BMW M240i Cup auto

Uitgebreide modelinformatie

De BMW M240i Coupé is gekozen als basis voor de BMW Racing cup, het platform biedt fantastische mogelijkheden voor alle aanpassingen. Zo levert de 3.0 6-cilinder-in-lijn met motor door de nodige aanpassingen maar liefst 410 PK en 600Nm. En heeft de BMW M240i nu gewicht besparende polyester componenten als portieren, motorkap en spatborden. Op deze modelpagina lees je alle uitgebreide modelinformatie en de mogelijkheden tot aanschaf. 

De BMW M240i cup auto is op korte termijn leverbaar

 

BMW M240i cup prijs

Bent u benieuwd naar de prijzen van de BMW M240i Cup auto? Hieronder vindt u de volgende vanaf prijzen van de BMW M240i Cup auto:

Leverbaar vanaf € 74.500,-  (EX. BTW & BPM)

De order aanvraag van de BMW M240i Cup auto verloopt via DayVtech Engineering 

Betaalbaar racen op hoog niveau
Volledig FIA/KNAF goed gekeurd
Onderhoud en transport verzorgd

BMW M240i cup auto video

Bekijk alle details van de BMW M240i Cup auto in deze 'Walkaround' video 

BMW Racing cup kalender 2021

Vermogen van de BMW M240i

Er is als basis gekozen voor de BMW M240i met de 6 cilinder 3.0 motor voorzien van turbo, die standaard een vermogen van 340 pk en een koppel van 500 Nm levert; door de nodige aanpassingen van de software beschikt de cup-versie van de BMW M240i nu over 410 pk en 600 Nm. De versnellingsbak software is door DayVtec zo herschreven dat de paddles binnen enkele milliseconden reageren op elke schakelvraag. 

Uitgebreide specificaties BMW M240i Cup auto

Op Circuit Zandvoort werd al een rondetijd van 1 min 45 sec gereden!
DayVtech Engineering
BMW Racing Cup - Teams & Rijders

Arrive & Drive

Uniek aan de BMW Racing Cup is het ‘Arrive & Drive’ concept: alle BMW M240i cup auto's worden door een van de 3 partner teams gerund (DayVtec, Hans Weijs Motorsport en MDM Motorsport) om een gelijkwaardigheid te garanderen. De coureur komt met helm & overall naar het circuit en daar staat de cup-auto klaar om in te stappen en te gaan racen. Dat maakt het voor veel coureurs interessant, want die kunnen zich concentreren op het racen, terwijl alle logistieke en technische zorgen uit handen worden genomen. Door de onderhoudsvriendelijke techniek heeft de organisatie bovendien de kosten laag weten te houden.