De BMW iX3

100% elektrisch. 100% BMW.

Elektrisch rijden in een SAV van BMW, hoe geweldig moet dat wel niet zijn? U kunt het nu zelf ervaren met de nieuwe BMW iX3. Met hetzelfde DNA als zijn voorouders rijdt deze BMW iX3 exact hoe een BMW hoort te rijden: uiterst sportief met het maximale comfort. En dat met alle voordelen van elektrisch rijden inbegrepen. U rijdt maar liefst 460 kilometer* op één acculading en u laadt deze in een half uur weer op tot bijna 80%. Maak kennis met de BMW iX3 bij Dusseldorp BMW en ervaar hoe prachtig het is om een elektrische BMW te mogen rijden. Wilt u niks missen of als één van de eerste in de nieuwe BMW iX3 rijden? Neem dan contact met ons op!

*De waarden zijn volgens de WLTP meetmethode berekend.

Vanaf eind januari 2021 in onze showrooms.


Leverbaar vanaf € 67.500,-


Netto bijtelling vanaf slechts € 265,-


De nieuwe BMW iX3 inspireert met een helder en gefocust design, de compromisloos efficiënte aandrijving en puur rijplezier, gecombineerd met alle voordelen van een SAV.
Arno Keller, Head of BMW iX3
Foto van een geparkeerde BMW iX3 in de stad

De BMW iX3 opladen

Dit moet u weten

U kunt uw BMW iX3 op verschillende plekken opladen. Openbaar laden en natuurlijk bij u thuis, met alle gemakken voorzien. BMW biedt hiervoor op maat gemaakte producten en diensten. Zo geeft BMW Charging u toegang tot alle publieke laadpunten, waaronder snellaadstations. Dit zijn meer dan 330.000 laadpunten in héél Europa, gelegen nabij de meest belangrijke routes. In slechts 34 minuten tijd is uw BMW iX3 voor maar liefst 80% opgeladen.

Ook tijdens aan huis laden biedt BMW alle mogelijkheden, dit maal in samenwerking met Eneco eMobility. Dit is alles wat u nodig heeft. Zo kunt u gebruik maken van twee laadpunten: één basismodel en één geavanceerd model met de mogelijkheid om automatisch laadkosten te declareren, een overspanningsbeveiliging en service op afstand. Beide laadpunten worden altijd inclusief professionele montage thuis aangeboden.

BMW iX3 modelpictogram

RIJDEN IN DE BMW iX3?

De BMW iX3 staat vanaf eind januari 2021 in onze showrooms. Wilt u tegen die tijd als één van de eerste in de nieuwe BMW iX3 rijden? Laat dan uw gegevens achter en wie weet ervaart u als één van de eerste hoe prachtig het is om de nieuwe BMW iX3 te kunnen besturen.  

Foto van een rijdende BMW iX3

De kracht van de BMW iX3.

Klassiek rijplezier waar BMW om bekend staat.

De BMW iX3 sprint vanuit stilstand in 6,8 seconden naar 100 km/h, wat vergelijkbaar is met de conventioneel aangedreven BMW X3 xDrive30i. De elektromotor in de BMW iX3 levert 30% meer kracht in vergelijking met de motoren in bestaande volledig elektrische modellen van BMW. Zo heeft de BMW in totaal 286 pk en een koppel van 400 Nm. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 180 km/h. De aandrijving op de achterwielen zorgt niet alleen voor het klassieke rijplezier waar BMW om bekendstaat, maar ook voor optimale tractie.

MODEL EXECUTIVE
MODEL HIGH EXECUTIVE
Transparante foto van de BMW iX3 Executive

MODEL EXECUTIVE

Al in de standaarduitvoering inclusief Executive beschikt de BMW iX3 over een zeer omvangrijke uitrusting. Met onder andere:

✓ Adaptief onderstel
✓ Panoramadak
✓ Driving Assistant Professional
✓ Active Protection
✓ Elektrisch verwarmde voorstoelen
✓ Ambiance verlichting
✓ LED koplampen met uitgebreide functionaliteit
✓ Telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid
✓ BMW Live Cockpit Professional
✓ BMW Connected Pack Professional II

Vanaf € 67.432,85

Transparante foto van de BMW iX3 High Executive

MODEL HIGH EXECUTIVE

De uitvoering High Executive vult de omvangrijke uitrusting van de uitvoering Executive verder aan en maakt indruk met tal van praktische en comfort verhogende uitrustingen. Met onder andere:

✓ Sportstoelen
✓ Lendensteun voor bestuurder en voorpassagier
✓ BMW Head-Up Display
✓ BMW Gesture Control
✓ BMW Iconic Sounds Electric
✓ Parking Assistant Plus
✓ Harman Kardon Surround Sound System
✓ Grootlicht assistent
✓ Geluiddempend glas

Vanaf € 73.433,24

Vragen en antwoorden

Alle informatie over de BMW iX3.

Vanaf eind januari 2021 staan de eerste exemplaren van de BMW iX3 in onze showrooms. Het is echter nu al mogelijk om een bestelling te plaatsen, waardoor u als één van de eersten kunt rijden in de BMW iX3. Neem hiervoor contact met ons op!

De BMW iX3 is al beschikbaar vanaf € 67.432,85, standaard geleverd met een Executive pakket.

Ondernemers kunnen profiteren van de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Willekeurige Afschrijving Milieu-investeringen (Vamil). Daarnaast kunnen zakelijke rijders in 2021 profiteren van het gunstige bijtellingstarief van 12%.

De BMW iX3 heeft een WLTP actieradius van 460 kilometer ver, met een stroomverbruik van slechts 18,5 kWh/100 km. Uw BMW iX3 is daarentegen snel weer opgeladen. Bij de snellaadstations laadt uw BMW iX3 in ca. 34 minuten weer voor 80% op. 

Wilt u ergens heen, via uw navigatie, maar valt dit buiten de range van uw accu? Dan geeft de BMW iX3 automatisch een melding en daarnaast ook de mogelijkheid een bestemming toe te voegen met het dichtstbijzijnde laadpunt op uw navigatie.

De BMW iX3 heeft de mogelijkheid om met 11kW (3 fase) op te laden bij thuis- of publieke laadpunten. De meeste publieke laadpunten in Nederland zijn geschikt voor 3 fase opladen en in veel Nederlandse huizen is al 3 fase aangelegd of kan 3 fase aangelegd worden. De BMW iX3 laadt dan met ca. 60 kilometer actieradius per uur.

Bij snellaadstations laadt de BMW iX3 met ca. 13 kilometer per minuut. Dat wil zeggen dat voor iedere minuut laden de actieradius met 13 kilometer wordt verhoogd. In 10 minuten heeft u dus alweer 130 kilometer actieradius opgeladen. Dit is 806 kilometer per uur.

BMW Charging is de laadpas van BMW. BMW Charging wordt in samenwerking met ChargeNow aangeboden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van 100% dekking in Nederland en een zeer goede dekking door heel Europa. De laadpunten waar u met uw BMW Charging pas kunt laden in het buitenland, zijn aangegeven in uw App of in het scherm van uw navigatiesysteem.

Snelladers (DC) vindt u meestal langs de snelweg. Deze snelladers zijn geven gelijkstroom af en hebben dus een + en – pool. De lader koppelt direct op de batterij in de auto en kan daardoor een zeer hoog vermogen geven. Bij de BMW iX3 zelfs tot 150.000 Watt.

Thuis- en publiekelaadstations (AC) werken met wisselstroom, net als uit het stopcontact. Deze stroom wordt door de auto omgezet in gelijkstroom (DC) om de batterij mee op te laden. Dit kan met maximaal 11.000 Watt. De netaansluiting van normale huizen kan vaak niet meer leveren dat dit vermogen, daarom is voor de BMW iX3 gekozen om dit ook het maximum AC laadvermogen te maken.

Na het activeren van een BMW Charging laadpas krijgt u binnen 24 uur toegang tot alle laadpunten in Nederland. Deze periode is nodig om de laadpas aan te melden bij alle laadpaaloperators. Een BMW Charging laadpas krijgt u bij de aflevering van uw BMW iX3.

Er zijn verschillende manieren om als één van de eerste in de nieuwe iX3 te rijden. Naast de auto kopen is het ook mogelijk om deze te financieren of te leasen. Voor zorgeloos rijplezier biedt Dusseldorp BMW ook onderhoudscontracten aan en originele accessoires. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!