3 sep 2024Nieuws

NIEUWE BMW 1 SERIE: 14 SEPTEMBER IN DE SHOWROOM

De nieuwe BMW 1 Serie

De compleet vernieuwde BMW 1 Serie staat vanaf 14 september 2024 in de showroom bij Dusseldorp BMW.

De nieuwe BMW 1 Serie is volledig vernieuwd en blijft toonaangevend op het gebied van puur rijplezier in het premium compacte segment. Het opvallend sportieve design van de nieuwe 1 Serie geeft het model een dynamische uitstraling. Van binnen ademt de nieuwe 1 Serie sportiviteit, voelt ruimtelijk aan, heeft een zeer hoog afwerkingsniveau en is standaard uitgerust met een automaat. Intelligente rijhulpsystemen verhogen het comfort, terwijl de krachtige motor met 125 kW (170 pk) met standaard automaat, een sportieve rijdynamiek op de weg garandeert.

De BMW 1 Serie is leverbaar met verschillende benzine- en dieselmotoren. Variërend van 170 pk tot 300 pk. Het absolute topmodel is de BMW M135 xDrive. Dit model beschikt over de sterkste 4-cilinder-in-lijn benzinemotor van de 1-Serie. Met 300 pk en een sprint van 0 naar 100 km/h in slechts 4,9 seconden is het rijden in de M135i een échte beleving. 

 

A WARM WELCOME.

De nieuwe BMW 1 Serie verwelkomt je met een exclusief leasetarief van € 599* p/mnd. Strak design, innovatieve technologie en dynamische rijprestaties – nu voor jou binnen handbereik. Mis dit warme welkom niet, want de aanbieding is beperkt beschikbaar.

De nieuwe BMW 120 is verkrijgbaar vanaf € 41.507 of private lease nu tijdelijk voor een extra scherp tarief vanaf 599 p.m. op basis van *48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. 

 

Uw verkoopadviseur vertelt u graag meer over de nieuwe BMW 1 Serie! 

  • CheckmarkLeverbaar vanaf € 41.507,-
  • CheckmarkPrivate Lease vanaf € 599,-
  • CheckmarkOperational Lease vanaf € 649,-
  • CheckmarkNetto bijtelling vanaf € 281,-

 

Neem contact met ons op

‎ *Let op! Het inplannen van het nieuwe model is pas vanaf 23 september.

BMW 1 Serie M Sport Design

M SPORT DESIGN

Ervaar indrukwekkend en een sportief design! Van het opvallende M Sport exterieur met bumpers in M Sport uitvoering tot de sportieve 18 inch lichtmetalen M wielen Dubbelspaak (styling 975 M) in Bicolor Midnight Grey - de nieuwe BMW 1 Serie ligt zelfverzekerd op de weg. De BMW 1 Serie M Sport Design is verkrijgbaar vanaf € 42.777.

Showroomintroductie nieuwe BMW 1 Serie

HET DYNAMISCHE EXTERIEUR

Het exterieur valt op door zijn nieuw ontworpen BMW nierengrille en opvallende achterkant die de nieuwe BMW 1 Serie een opwindende, onmiskenbare stijl geven. De accenten aan de zijkant en de moderne achterlichten geven de achterkant een bijzonder dynamische afwerking en benadrukken de brede schouders en dynamische karakter van de nieuwe BMW 1 Serie.


De nieuwe BMW 1-Serie is ook een stuk groter dan zijn voorganger. De lengte is met 42 millimeter toegenomen tot 4.361 millimeter, de breedte is 1.800 millimeter en de hoogte is met 25 millimeter toegenomen tot 1.459 millimeter. De wielbasis bedraagt 2.670 millimeter.

Interieur van de nieuwe BMW 1 Serie

HET PREMIUM INTERIEUR

De nieuwe BMW 1 Serie is innovatief, individueel en intelligent. Het interieur is minimalistisch en clean. Zoals een echte BMW is de cockpit gericht op de bestuurder. Moderne technologieën in het interieur zorgen voor nog meer meeslepende ritten. Zoals de combinatie van het grote BMW Curved Display en het BMW Head-Up Display.


In combinatie met het nieuwste besturingssysteem BMW Operating System 9 kunt u muziek en navigatie nog comfortabeler bedienen en regelt u heel eenvoudig muziek, navigatie en de instellingen van het voertuig of speelt u tijdens een pauze eenvoudig uw favoriete game met uw smartphone als controller.


Geniet van de nieuwste connectiviteitsopties. Met Apple CarPlay en Android Auto verbindt u eenvoudig uw favoriete apps en streamingdiensten zoals Spotify en Google Maps.


Met BMW Connected Drive bent u verbonden met uw BMW. Met uw app communiceert u nog intuïtiever met uw BMW en geniet u van intelligente innovatieve functies voor meer comfort, veiligheid en entertainment.

 

DE MOTORISERINGEN VAN DE NIEUWE BMW 1 SERIE

De nieuwe BMW 1 Serie beschikt over nieuwe generatie motoren met Mild Hybrid technologie. Er is keuzen uit twee benzine- en twee dieselmotoren. Met een keuze uit een 3– of 4-cilinder-in-lijnmotor. Hieronder vindt u een overzicht van alle beschikbare BMW 1 Serie motoren:

  • CheckmarkDe BMW 120 heeft een vermogen van 170 pk
  • CheckmarkDe BMW 118d heeft een vermogen van 150 pk
  • CheckmarkDe BMW 120d heeft een vermogen van 163 pk
  • CheckmarkDe BMW M135 heeft een vermogen van 300 pk

‎ ‎

BMW M135

BMW M135 xDrive

Het design van de nieuwe BMW M135 xDrive laat direct zien hoeveel vermogen hij in zich heeft. De vier uitlaat eindpijpen, M nierengrille, M spiegels en M achterspoiler benadrukken het sportieve karakter en gaan op indrukwekkende wijze samen met de krachtige motor van 221 kW (300 pk). Met de M sportremmen en het adaptieve M onderstel tilt de nieuwe M135 xDrive prestaties en rijdynamiek naar het hoogste niveau in het premium compacte auto segment. 

De BMW M135 accelereert in slechts 4,9 seconden van 0 naar 100 km/u! Met een topsnelheid van 250 km/h is het model een echte BMW M.

‎ *Let op! Het inplannen van het nieuwe model is pas vanaf 23 september.