze naar uw wensen worden aangepast. Een nog krachtigere sound begeleidt via de SETUP toetst selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het comfort gerichte programma subtiel-sportieve klanken te horen zijn. Zo ervaart u de BMW M4 Coupé op zijn best.

BMW M4 Cabrio op het circuit

BMW M4 Cabrio

Vermogen en elegantie

De uit het verleden bekende BMW M4 Cabrio wordt naar verwachting binnen één jaar opnieuw onthuld. De BMW M4 Cabrio zet zichzelf neer als een high-performance cabrio die alle functionaliteiten bezit zoals u van de M4 modellen gewend bent alleen dan in de vorm van een cabrio. In het interieur overheerst een sportief-exclusieve ambiance en de bestuurders cockpit is uitgerust met innovatieve technologieën voor ultiem rijgemak. De BMW M4 Cabrio creëert de ideale beleving in verschillende omstandigheden om rijden met een open dak naar een hoger niveau te tillen.