Blogs elektrisch rijden

Alles wat u wilt weten

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over elektrisch of hybride rijden. Overstappen op elektrisch rijden kan soms best wel spannend zijn omdat de elektrische wereld voor veel bestuurders nog onbekend is. Daarom proberen wij bij Dusseldorp BMW alle informatie zo duidelijk mogelijk voor u op een rijtje te zetten. Zo vertellen wij u bijvoorbeeld alles wat u moet weten over het opladen van uw elektrische auto en leggen wij het verschil uit tussen elektrisch of hybride rijden. 

BMW i4 trekgewicht

Roadtrip naar Oostenrijk met de BMW i4 en een caravan

Met een elektrische auto op vakantie

Met een elektrische auto op vakantie is voor veel weggebruikers nog niet aan de orde, al helemaal niet als deze auto ook nog een caravan moet trekken. Maar Edwin Kleiboer deed het wel, en dit is hem goed bevallen. Edwin ging namelijk op zomervakantie naar Oostenrijk met zijn nieuwe BMW i4 en een caravan. Hij deelde zijn ervaring graag met ons.

BMW i3 opladen

Elektrische BMW opladen

Thuis, onderweg of op het werk. Alles op een rij gezet

Hoewel de overstap groot lijkt naar een volledig elektrische of Plug-in Hybride BMW, hoeft dit in de praktijk helemaal niet zo te zijn. Steeds meer mensen stappen over van een benzine of diesel aangedreven BMW naar een volledig elektrische of Plug-in Hybride variant. We merken echter dat er nog genoeg mensen rondlopen met vragen over (deels) elektrisch rijden, waaronder het opladen van een volledig elektrische BMW of Plug-in Hybride aan huis of onderweg. Wij hebben daarom onze product expert gevraagd om de belangrijkste zaken omtrent het opladen van uw (deels) elektrische BMW uit te leggen.

Elektrisch rijden, wat kost het

Gebruik onze handige kosten calculator

Wanneer u kiest voor een zakelijke financiering van BMW Financial Services bij de aanschaf van een BMW i3 of een BMW iX3 met BMW Financial Lease, dan kunt u aanspraak maken of diverse fiscale voordelen. Dit geldt alleen wanneer u de auto op de balans van uw onderneming zet. Zo rijdt u voor slechts €464,-  netto per maand al in een gloednieuwe BMW. Alle autokosten zijn hierbij inbegrepen en met het voordeel dat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Met behulp van de Total Cost of Ownership calculatietool berekent u snel en eenvoudig wat uw BMW i netto per maand gaat kosten.

Dusseldorp BMW Plug-in hybrides gefotografeerd

Elektrisch of Hybride rijden?

Wat zijn de verschillen

Elektrisch of (Plug-in) Hybride rijden is de laatste jaren erg populair geworden. Wat zijn nou de verschillen tussen deze auto’s en wat zijn de voordelen? Dat leggen wij je hieronder uit zodat het voor eens en altijd duidelijk is.

Anderen bekeken ook