BMW iX

Ontdek de BMW iX

De meest duurzame, intelligente en modernste BMW ooit gemaakt. Maak kennis met het nieuwe, elektrische vlaggenschip van BMW: de BMW iX. De meest duurzame, intelligente en modernste BMW ooit gemaakt. Een fijne combinatie van rijplezier, veelzijdigheid en luxe. Elektrisch autorijden krijgt een compleet nieuwe dimensie. Ontdek al zijn verborgen talenten bij Dusseldorp BMW, vanaf november 2021 te bewonderen in onze showrooms.


Leverbaar vanaf € n.t.b


Netto bijtelling vanaf € n.t.b.


Rij als één van de eerste

In de nieuwe BMW iX

Wilt u als één van de eerste rijden in de nieuwe BMW iX of bent u simpelweg geïnteresseerd in dit fascinerende elektrische model van BMW? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Foto van een rode BMW iX bij een huis

Verborgen schoonheden.

Ontdek het "shy tech" design van de BMW iX.

De functie van de BMW nierengrille is volledig nieuw ontworpen. Doordat de BMW iX weinig koellucht nodig heeft, kan de nierengrille nu meer als intelligentiepaneel worden gezien. Achter de grille zijn namelijk alle multifunctionele hightech assistentiesystemen, zoals cameratechnologie, radarfuncties en sensoren naadloos weggewerkt. Ook de portiergrepen, raamstijlloze portieren, bagageklep zonder sluitnaden en de vulopening van de ruitenwisselvloeistof verborgen onder het BMW logo behoren tot het discreet vormgegeven design.

 

We hebben de BMW iX van binnenuit ontworpen. Daarbij wilden we in het bijzonder een modern, warm en minimalistisch interieurdesign creëren, met een zeer ruimtelijk gevoel.
Domagoj Dukec – hoofd BMW Design
Foto van BMW iX aan zee met openstaande portieren

Aan ruimte geen gebrek

Nog een voordeel van een elektrische aandrijving

Hoewel de BMW iX dezelfde afmetingen heeft als een BMW X5, heeft de BMW iX aanzienlijk meer ruimte in het interieur. Dit komt doordat de BMW iX geen middentunnel heeft, dankzij zijn elektrische aandrijving en accupakket. Hierdoor kunt u profiteren van meer beenruimte, meer hoofdruimte en uiteraard meer bagageruimte. Bij het betreden van dit prachtige apparaat ervaart u direct een ruimtelijk en open gevoel. Aan ruimte dus geen gebrek.  

 

Foto van rijdende BMW iX

Uitzonderlijke prestaties

De indrukwekkende technologieën van de BMW iX

De BMW iX maakt gebruik van de vijfde generatie high performance BMW eDrive technologie. Dit systeem bestaat uit twee elektromotoren, vermogenselektronica, een vooruitstrevende laadtechnologie en een hoog voltage accupakket. Deze techniek is zéér indrukwekkend te noemen en zorgt voor uitzonderlijke prestaties. De BMW iX heeft een systeemvermogen van 500 pk en sprint in slechts 5 seconden naar de 100 km/u. Zijn actieradius bedraagt maar liefst 600 kilometer volgens de WLTP testcyclus en kan zijn actieradius door middel van snelladen (200 kW) in slechts 10 minuten tijd met 120 kilometer worden vergroot. De BMW iX is in minder dan 40 minuten voor maar liefst 80% opgeladen. Mocht u de BMW iX thuis willen opladen aan een zogeheten Wallbox (11 kW), dan is de BMW iX in minder dan 11 uur volledig opgeladen.

Foto van een BMW iX bij een laadstation

Laden is nog nooit zo makkelijk geweest.

Ontdek de laadoplossingen van BMW

BMW biedt talrijke laadoplossingen: van BMW Charging voor bij u thuis tot aan het openbare, wereldwijde laadnetwerk met meer dan 450 duizend aangesloten laadstations. U kunt gebruikmaken van een gebruiksvriendelijk tariefstructuur voor openbaar laden, bijvoorbeeld zonder basistarief in het eerste jaar – en dat door simpelweg uw BMW Charging Card of App te gebruiken.

Veel gestelde vragen

Over de BMW iX

BMW start de productie van de BMW iX in het derde kwartaal van 2021. Dit betekent dat de BMW iX per november 2021 in onze showroom te bewonderen is. Wilt u als één van de eerste in de BMW iX rijden? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

De prijzen van de BMW iX zijn helaas nog niet bekend.

De eerste BMW iX modellen worden geproduceerd in het derde kwartaal van 2021. Het is momenteel nog niet bekend wat de levertijd van de nieuwe BMW iX zal gaan zijn.

Er zijn helaas nog geen technische gegevens beschikbaar van de BMW iX. Zodra deze gegevens beschikbaar zijn, zullen ze genoteerd worden op deze pagina.

Wellicht vindt u dit ook interessant

Foto van een geparkeerde BMW iX3 in de stad

De BMW iX3

Elektrisch rijden in een SAV van BMW, hoe geweldig moet dat wel niet zijn? U kunt het nu zelf ervaren met de nieuwe BMW iX3. Met hetzelfde DNA als zijn voorouders rijdt deze BMW iX3 exact hoe een BMW hoort te rijden: uiterst sportief met het maximale comfort. Bekijk alle informatie over de BMW iX3 hier.

Blog: hybride of elektrisch

Hybride of elektrisch rijden is de laatste jaren erg populair geworden. Wat zijn nou de verschillen tussen deze auto’s en wat zijn de voordelen? Dat leggen wij graag uit in onze laatste blog. Je leest deze blog via de onderstaande button.

Aanbod hybride en elektrische BMW’s

Bij Dusseldorp BMW hebben we een groot aanbod aan hybride en volledig elektrische voertuigen. Van sportief en compact, tot aan comfortabel met zeeën aan ruimte. Bekijk ons aanbod hier.

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie over de nieuwe BMW iX ontvangen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button. U bent natuurlijk ook ten alle tijden welkom bij één van onze vestigingen. Bekijk welke vestiging bij u in de buurt ligt.