BMW Private Lease

U RIJDT AL EEN BMW vanaf €595- P/M

Met BMW Private Lease rijdt u een gloednieuwe BMW voor een vaste prijs per maand. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen. Of het nu een 1 serie, 4 serie gran coupé of X1 is. De keuze is aan u. Naast het vaste bedrag per maand bepaalt u zelf de looptijd en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Makkelijk toch? Wij vertellen u graag hoe het werkt.


Hoe werkt BMW Private Lease

Met private lease van BMW betaalt u een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. De enige kosten waar u zelf zorg voor draagt zijn de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW. Bij interesse in private lease kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs in een vestiging naar uw keuze. Zij informeren u graag naar de mogelijkheden. Bent u nu al benieuwd naar de voordelen van private lease? Wij zetten ze graag even voor u op een rijtje.


De voordelen van Private Lease

Met private lease heeft u altijd inzicht in de maandelijkse autokosten. U hoeft uzelf dan ook niet druk te maken over eventuele onderhouskosten. Alle autozaken worden namelijk voor u geregeld. Dusseldorp BMW is dan ook altijd uw aanspreekpunt.

DE 5 ZEKERHEDEN VAN HET KEURMERK PRIVATE LEASE.

Eerlijke voorwaarden Compleet product Bescherming tegen te hoge financiële lasten 14 dagen bedenktijd Zekerheid bij klachten

DIT IS STANDAARD INBEGREPEN IN UW MAANDBEDRAG.

Zonder zorgen een nieuwe BMW.

Onder het vaste bedrag dat u per maand betaalt zijn vrijwel alle autokosten inbegrepen. Maar welke kosten vallen nu onder autokosten? De volgende componenten zijn standaard inbegrepen in uw vaste all-in maandbedrag:

 • Rente en afschrijving
 • All Risk verzekering
 • Onderhoud en Reparatie 
 • Houderschapsbelasting
 • Vervanging van de banden
 • Pechhulp 

Optioneel kunt u uw private lease contract uitbreiden met winterbanden en vervangend vervoer.

De zijkant van de BMW iX1

Flex Lease bij Dusseldorp BMW

Heeft u interesse in het leasen van een BMW maar wilt u niet aan een lange looptijd vast zitten? Dan bieden wij u bij Dusseldorp BMW een oplossing, namelijk BMW Flex Lease. Gedurende uw leaseovereenkomst kunnen er namelijk verschillende situaties voorkomen waardoor u uw contract zou willen beëindigen of van auto zou willen wisselen. Daarom kunt u kiezen voor verschillende flexibele leasemogelijkheden:

✓ Flex Comfort

✓ Switch

✓ Flex Premium

BMW 1-Serie.

Sportiviteit en design vanaf €595,- per maand.*

BMW brengt sportiviteit, design en rijdynamiek samen in de nieuwe 1-Serie. De efficiënte motoren en de (optionele) vierwielaandrijving die debuteert in de BMW 1-Serie garanderen een rijervaring met ongekende dynamiek en wendbaarheid. Private lease een

Private lease een BMW 1 serie  al vanaf €595,- per maand. *

BMW 2 Serie Gran Coupé Private lease teaser

BMW 2-Serie Gran coupé

Aantrekkelijk design vanaf €709,- per maand.*

Aanschouw de BMW 2 Serie Gran Coupé. Nog nooit eerder vertoond maar voor alles moet er een eerste keer zijn, toch?

Private lease een BMW 2 serie Gran Coupé al vanaf €709,- per maand*

De voordelen van Private Lease.

Scherp all-in tarief, u hoeft alleen nog te tanken/laden
0% fiscale bijtelling!
U rijdt in een gloednieuwe BMW
Geen grote eenmalige investering
Eigen risico van slechts € 450,-
Alle autozaken worden voor u geregeld
Dusseldorp BMW is altijd uw aanspreekpunt

BMW 3 serie.

Stijl en sportiviteit vanaf €799,- per maand.*

Meer vermogen, meer efficiency, meer stijl. Het is allemaal mogelijk met de BMW 3-Serie. Als geen andere auto definieert de 3-Serie het begrip sportsedan. Het is dan ook de sportiefste auto in zijn segment. Met een eigentijdse interpretatie van het klassieke three-box-design zet dit model de designtraditie van het merk BMW consequent voort: lange motorkap, grote wielbasis en naar achteren geplaatst inzittendencompartiment.

Private lease een BMW 3 serie sedan vanaf €799,- per maand. *

BMW X1.

Robuust en uitdagend vanaf €795,- per maand.*

Vol met ambities, sportief en krachtig design. De BMW X1 is aantrekkelijker dan ooit. Zijn drang naar actie is vanaf het eerste oogcontact herkenbaar aan zijn atletische design. In een stedelijke omgeving of offroad, de X1 staat garant voor ultiem rijplezier.

Private lease een BMW X1 inclusief automaat vanaf € 795,- per maand.*

BMW X2.

Een eigenzinnig design vanaf € 805,- per maand.*

Met zijn eigenzinnig design pakt dit nieuwste lid van de X-familie brutaal de spotlight. Met zijn gedurfde sportiviteit biedt de X2 dynamische en wendbare prestaties die uniek zijn in zijn klasse. Gecombineerd met een hoogwaardig interieur en vele innovatieve technologieën is hij de hoofdrolspeler van een nieuwe tijd. Bent u er klaar voor?


Private lease een BMW X2 al vanaf € 805,- per maand.*

MINI leasen

Private lease een MINI

Al vanaf €449,- per maand*

Bij Dusseldorp MINI kunnen wij u uiteraard ook alles vertellen over de private lease mogelijkheden van een gloednieuwe MINI. Meer weten? 

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 september 2019 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

VEEL GESTELDE VRAGEN.

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen voor het afsluiten van een private leasecontract.

Private Lease is mogelijk op alle BMW modellen. Bereken uw maandbedrag eenvoudig online in onze Private Lease calculator. Hierin vindt u de meest gekozen pakketten en opties. Een offerte op maat met eventueel aanvullende wensen kunt u uiteraard bij ons opvragen. 
 

Ja, dat is uiteraard mogelijk. U kunt direct online een proefrit aanvragen bij één van onze zeven Dusseldorp BMW vestigingen.

De kosten voor onderstaande componenten zijn inbegrepen in het maandbedrag:

 • Afschrijving en rente
 • Houderschapsbelasting
 • Onderhoud en reparatie
 • Vervangen van banden
 • All risk verzekering met een eigen risico van € 450,- per schadegeval (verlagen naar € 135,- tegen meerprijs mogelijk)
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Schade verzekering voor inzittenden
 • Pechhulp in binnen- en buitenland
 • 21% BTW
 • Afleverkosten en leges
 • Vervangend vervoer (indien reparatie of onderhoud langer duurt dan 24 uur)

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen hier nog bij. Daarnaast zijn er een aantal aanvullende diensten die niet standaard in de prijs zijn inbegrepen, maar die u wel kunt aanschaffen, zoals winterbanden. Deze kosten kunnen uiteraard wel door ons meegenomen worden in de lease overeenkomst. 

Bijtelling is alleen van toepassing wanneer uw werkgever u een auto beschikbaar stelt en hiervoor de kosten op zich neemt. Omdat u het contract als privépersoon afsluit en de leasekosten zelf betaalt, is er dus geen sprake van bijtelling.

Ja, u kunt alleen een Private Lease overeenkomst bij ons afsluiten als u minimaal 18 jaar bent, in Nederland woont en werkt en in het bezit bent van een geldig Nederlands rijbewijs. Daarentegen hanteren wij géén maximum leeftijd. 

Wij willen uiteraard voorkomen dat iemand maandelijkse verplichtingen aangaat die niet passen bij zijn of haar persoonlijke situatie. Om te bepalen of het aangaan van een Private Lease overeenkomst in uw geval financieel verantwoord is, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Op basis van deze gegevens toetsen we vervolgens de aanvraag. Ook toetsen we uw aanvraag bij de Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Op deze wijze weet u en weten wij zeker dat u een verantwoorde keuze maakt.

Dat kan uiteraard. Stel uw Private Lease BMW hieronder samen. Na het samenstellen van uw BMW, verstuurt u de aanvraag. In het formulier geeft u aan dat u een auto wilt inruilen en laat u het kenteken van de auto achter. Wij nemen vervolgens contact met u op. Het inruilbedrag kan niet ingezet worden als aanbetaling om het leasetarief te verlagen.