De unieke sportauto’s van Dusseldorp BMW M Town

BMW modellen waar uw hart sneller van gaat kloppen

Welkom bij Dusseldorp BMW M Town - waar u zich als sportautoliefhebber direct thuis gaat voelen. Op deze pagina leest u verhalen over de meest speciale BMW M modellen en kunt u een kijkje nemen naar ons exclusieve BMW M aanbod. Sportauto’s waar uw hart sneller van gaat kloppen. Een plek waar het puur draait om performance, uitstraling en adrenaline. Doe uw gordel om, druk op start en ga mee op reis naar de mooiste plaats op aarde: Dusseldorp BMW M Town.

Alleen voor de echte sportautoliefhebber

Deze pagina is gemaakt voor dé echte sportautoliefhebber. Zo nu en dan wordt deze pagina vernieuwd met gave Dusseldorp BMW M Town content, waar de meest exclusieve sportauto's van BMW tentoon worden gesteld. Word jij de nieuwe inwoner van Dusseldorp BMW M Town en zo ja, welke sportauto van BMW kies jij dan uit?

In Dusseldorp BMW M Town draait alles om snelheid en bijzondere sportauto’s van BMW. Zelfs de taxi’s zijn gaaf en onwijs snel!
Inwoner Dusseldorp BMW M Town

BMW M2 Politieauto in actie

Rij mee terwijl deze politie boeven vangt

Onlangs moest deze BMW M2 politieauto van Dusseldorp BMW M Town nog in actie komen op ons terrein, waar een melding werd gemaakt van een inbraak. Gelukkig was de BMW M2 politieauto snel ter plaatse. De volledige video kunt u hier bekijken.

Zelf in een sportauto van BMW rijden?

Bekijk hier een greep uit ons aanbod van onze BMW M modellen.

BMW M240i cup auto tt circuit

Racen in Dusseldorp BMW M Town

De BMW Racing Cup

Als inwoner van Dusseldorp BMW M Town zit racen natuurlijk in uw bloed en daarom willen wij u kennis laten maken met de BMW Racing Cup, gesponsord door Dusseldorp BMW. In zeven races wordt er gestreden om het kampioenschap en zullen de coureurs deelnemen met de 410 pk sterke BMW M240i Cup, een gestripte en speciaal aangepaste BMW M240i voor op het circuit. Het concept van de BMW Racing Cup biedt een fantastische mogelijkheid om laagdrempelig – en op een hoog niveau – autosport te kunnen bedrijven. Lees meer over de BMW Racing Cup of bekijk de gave BMW M240i Cup.

BMW M4 Taxi

Kom nooit te laat in Dusseldorp BMW M Town

Wij hebben het nooit begrepen – die slome taxi’s. Je neemt toch juist een taxi om op tijd te komen? Daarom hebben wij hiervoor wat op bedacht: de Dusseldorp BMW M Town Taxi. De BMW M4 Competition was de ideale ‘man for the job’. Dankzij de drie liter grote BMW M Twinturbo zescilinder benzinemotor - met ruim 450 pk - sprint deze sportauto in slechts vier seconden naar de 100 km/u en is het te laat komen voor een afspraak dus verleden tijd.

Auto: BMW M4 Competition
Motor: BMW 3.0 liter 6-cilinder-in-lijn Twinturbo benzinemotor (S55)
Vermogen:  450 pk (331 kW)
Acceleratie: 0-100 km/u binnen 4 seconden

De BMW Z4 M40i

Dé perfecte sportauto voor een onvergetelijke circuitdag

Een BMW M model moet natuurlijk gereden worden op het circuit. Daarom zijn we samen met Job van Uitert - onder andere bekend van de 24 uur van LeMans - afgereisd naar het nieuwe circuit van Zandvoort, om te gaan rijden met de BMW Z4 M40i. Deze high performance versie van de BMW Z4 was het perfecte gezelschap voor een onvergetelijke circuitdag. Is dit de ultieme sportauto om de weekenden in Dusseldorp BMW M Town mee door te brengen?

Auto: BMW Z4 M40i
Motor: BMW 3.0 liter 6-cilinder-in-lijn Twinturbo benzinemotor (B58)
Vermogen:  340 pk (250 kW)
Acceleratie: 0-100 km/u binnen 4,5 seconden

Blijf op de hoogte

Mis niks van Dusseldorp BMW M Town

Wilt u als sportautoliefhebber altijd op de hoogte blijven van de mooiste BMW M modellen in Dusseldorp BMW M Town? Volg ons dan op onze social media kanalen. Zo nu en dan zullen wij de meest exclusieve BMW M modellen op deze pagina tentoonstellen of vind je hier de gaafste video's van de mooiste sportauto's van BMW. Mis dus niks van Dusseldorp BMW M Town en volg ons op onze social media kanalen.