BMW Verlengde Garantie

Nieuwe BMW gekocht? Dan is uw toekomst zeker gesteld dankzij BMW Service en Garantie. Wilt u dit geruststellende gevoel verlengen van 3 jaar naar 5 jaar? Dit kan met BMW Verlengde Garantie. Zo bent u 5 jaar lang wereldwijd beschermd tegen onverwachte reparatiekosten.

Naast de standaard 3 jaar garantie van BMW, heeft u dus ook de mogelijkheid om uw garantie te verlengen naar 4 of 5 jaar. Dit geld wel alleen voor voertuigen die in Nederland zijn afgeleverd. De garantievoorwaarden van geïmporteerde BMW’s kunnen afwijken.

De dekking van Verlengde Garantie is gelijk aan de eerste 3 jaar standaard garantie. Het enige verschil is dat bij Verlengde Garanties vervangend vervoer niet is inbegrepen bij uw reparaties. U kunt uw garantie verlengen binnen de lopende garantieperiode van 3 jaar.

BMW Service Inclusive

De voordelen van BMW Verlengde Garantie

✓ Uitbreiden van de garantie voor nieuwe BMW’s tot 5 jaar vanaf de registratiedatum (maximaal 200.000 kilometer).
✓ Volledige controle over de kosten en snelle en comfortabele reparaties van eventuele defecten.
✓ Beschikbaar bij alle Dusseldorp vestigingen.
✓ De waarde van uw BMW blijft behouden doordat voor het helpen van de defecten originele BMW onderdelen worden gebruikt.
✓ Toegenomen restwaarde dankzij overdraagbaarheid op volgende eigenaar.

Bereken uw Verlengde Garantie tarief

Met de BMW verlengde garantie calculator kunt u de prijs voor Verlengde Garantie voor uw BMW berekenen en direct een offerte aanvragen.