16 okt 2024Nieuws

DE NIEUWE BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ

De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé

De BMW 2 Serie Gran Coupé is volledig vernieuwd en zet een nieuwe standaard op het gebied van rijplezier, design en digitalisering. Met een indrukwekkende combinatie van geavanceerde aandrijflijnen, verbeterde ophangingstechnologie en innovatieve systemen voor geautomatiseerd rijden en parkeren, belichaamt deze Gran Coupé de vooruitstrevende visie van BMW. De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé maakt zijn marktdebuut in maart 2025 en is leverbaar vanaf € 45.551,-.

 

Contact opnemen

 

Het design van de nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé

HET DESIGN

Het exterieur van de nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé straalt sportieve elegantie uit met een expressief front, een dynamisch verlengde silhouet en een krachtig ontworpen achterkant. De kenmerkende brede BMW nierengrille en de gestroomlijnde LED-koplampen geven het model een opvallend en strak wegprofiel.

Het zijaanzicht benadrukt de sportieve proporties van de auto, met een lange motorkap, korte overhangen en een vloeiende daklijn. De iconische Hofmeister knik aan de achterkant van de zijruiten voegt een extra vleugje verfijning toe. De achterkant heeft een moderne, krachtige uitstraling met platte lichten en een strakke afwerking

 

Het interieur van de nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé

HET INTERIEUR

In het opnieuw ontworpen interieur van de BMW 2 Serie Gran Coupé staat luxe centraal, met volledig leervrije bekleding als standaard. Optionele Veganza/Alcantara-bekleding met contrasterende stiksels verhoogt de premium uitstraling.

Het volledig digitale BMW Curved Display en de nieuwe versnellingsschakelaar vormen de kern van het moderne, gebruiksvriendelijke dashboard. De stoelen zijn ontworpen voor ultiem comfort, met optionele sportstoelen, stoelverwarming, elektrisch verstelbare voorstoelen en zelfs een massagefunctie. Het bagagevolume bedraagt 430 liter, wat de auto ook geschikt maakt voor dagelijks gebruik.

 

STANDAARDUITRUSTING EN MOTORISERINGEN

De standaarduitrusting van de BMW 2 Serie Gran Coupé is fors uitgebreid en omvat nu BMW Live Cockpit Plus met cloudgebaseerde navigatie. Voor extra personalisatie kunnen klanten kiezen uit verschillende uitrustingspakketten, zoals het Innovation Pack en het Premium Pack, met onder andere draadloos opladen, Comfort Access en Adaptieve LED-koplampen.

De aandrijflijnen zijn net zo innovatief als het design. De BMW 220 Gran Coupé en BMW 220d Gran Coupé zijn uitgerust met mild-hybrid technologie, die zorgt voor verbeterde efficiëntie en prestaties. Alle modellen zijn voorzien van een 7-traps Steptronic-transmissie met dubbele koppeling, wat zorgt voor soepele en snelle schakelingen.