M-Serie overzicht

BMW M2 Competition

ZELFDE NAAM. NOG KRACHTIGER.

Een sportauto die elke weg verandert. De BMW M2 Competition maakt een verpletterende indruk met een geweldige combinatie van performance, wendbaarheid en precisie. De grote luchtinlaten in de voorbumper verraden de gebundelde kracht van de nieuwe 410 pk sterke bi-turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. De BMW M2 Competition staat altijd garant voor topprestaties en de ambitie om nieuwe records te vestigen. Een echt M model, gebouwd voor winnaars.

BMW M4 Coupé

ADRENALINE+

De BMW M4 Coupé, de ideale auto voor de adrenaline junkie. Prestaties voor op het circuit, meegenomen naar de openbare weg. De snel reagerende schakel-paddels aan het M sportstuur zorgen ervoor dat je het maximale uit de 3,0-liter M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor haalt. De bestuurder wordt één met de auto dankzij de aangename en sportieve M sportstoelen. De BMW M4 Coupé zorgt voor een onvergetelijke rijervaring, een sportauto die het hart sneller doet kloppen.

BMW M4 Cabrio

GRENZELOOS+

Sportief de zon tegemoet - De BMW M4 Cabrio. Het dynamische en krachtige karakter van de BMW M4 gecombineerd met de inklapbare hardtop zorgt voor een sportieve vrijheid op vier wielen. Het geluid van de indrukwekkende 3.0-liter TwinPower Turbo 6-cilinder motor en de wind in je haren tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht. Met ultra precieze handeling, inspirerende wendbaarheid en spannende dynamiek ga je in hoge snelheid richting de zon. 

BMW M5 Sedan

NIET TE STOPPEN ALS HET OM RIJDEN GAAT.

De nieuwe generatie van de BMW M5 Sedan, een statement van vooruitstrevende techniek en krachtiger dan ooit. De sterke BMW M5 is een high performance sportsedan met verbluffende power, precisie en dynamiek. Dankzij de modernste technologieën is de nieuwe BMW M5 Sedan niet alleen comfortabeler maar ook veiliger. Alle voordelen van een sedan, uitgevoerd met de prestaties van een sportwagen. Rijplezier van een ongekend niveau - de BMW M5 sedan.

BMW X3 M

HIGH-PERFORMANCE AVONTURIERS.

Overal en altijd de beste prestaties die binnen no-time uw hartslag en rijplezier verhogen. De nieuwe BMW X3 M. De BMW X3 M verenigt prestaties van een autosport DNA samen met de comfortabele en praktische voordelen van een SUV. Rijdynamiek op het hoogste niveau, ervaar een sportauto vol emotie.

BMW X4 M

ROAD REBELS.

De BMW X4 M, een sportauto wat buitengewone prestaties en exclusiviteit van een M model combineert met het expressieve temperament van een BMW X4. De BMW X4 M biedt dankzij zijn motorsport DNA rijdynamiek en performance van het hoogste niveau. Een emotionele sportauto met een indrukwekkende balans van prestaties, comfort en efficiency.  Met de BMW X4 M Competition worden de prestaties naar grotere hoogten gebracht, die op iedere weg en ieder circuit voor een hoge stoot adrenaline zorgt met zijn maximale niveau van vermogen en exclusiviteit.