M-Serie overzicht

BMW M2 Competition

ZELFDE NAAM. NOG KRACHTIGER.

Een sportauto die elke weg verandert. De BMW M2 Competition maakt een verpletterende indruk met een geweldige combinatie van performance, wendbaarheid en precisie. De grote luchtinlaten in de voorbumper verraden de gebundelde kracht van de nieuwe 410 pk sterke bi-turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. De BMW M2 Competition staat altijd garant voor topprestaties en de ambitie om nieuwe records te vestigen. Een echt M model, gebouwd voor winnaars.

BMW M3 Sedan wit microstory

BMW M3 SEDAN

NIEUW, GEDURFD EN NOG KRACHTIGER

De BMW M3 Sedan Modellen verenigen krachtige proporties en een onderscheidend design met M typerende sportiviteit. Aan de leiding staat de BMW M3 Competition Sedan met een indrukwekkende 510 pk en 650 Nm koppel. Dankzij de high-performance BMW M TwinPower Turbo motor, 8-traps M Steptronic met Drivelogic, optionele xDrive*

BMW M4 Coupé grijs

BMW M4 Coupé

UNIEK IN IEDER DETAIL

De BMW M4 Coupé, de ideale auto voor de adrenaline junkie. Prestaties voor op het circuit, meegenomen naar de openbare weg. De snel reagerende schakel-paddels aan het M sportstuur zorgen ervoor dat je het maximale uit de 3,0-liter M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor haalt. De bestuurder wordt één met de auto dankzij de aangename en sportieve M sportstoelen. De BMW M4 Coupé zorgt voor een onvergetelijke rijervaring, een sportauto die het hart sneller doet kloppen.

BMW M5 Sedan

NIET TE STOPPEN ALS HET OM RIJDEN GAAT.

De nieuwe generatie van de BMW M5 Sedan, een statement van vooruitstrevende techniek en krachtiger dan ooit. De sterke BMW M5 is een high performance sportsedan met verbluffende power, precisie en dynamiek. Dankzij de modernste technologieën is de nieuwe BMW M5 Sedan niet alleen comfortabeler maar ook veiliger. Alle voordelen van een sedan, uitgevoerd met de prestaties van een sportwagen. Rijplezier van een ongekend niveau - de BMW M5 sedan.

BMW X3 M

HIGH-PERFORMANCE AVONTURIERS.

Overal en altijd de beste prestaties die binnen no-time uw hartslag en rijplezier verhogen. De nieuwe BMW X3 M. De BMW X3 M verenigt prestaties van een autosport DNA samen met de comfortabele en praktische voordelen van een SUV. Rijdynamiek op het hoogste niveau, ervaar een sportauto vol emotie.

BMW X4 M

ROAD REBELS.

De BMW X4 M, een sportauto wat buitengewone prestaties en exclusiviteit van een M model combineert met het expressieve temperament van een BMW X4. De BMW X4 M biedt dankzij zijn motorsport DNA rijdynamiek en performance van het hoogste niveau. Een emotionele sportauto met een indrukwekkende balans van prestaties, comfort en efficiency.  Met de BMW X4 M Competition worden de prestaties naar grotere hoogten gebracht, die op iedere weg en ieder circuit voor een hoge stoot adrenaline zorgt met zijn maximale niveau van vermogen en exclusiviteit.

BMW X5 M

SPORTIEVE EN EXCLUSIEVE RIJERVARING.

Superieur op ieder gebied: de BMW X5 M Modellen manifesteren hun leiderschap in krachtige proporties, exclusief M design en buitengewone prestaties. 

BMW X6 M

ONBETWISTE DOMINANTIE.

Superieur op ieder terrein: de BMW X6 M Modellen laten met buitengewone rijdynamiek, expressief M design en ongeëvenaarde wendbaarheid hun extraverte dominantie zien. De BMW X6 M met M xDrive inspireert met een luxueus interieur en rijdynamiek die wordt bepaald door autosportgenen. Een met adrenaline geladen rijervaring die nog een boost krijgt door de nog krachtiger en flamboyante BMW X6 M Competition met M xDrive.

BMW M8 Coupé

ULTIEME SPORTIVITEIT EN LUXE.

De BMW 8 Serie Coupé M modellen vormen het summum van luxueus rijplezier, een elegante combinatie van M genen met eigenschappen voor dagelijks gebruik – zowel op de weg als op het circuit. Leverbaar in twee varianten: De BMW M8 Coupé met M xDrive biedt behalve de luxe ambiance in het interieur ook het ultieme autosportgevoel, en is ontworpen om de rijdynamische grenzen te verleggen. De BMW M8 Competition Coupé met M xDrive is een nog krachtigere, exclusievere versie van deze high-performance sportauto.

BMW M8 Gran Coupé

Exotisch en Fascinerend

De BMW 8 Serie Gran Coupé M Modellen zijn opvallende sportauto’s met vier portieren. Ze combineren de technische vaardigheden van BMW M met de exclusiviteit van de BMW Luxeklasse en bieden uitzonderlijke rijervaringen met een luxe ambiance. Er zijn twee formidabele varianten om uit te kiezen: De BMW M8 Gran Coupé met M xDrive maakt indruk met zijn zeer exclusieve ambiance en dynamische karakter. Het meest extravagante model in het aanbod – de BMW M8 Competition Gran Coupé met M xDrive levert overweldigende prestaties en is de belichaming van pure high-performance luxe.