Zakelijk leasen

Opzoek naar een nieuwe zakelijke lease auto, als medewerker of bedrijf? Bij Dusseldorp helpen wij graag met een ruim aanbod aan operational lease mogelijkheden , een ruime aanbod aan nieuwe voorraad auto's en uitstekende service en gemak. 

 

BMW i4 Zakelijk Leasen

Onze zakelijke lease BMW's

Rijden vanaf € 605,- per maand

Bekijk ons ruime aanbod aan nieuwe zakelijke leaseauto's. U kan gebruik maken van onze handige operational lease calculator, hiermee kan u eenvoudig de looptijd en kilometrage aanpassen en ziet u in één oogopslag per model wat het maandbedrag is. Opzoek naar een zakelijke lease auto met een snelle levertijd, kijk dan onze nieuwe BMW voorraad. 

Wat is zakelijk leasen ?

Wilt u een BMW zakelijk leasen? Maar weet u nog niet precies wat u kunt verwachten dan leggen wij graag alle voordelen uit.

Zo werkt het

Leasen kunt u vergelijken met huren, Dusseldorp BMW koopt de auto en u of het bedrijf betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik. Er bestaan verschillende lease- en financieringsvormen vormen, want iedere ondernemer heeft weer andere behoeftes. Wij adviseren u graag over de passende mogelijkheden. Maakt u gebruik van een mobiliteitsbudget? Dan kunt u ook kiezen voor BMW Private Lease


Wat is inbegrepen in het lease bedrag?

  • Reparaties, onderhoud en banden
  • Verzekering en wegenbelasting
  • Pechhulp in Nederland
  • Schadereparatie en glasherstel
  • Wegenbelasting
Nieuwe BMW's direct uit voorraad leverbaar
Persoonlijk advies en service
Scherpe all-in prijzen
Dusseldorp BMW Oostzaan vestiging

Waarom Dusseldorp?

Het voordeel van zakelijk leasen bij Dusseldorp BMW? Als één van de grootste BMW & MINI Dealers met gemiddeld meer dan 1200 auto's op voorraad zijn wij de ideale partij voor de zakelijke rijder of het bedrijf die meerdere auto's nodig heeft. Daarbij bieden wij via Dusseldorp Car lease uitgebreide mogelijkheden qua wagenparkbeheer.


Wat bieden wij nog meer

  • Afleveren op locatie
  • Deelauto mogelijkheden
  • Tijdelijk verhuur van auto's
  • Aanvullende kortingsmogelijkheden*
  • Annuleren zonder kosten*
BMW i3 opladen

Elektrisch rijden

Hoe werkt het leasen van een elektrische BMW en welke zakelijke voordelen zijn er? Wij helpen u graag met deze vragen. Of u nou op zoek bent naar informatie over het opladen of advies nodig heeft voor het elektrificeren van uw wagenpark. 

BMW Deel auto's

Deelauto's

Voor bedrijven en ondernemers die flexibel met mobiliteit om willen gaan, biedt Dusseldorp de oplossing: carsharing voor werknemers. Eén of meerdere deel-BMW's die op een centrale plek beschikbaar zijn. Alles geregeld via één handige app

Personalisatie

Wij bieden uitgebreide personalisatiemogelijkheden voor uw bedrijf en wagenpark. Zoals het organiseren van een bijzonder aflevermoment, persoonlijke webpagina's, content creatie, bestickering en meer.  

 

 

Team zakelijk Leasen

Dusseldorp Contact

Wij helpen u graag

Neem contact op

Onze collega's helpen u graag verder! U kunt ons telefonisch bereiken, mailen of een appje sturen. 

Tip! Maak gebruik van onze handige web chat functie. Deze kunt u activeren door op het chat symbool rechtsonder op de webpagina te klikken.

* wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden