11 okt 2024Nieuws

NIEUW: BMW SKYTOP

BMW Skytop

München. BMW heeft wederom de harten van autoliefhebbers en verzamelaars weten te veroveren met de lancering van een streng gelimiteerd model: de BMW Skytop. Deze adembenemende tweezits Roadster, voortgekomen uit de designstudie BMW Concept Skytop die werd getoond tijdens de Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2024, zet een nieuwe standaard in rijdynamiek en elegantie. Met slechts 50 geproduceerde exemplaren is de Skytop nu al een zeldzaam en begeerd verzamelobject.

Adrian van Hooydonk, Head of BMW Group Design, maakte de aankondiging tijdens een exclusief evenement in Milaan. "De BMW Skytop is een exotisch ontwerp dat rijdynamiek en elegantie op het hoogste niveau biedt. Het feit dat alle 50 exemplaren binnen korte tijd een eigenaar hebben gevonden, toont de immense waardering voor dit unieke model," aldus Van Hooydonk.

 

 

 

Achterzijde BMW Skytop

PRESTATIES VAN DE BMW SKYTOP

De BMW Skytop, aangedreven door een krachtige 4,4-liter V8 met 625 pk, accelereert in slechts 3,3 seconden van 0 naar 100 km/u. Het model is uitgerust met het geavanceerde BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem, wat zorgt voor optimale tractie en stabiliteit. Het exclusieve ontwerp, gecombineerd met hoogwaardige materialen zoals met de hand aangebracht lakwerk en lederen accenten, maakt de Skytop tot een waar kunstwerk.


BMW toont met de Skytop wederom zijn vermogen om iconische modellen te creëren die niet alleen een genot zijn om in te rijden, maar ook een lust voor het oog.