BMW Private Lease

Hoe werkt het?

Met BMW Private Lease, geniet u zonder zorgen van uw gloednieuwe BMW. U kunt deze volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt.

U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in in een scherp private lease tarief? Neem dan contact op met één van onze vestigingen voor een nadere kennismaking van de BMW private lease modellen, inclusief alle extra's en opties die beschikbaar zijn.

DE 5 ZEKERHEDEN VAN HET KEURMERK PRIVATE LEASE.

Eerlijke voorwaarden Compleet product Bescherming tegen te hoge financiële lasten 14 dagen bedenktijd Zekerheid bij klachten

DIT IS STANDAARD INBEGREPEN IN UW MAANDBEDRAG.

Zorgen vrij een nieuwe BMW

De kosten voor onderstaande componenten zijn standaard inbegrepen in uw vaste all-in maandbedrag. Hierdoor weet u exact waar u aan toe bent. Optioneel kunt u uw uitbreiden met winterbanden en vervangend vervoer.

  • Rente en afschrijving
  • All Risk verzekering
  • Onderhoud en Reparatie 
  • Houderschapsbelasting
  • Vervanging van de banden
  • Pechhulp 

BMW 1-Serie.

Dynamisch en sportief vanaf €425,- per maand.*

Het design van de nieuwe BMW 1 Serie laat zich perfect met één woord omschrijven: dynamisch. Fascinerend vanuit elk perspectief met optimale verhoudingen onderstreept hij met elk detail zijn compromisloos sportieve ambitie. Extreem gefocust - en alles als één geheel.

U rijdt al een BMW 118i vanaf €425,- per maand. *

BMW 2-Serie.

Ruimte in stijl vanaf €429,- per maand.*

Niet alleen op het eerste gezicht een blikvanger: de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer en Gran Tourer zijn indrukwekkend vanuit elk perspectief – en met elk detail. De grote nierengrille en de doorlopende luchtinlaten in de voorbumper verraden zijn dadendrang, de LED-koplampen onderstrepen de charismatische uitstraling.

U rijdt al een BMW 216i Active Tourer vanaf €429,- per maand*

BMW i3.

Elektrisch rijden vanaf € 499,- per maand.*

Kom maar op met de toekomst van elektrisch rijden. Want die toekomst begint nu. De nieuwe generatie BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn namelijk niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Zo kunt u na slechts 3 uur thuis opladen al een actieradius van 260 kilometer hebben.

U rijdt al een volledige elektrische BMW i3 vanaf €499,- per maand. *

De voordelen van Private Lease.

Scherp all-in tarief, u hoeft alleen nog te tanken/laden
0% fiscale bijtelling!
U rijdt in een gloednieuwe BMW
Geen grote eenmalige investering
Eigen risico van slechts € 450,-
Alle autozaken worden voor u geregeld
Dusseldorp BMW is altijd uw aanspreekpunt

BMW 3 serie.

Ongeëvenaard rijplezier vanaf €649,- per maand.*

Onmiskenbare designelementen maken de BMW 3 Serie Sedan tot de sportiefste vertegenwoordiger van zijn klasse. Met een eigentijdse interpretatie van het klassieke three-box-design zet dit model de designtraditie van het merk BMW consequent voort: lange motorkap, korte overhangen, grote wielbasis en naar achteren geplaatst inzittendencompartiment.

U Rijdt al een BMW 320i Sedan inclusief automaat vanaf €649,- per maand. *

BMW 4 Serie Gran Coupé.

Tijdloos Design vanaf €536,- per maand*

Sportieve performers die gebouwd zijn om indruk te maken op de weg. Het resultaat mag gezien worden. Met meer dynamiek, wendbaarheid en comfort. Compromisloos klaar voor actie door een design, uitstraling en handling te bieden die consequent zijn doorontwikkeld. Kortom: adembenemende sportcoupé's die het begrip rijplezier een nieuwe betekenis geven en zelfs aan de hoogste eisen voldoen.

Maximaal genieten van rijden in de BMW 4 Serie Gran Coupé met 0% bijtelling. En dat al vanaf € 536,- per maand* met Private Lease kan het. 

BMW X1.

Robuust en uitdagend vanaf €599,- per maand.*

De BMW X1 is een even veelzijdige als dynamische interpretatie van de karakteristieke vormgeving van een SAV. In een stedelijke omgeving of offroad: zijn krachtig vormgegeven silhouet overtuigt met een grote wielbasis en korte overhangen.

U rijdt al een BMW X1 sDrive18i inclusief automaat vanaf € 599,- per maand.*

BMW X2.

Een eigenzinnig design vanaf vanaf € 649,- per maand.*

Met zijn eigenzinnig design pakt dit nieuwste lid van de X-familie brutaal de spotlight, waar hij ook verschijnt. Met zijn opvallende grille, de LED lichten en het merkembleem aan de zijkant. Dat is weg van de standaard. Daar is durf voor nodig. Dat is alleen voor de lefhebber.


U rijdt al een BMW X2 vanaf € 649,- per maand.*

Private lease een MINI

Al vanaf €315,- per maand*

Bij Dusseldorp MINI kunnen wij u uiteraard ook alles vertellen over de private lease mogelijkheden van een gloednieuwe MINI. Meer weten? 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 september 2019 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.