Uw BMW Financieren

Bekijk de mogelijkheden bij Dusseldorp BMW

Indien u een nieuwe of gebruikte BMW bij Dusseldorp koopt, maar de aanschafprijs niet in één keer wilt betalen, dan is financieren een aantrekkelijke mogelijkheid. U heeft de keuze uit BMW Private Finance bij een particuliere aankoop en zakelijk bieden wij BMW Financial Lease aan.  

Aantrekkelijke, vaste maandbedragen
Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering houdt u in eigen beheer
Vaste looptijd en rente
BMW Private Finance
BMW Financial Lease
BMW Prive financieren

BMW Private Finance

Particulier financieren

Met de vaste rente van BMW Private Finance weet u van tevoren waar u aan toe bent. U betaalt uw BMW namelijk tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

BMW zakelijk financieren

BMW Financial Lease

Zakelijk Financieren

Bent u van plan om uw BMW zakelijk te financieren dan bieden wij u BMW Financial Lease aan, een zakelijke kredietverlening met een vaste looptijd en rente. BMW Financial Lease is voor de zakelijke BMW rijders (die BTW kunnen verrekenen) interessant, omdat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Nadat u alle verplichtingen heeft voldaan, bent u eigenaar van de BMW. U kunt dan doorrijden of uw BMW inruilen voor een nieuwer model.

BMW Private Finance BMW Financial Lease
Eigenaar
klant, na betaling laatste termijn klant, na betaling laatste termijn
Soort BMW
nieuw, BMW Premium Selection en gebruikt nieuw, BMW Premium Selection en gebruikt
Looptijd
vast, 12 - 60 maanden vast, 12 - 60 maanden
Rente
vast vast
Aantal kilometers
onbeperkt onbeperkt
Tussentijds inlossen
mogelijk (hier zijn kosten aan verbonden) alleen het gehele bedrag in één keer (hier zijn kosten aan verbonden)
Aanbetaling
mogelijk mogelijk
Slotsom
mogelijk mogelijk
BMW iX3 geparkeerd in de stad

Wat kost een BMW i netto per maand

Bereken het met onze Total Cost of Ownership tool

Als u ervoor kiest om een elektrische BMW zakelijk aan te schaffen met BMW Financial Lease, dan kunt u profiteren van een aantal aantrekkelijke fiscale voordelen. Dit geldt alleen wanneer u de auto op de balans van uw onderneming zet. U rijdt al een gloednieuwe, elektrische BMW voor slechts €166,- netto per maand en alle autokosten zijn hierbij inbegrepen. Tevens kunt u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering houden. Wilt u graag weten wat een elektrische BMW u gaat kosten? Maak dan gebruik van onze handige Total Cost of Ownership calculatietool!  

BMW Financiering online aanvragen

BMW Financiering calculator

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Wilt u een nieuwe of gebruikte BMW financieren? Bij Dusseldorp BMW kunt u het gehele proces online doorlopen en afronden. Van het uitzoeken van uw  BMW tot het daadwerkelijk afsluiten van het contact. Het zelfs mogelijk om de nieuwe BMW op locatie af te leveren.

Via deze handige online financiering calculator vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. Een collega van de door uw geselecteerd Dusseldorp BMW vestiging neemt vervolgens contact met u op.