THE M8

BMW M8 Cabrio

De indrukwekkend krachtige BMW 8 Serie Cabrio M modellen brengen de fascinatie voor open rijden naar een nieuw niveau en zetten een nieuwe maatstaf voor het rijden in luxe. Met zijn compromisloze prestaties en exclusieve ambiance is de BMW M8 Cabrio met M xDrive een high-performance sportauto, die staat voor buitengewoon open rijplezier. De BMW M8 Competition Cabrio met M xDrive biedt een nog krachtiger balans van rijcomfort en door autosport geïnspireerde prestaties, unieke designaccenten en een luxueus interieur.

BEKIJK DE PRIJS VAN DE BMW M8 CABRIO

Bent u benieuwd naar de prijzen van de BMW X5? Hieronder vindt u de volgende vanaf prijzen van de BMW X5

Leverbaar vanaf
€220.032,-
De eerste BMW M8 Cabrio wakkert de fascinatie voor open rijden aan met een aantrekkelijke combinatie van cabriogevoel met luxe, prestaties en elegantie.
Marcus Syring, Head of Design BMW M
BMW M8 Cabrio
BMW M8 Competition Cabrio

BMW M8 Cabrio

Rijdynamiek en Luxe op het hoogste niveau

  • High-Performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor
  • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel 
  • 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic 
  • 441 kW (600 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,3 sec. 

BMW M8 Competition Cabrio

  • High-Performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor
  • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel en 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic 
  • Exclusieve desginelementen en uitrustig
  • 460 kW (625 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,2 sec. 

625 PK

High-performance op zijn best – de M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met een inhoud van 4,4 liter en 460 kW (625 pk) is de krachtigste van alle motoren in standaard BMW productiemodellen. Uitgerust met twee turbo’s met Twin Scroll-turbotechnologie, hogedrukinjectie en Valvetronic maakt de high-performance krachtbron van de BMW M8 Competition Cabrio indruk op zowel de weg als op het circuit: 750 Nm koppel, acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,3 seconden en van 0 naar 200 km/h in 11,1 seconden.

OP DE AUTOSPORT GEÏNSPIREERDE AANDRIJVINGS- EN ONDERSTELTECHNOLOGIE

Talrijke hoogontwikkelde aandrijvings- en onderstelcomponenten, geïnspireerd door de autosport, bieden nog betere prestaties, extra wendbaarheid en extra precisie – en daardoor meer met adrenaline geladen rijplezier.