14 jun 2024Nieuws

DE NIEUWE BMW M2 COUPÉ

De nieuwe BMW M2 Coupé bij Dusseldorp BMW

De nieuwe BMW M2 Coupé: een sportieve krachtpatser met nog meer vermogen, een expressiever design en innovatieve uitrustingen. BMW heeft de lat hoger gelegd in het premiumsegment van compacte sportauto's. De hoogtoerige 6-cilinder-in-lijn M TwinPower Turbo benzinemotor is nu goed voor 353 kW (480 pk). Dit is een stijging van 20 pk. De BMW M2 Coupé is in Nederland beschikbaar vanaf €123.969.

De nieuwe BMW M2 Coupé combineert indrukwekkende prestaties met geavanceerde technologieën. Hij beschikt over een optionele handgeschakelde transmissie met zes versnellingen en achterwielaandrijving, wat zorgt voor een dynamische rijervaring. Dankzij zijn compacte afmetingen en geoptimaliseerde chassistechnologie is de BMW M2 perfect voor zowel dagelijks gebruik als voor het circuit.

Contact opnemen

 

VERBETERDE MOTORPRESTATIES

De nieuwe BMW M2 Coupé profiteert van een verder ontwikkelde 6-cilinder-in-lijn motor, die een maximaal koppel van 550 Nm biedt bij de handgeschakelde versie en 600 Nm bij de standaard 8-traps Steptronic transmissie. Deze verbeterde motor zorgt voor een snellere acceleratie van 0 naar 100 km/h in 4,0 seconden (4,2 seconden met handgeschakelde transmissie). De topsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/h, maar kan worden verhoogd naar 285 km/h met het M Driver’s Pack.

 

Het design van de BMW M2

HET DESIGN VAN DE BMW M2

Het exterieur van de nieuwe BMW M2 straalt kracht en atletische elegantie uit. Met zijn grote horizontale BMW nierengrille en driedelige luchtinlaat is hij ontworpen voor optimale koeling en aerodynamische balans. De nieuwe BMW M2 is leverbaar in een breed scala aan carrosseriekleuren, waaronder Sao Paulo Yellow, Fire Red metallic en Portimao Blau metallic.


Het interieur van de BMW M2 biedt een hoogwaardige en sportieve ambiance met vernieuwde stuurwielen en bekleding. De M Sportstoelen zijn nu beschikbaar in een rood-zwarte Bicolor uitvoering, en de M Carbon kuipstoelen zijn als losse optie leverbaar.

 

Voorkant van de nieuwe BMW M2 CoupéDe achterkant van de BMW M2 CoupéHet interieur van de nieuwe BMW M2 CoupéDe bediening van de BMW M2 CoupéHet zijaanzicht van de BMW M2 Coupé