THE M8

De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé

De BMW 8 Serie Gran Coupé M Modellen zijn opvallende sportauto’s met vier portieren. Ze combineren de technische vaardigheden van BMW M met de exclusiviteit van de BMW Luxeklasse en bieden uitzonderlijke rijervaringen met een luxe ambiance. Er zijn twee formidabele varianten om uit te kiezen: De BMW M8 Gran Coupé met M xDrive maakt indruk met zijn zeer exclusieve ambiance en dynamische karakter. Het meest extravagante model in het aanbod – de BMW M8 Competition Gran Coupé met M xDrive levert overweldigende prestaties en is de belichaming van pure high-performance luxe.

BEKIJK DE PRIJS VAN DE BMW M8 Gran Coupé

Bent u benieuwd naar de prijzen van de BMW X5? Hieronder vindt u de volgende vanaf prijzen van de BMW X5

Leverbaar vanaf
€208.318,-
De BMW M8 is het meest sportieve en elegante model van het hele BMW portfolio – en de BMW M8 Gran Coupé is het meest exotisch en fascinerend van allemaal.
Marcus Syring, Head of Design BMW M
BMW M8 Gran Coupé
BMW M8 Competition Gran Coupé

BMW M8 Gran Coupé

Rijdynamiek en luxe op het hoogste niveau

  • High-Performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor
  • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel 
  • 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic 
  • 441 kW (600 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,3 sec. 

BMW M8 Competition Gran Coupé

Maximale rijdynamiek en exclusiviteit

  • High-Performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor
  • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel en 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic 
  • Exclusieve desginelementen en uitrustig
  • 460 kW (625 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,2 sec. 

625 PK

De high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met een cilinderinhoud van 4,4 liter en 460 kW (625 pk) is de krachtigste motor in een standaard BMW productiemodel. Uitgerust met twee Twin Scroll turbocompressoren, hogedrukinjectie en Valvetronic maakt de high-performance krachtbron in de BMW M8 Competition Gran Coupé indruk op zowel de weg als het circuit: 750 Nm koppel, acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,2 seconden en van 0 naar 200 km/h in 11,0 seconden.

LUXUEUZE EN SPORTIEVE FASCINATIE.

Een indrukwekkende reeks uitrustingsmogelijkheden is leverbaar voor de BMW 8 Serie Gran Coupé M Modellen. Ze staan voor design, rijdynamiek en technische innovaties – ontwikkeld om rijplezier naar een nieuw niveau te tillen. Tenslotte staan deze indrukwekkende luxe sportauto’s niet alleen voor tomeloze kracht en topprestaties door technologische uitmuntendheid, maar bieden ze ook een luxueuze ambiance, eersteklas digitale diensten en innovatieve bestuurdersassistentiesystemen.