BMW X1

Ontdek de BMW X1.

Daar is hij dan: de gloednieuwe BMW X1, nu nog aantrekkelijker! De nieuwe BMW X1 heeft een krachtige uitstraling door zijn belijning en de slanke LED koplampen. Daarnaast heeft het interieur een nieuw design en is deze moderner en ruimer. De BMW X1 heeft ook een uitgebreide digitale cockpit met het BMW Curved Display. De nieuwe BMW X1 is ook te verkrijgen als Plug-in Hybride of volledig elektrisch.

Op deze pagina vindt u alle informatie over de BMW X1 zoals de prijs, het BMW X1 occasionaanbod, informatie over BMW X1 Private Lease en onze voorraad aan nieuwe BMW X1 modellen. Kom eens langs in onze showroom!

 

BMW X1 Prijs

Hieronder vindt u de prijzen van de BMW X1 zoals de vanaf prijs, de netto bijtelling en het Private Lease starttarief. Heeft u vragen over de prijzen van de BMW X1 of wilt u graag weten wat een specifieke BMW X1 u gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Leverbaar vanaf
€49.945,-
Private lease vanaf
€795,-
BMW X1 Private Lease

BMW X1 PRIVATE LEASE

Tijdelijk slechts €745,- per maand

Met BMW Private Lease rijdt u een gloednieuwe BMW X1 voor een vaste prijs per maand. U kunt uw BMW X1 volledig naar eigen wens samenstellen, zo bepaalt u naast het vaste bedrag per maand zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Kiest u voor een BMW X1 Private Lease?

Tip! Bereken nu gemakkelijk het maandbedrag van een BMW X1 Private Lease via de onderstaande link.

BMW X1 Flexlease

BMW X1 Flexlease

Wilt u nu een nieuwe auto rijden maar twijfel je nog over een elektrische auto. Kies dan voor BMW Flexlease. Met BMW Flexlease betaal je maandelijks een bijdrage boven op je leaseprijs. Hierdoor heb jij de flexibiliteit om je overeenkomst, om welke reden dan ook, boetevrij en zonder opzeggingsvergoeding te beëindigen vanaf 1 jaar nadat je overeenkomst is ingegaan. Op deze manier kan je dus sneller van auto wisselen tegen een gunstig tarief! Opzeggen kan na dat jaar iedere maand met in achtneming van een maand opzegtermijn. Natuurlijk geniet je daarnaast nog steeds van alle gemakken die Private Lease of Operational Lease jou biedt.

BMW X1 Orange Edition 2021 proefrit

Op zoek naar een BMW X1 occasion?

Bij Dusseldorp BMW vindt u er gegarandeerd één

Bent u op zoek naar een BMW X1 Occasion? Bij Dusseldorp BMW hebben we een groot aantal aan unieke BMW's op voorraad. Een BMW X1 occasion heeft bij Dusseldorp BMW altijd het BMW Premium Selection label. Dit houdt in dat een BMW X1 occasion is voorzien van 24 maanden garantie, een complete onderhoudshistorie en is de BMW X1 occasion van boven tot onder is nagekeken door een van onze specialisten. Hiermee bent u verzekerd van 10.000 aan onderhoudsvrije kilometers en verkeerd uw nieuwe BMW X1 occasion in topconditie. 

Bekijk hier ons totale aanbod aan BMW X1 occasions.

Geen voertuigen gevonden

BMW X1 voorraad

Een greep uit ons aanbod

Bekijk hier een greep uit ons aanbod van BMW X1 2020 modellen of nieuwer of bekijk alle nieuwe BMW X1 modellen uit onze voorraad via de link 'of bekijk hier de totale nieuwe voorraad'. 

AANGEDREVEN DOOR VASTBERADENHEID EN ZELFVERZEKERDHEID GAAT DE BMW X1 MET PLEZIER IEDERE UITDAGING AAN.
De nieuwe BMW X1 hybrid

BMW X1 Hybrid

Ontdek de BMW X1 xDrive25e Plug-in Hybride

Ook in de Plug-in Hybride versies van de nieuwe BMW X1 is de vijfde generatie van de BMW eDrive technologie toegepast. Dat betekent een grote vooruitgang op het gebied van sportieve prestaties, efficiency en laadcapaciteit. Ook is de elektrische actieradius een stuk groter dan die van de vorige generatie. 

De nieuwe BMW X1 biedt bij de introductie keuze uit twee benzinemotoren en twee dieselmotoren van de nieuwe generatie modulaire Efficient Dynamics motoren van BMW Group.

Stel uw vraag

Heeft u vragen omtrent de BMW X1? Kom gerust langs bij één van onze vestigingen of maak gebruik van onze contactmogelijkheden. We vertellen u van harte alles over de BMW X1.