BMW X6

Ontdek de BMW X6.

De nieuwe BMW X6 is in elk opzicht indrukwekkend. Met vooruitstrevende technologie zoals het Adaptieve M onderstel Professional of de adaptieve luchtvering op voor- en achteras en het xOffroad Pack biedt hij ongekende rijdynamiek. De innovatieve BMW nierengrille ‘Iconic Glow’ en het BMW Laserlight in specifiek X design tonen zijn uitbundige karakter en pioniersgeest. De BMW bestuurdersassistentiesystemen van de nieuwste generatie garanderen een hoog niveau van veiligheid. Het interieur verwelkomt u met toonaangevende voorzieningen zoals bekerhouders met temperatuurregeling en het bedieningsconcept van het BMW Operating System 7.0 met een indrukwekkend 12,3 inch touchscreen. Status pro in plaats van status quo.

Bekijk de prijs van de BMW X6

Bent u benieuwd naar de prijzen van de BMW X6? Hieronder vindt u de volgende vanaf prijzen van de BMW X6

Leverbaar vanaf
€108.087,-
Netto bijtelling vanaf
€725,-

DESIGNHIGHLIGHTS

De gespierd ogende carrosserie van de nieuwe BMW X6 straalt pure kracht uit – een hint naar de machtige BMW TwinPower Turbo 8-cilinder 530 pk sterke benzinemotor. Zijn atletische designtaal wordt versterkt door de robuuste 22 inch lichtmetalen M wielen in V-spaakstyling en verdere sportieve details. Uitrustingsmogelijkheden zoals de BMW nierengrille ‘Iconic Glow’, het BMW Laserlight in specifiek X design en het glazen panoramadak Sky Lounge zijn aanvullende, typerende accenten. Het interieur is al even indrukwekkend met exclusieve designdetails zoals de glasapplicatie ‘CraftedClarity’, de sportstoelen en de ambianceverlichting.

Model xLine
M Sportpakket
BMW Individual

Model xLine

De BMW X6 met xLine Straat robuuste sportiviteit uit. Aan de buitenkant creëren expressieve designelementen het opvallende X karakter - herkenbaar aan de BMW nierengrille en het element in de achterbumper in zijdeglas aluminiumkleur, evenals de dorpelverbreders in zijdeglans aluminium - die de perfecte omlijsting vormen voor uw volgende avontuur. 

M Sportpakket

Het M Sportpakket verleent de BMW X6 een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van het exterieur en interieur biedt het M Sportpakket nog meer rijplezier. Zo optimaliseren het Adaptieve M onderstel, de Steptronic Sport transmissie, het M Sportuitlaatsysteem, het M Sportremsysteem en het M Aerodynamicapakket de rijdynamische kwaliteiten. 

BMW Individual

De BMW Individual uitrustingen benadrukken de markante verschijning van de nieuwe BMW X6 met exclusieve carraosserielakken in combinatie met hoogwaardige lederuitrustingen en interieurlijsten. 

BMW Motoriseringen

Geen compromissen: de BMW X6 is geheel gericht op kracht en performance. Dat geldt voor alle motoriseringen. En daarbij gaat hij zeer efficiënt te werk. De BMW EfficientDynamics motorenfamilie bundelt de nieuwste inspuittechnologieën, een volledig variabele motorprestatieregeling en innovatieve turbocompressortechniek. Hierdoor excelleert de BMW X6 niet alleen met vermogen en dynamiek, maar ook met gunstige verbruiks- en emissiewaarden. 

BUITENGEWOON IN IEDER OPZICHT

Het moderne design van de nieuwe BMW X6 benadrukt zijn krachtige persoonlijkheid. Dynamische proporties en markante oppervlakten geven hem een afgetrainde esthetiek.