Over ons

Wij zijn Dusseldorp BMW

Auto's zitten verankerd in ons DNA. Al ruim 110 jaar zijn we bezig met mobiliteit, eerst met tweewielers en vrij snel daarna ook met vierwielers. Er is maar één merk dat alles kan op het gebied van twee- en vierwielers en dat is BMW. Niet voor niets zijn we de langst actieve BMW dealer van Nederland. Voor ons is een BMW de ultieme combinatie van elegantie, bruikbaarheid, zakelijkheid en rijplezier. En vooral dat laatste vinden we heel belangrijk. Want hoe mooi, bruikbaar of zakelijk een auto ook is, achter het stuur gaat het vooral om genieten. We willen dat onze klanten plezier beleven aan hun auto. Dat is iets wat BMW als geen ander merk begrepen heeft: rijplezier. Niet voor niets is de slogan van BMW al sinds 1965 'Freude am Fahren' of 'Sheer driving pleasure', wat in Nederland wordt vertaald als 'BMW maakt rijden geweldig'.
Bij Dusseldorp BMW geloven we dat een tevreden klant de best mogelijke reclame is voor ons bedrijf.
Oude foto van familiebedrijf Dusseldorp

Dusseldorp BMW: familiebedrijf sinds 1909

In 1959 is Dusseldorp BMW begonnen met de verkoop van BMW in Apeldoorn. We zijn daarmee zoals gezegd de langst actieve officiële BMW dealer van Nederland. Dusseldorp kent zijn oorsprong echter al in 1909, toen we begonnen met de verkoop van twee- en later vierwielers in Lichtenvoorde. Dat betekent dat we ruim 110 jaar ervaring in ons bedrijf hebben zitten. Maar dat bedrijf was natuurlijk niets geweest zonder onze klanten. We zijn een familiebedrijf en daar zijn we trots op. Inmiddels hebben we elf officiële BMW dealer vestigingen, verspreid over Midden-Nederland. Hoe we dat bereikt hebben? Gewoon, door hard te werken en de liefde voor BMW met onze klanten te delen. Bij Dusseldorp BMW geloven we dat een tevreden klant de best mogelijke reclame is voor ons bedrijf. En daarom is er bij ons niets belangrijker dan een tevreden klant. Dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven. We kunnen bij Dusseldorp BMW uiteraard alle nieuwe modellen leveren. Daarnaast hebben we altijd een uitgebreide selectie jong gebruikte BMW's op voorraad met het Premium Selection label. Dat betekent dat alle informatie over deze auto's inzichtelijk is en dat een auto 24 maanden garantie krijgt bij verkoop, zonder kilometerbeperking. Daarnaast hebben we alles in huis om u snel op weg te helpen.

BMW onderhoud en reparatie

In de werkplaatsen van Dusseldorp BMW onderhouden we auto's van alle leeftijden. Of het nu gaat om een klassieker, youngtimer of recent model: we hebben de kennis en onderdelen in huis om ze in topconditie te houden. Uiteraard leveren we alle gebruikelijke diensten, zoals klein en groot onderhoud, APK en het wisselen van zomer- en winterbanden. Maar ook voor schadeherstel, reparaties en zelfs restauraties hebben we alle kennis en expertise in huis.

Nu en in de toekomst

Dat de mobiliteit in Nederland en daarbuiten verandert is duidelijk. De wereld is constant in beweging en wij bewegen mee. Sterker nog, bij Dusseldorp BMW streven we ernaar om de beweging in gang te zetten. Daarom zijn we altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen, die ons de mogelijkheid geven om in te spelen op veranderingen. Om klaar te staan als er verandering gaat plaatsvinden. Verandering die onvermijdelijk komen gaat: wij zijn er klaar voor. Doordat we altijd een paar stappen vooruit denken, hadden we als één van de eersten een uitgebreid Private Lease aanbod. Daardoor konden we onze klanten direct helpen toen BMW en MINI plug-in hybride en elektrische auto's ging verkopen. 

Dusseldorp Alpina logo

Dusseldorp Alpina

Dusseldorp is ook de exclusieve vertegenwoordiger van ALPINA in Nederland. Het merk ALPINA staat al sinds de jaren zestig bekend om zijn bijzondere, op maat gemaakte BMW modellen. Alle ALPINA modellen beschikken over uiterste topprestaties, een luxueuze afwerking en een uitzonderlijke rijdynamiek. U kunt bij Dusseldorp terecht voor deze prachtige auto’s, niet alleen voor aanschaf maar ook voor onderhoud.

Logo van Dusseldorp MINI

Dusseldorp MINI

Nieuwe MINI nodig? Hebben we! Gebruikte MINI nodig? Hebben we ook! Onderhoud? Kom maar langs! Bij Dusseldorp MINI verkopen en onderhouden wij namelijk al dik zestien jaar de tofste MINI's. In 2004 begonnen we met de verkoop van MINI in onze BMW showrooms, maar daar groeiden we al snel uit. MINI bleek een succes en dankzij dat succes hebben we nu showrooms op vijf verschillende plekken in Nederland.

Logo van Dusseldorp Motorrad

Dusseldorp Motorrad

Met trots kunnen we sinds december 2019 zeggen dat Motorrad nu ook een onderdeel is van Dusseldorp. Onze vestiging in Alkmaar heeft een volledig nieuwe showroom waar ruimte is voor de allernieuwste BMW Motorrad iconen. Naast het ruime aanbod motoren zorgen wij er ook graag voor dat je veilig op de motor kan stappen. Daarom kun je ook bij ons terecht voor BMW motorkleding en verschillende accessoires.

Dusseldorp Foundation Logo

De Dusseldorp Foundation

Begin 2022 is de Dusseldorp Foundation opgericht. De Dusseldorp Foundation is een stichting die is opgezet voor het ondersteunen van goede doelen die zich richten op het welzijn van mensen. Op deze manier willen wij als Dusseldorp de verantwoordelijkheid nemen en een mooie bijdrage leveren aan onderwerpen die er echt toe doen. Jaarlijks steunen we een aantal grotere en kleinere projecten die een concreet doel hebben en waarvan we weten dat het geld goed besteed is. De goede doelen die worden uitgekozen hebben zoveel mogelijk een connectie met Dusseldorp of een van de Dusseldorp collega’s.

DUSSELDORP WERKT SAMEN

Familiebedrijf Dusseldorp bestaat al ruim 110 jaar, maar we hebben het niet alleen gedaan. We hebben altijd nauw samengewerkt met anderen. Ons talent ligt bij het verkopen en onderhouden van auto's. Door de jaren heen zijn we daar behoorlijk goed in geworden, al zeggen we het zelf. Dat komt doordat we ons altijd gefocust hebben op dat wat we goed wilden doen. Als we samen met een ander kunnen groeien, als delen vermenigvuldigen betekent, dan ondersteunen we graag talent of werken samen met bedrijven met dezelfde visie. We investeren graag in de toekomst.

We houden ervan om onze krachten te bundelen met die van anderen. Of iemand nu zakelijk succesvol is, creatief ergens in uitblinkt of op sportief vlak aan de top staat − we stimuleren graag topprestaties. We geven talent graag de ruimte zich verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door sponsoring of andere vormen van samenwerking. Zodoende zijn er door de jaren heen prachtige partnerships ontstaan. Samenwerkingen waar we blij van worden en relaties waar we trots op zijn!

  • AZ Alkmaar – de mooiste eredivisie voetbalclub van Noord Holland
  • ADO Den Haag – de mooiste eredivisie voetbalclub van Zuid Holland
  • Ruben Hein – een uiterst getalenteerde zanger, pianist en componist
  • Hockeyclub Klein Zwitserland – een begrip in hockeyend Nederland
  • Tom Coronel – de goedlachse F1 analist en coureur
  • Job van Uitert – hét aanstormend talent in endurance racing
  • Andy van der Meijde – voormalig profvoetballer en presentator 'Bij Andy in de auto'

Duurzaamheid staat centraal

Wij zijn een bedrijf dat voorop wil lopen wat betreft innovatie, moderne techniek en duurzame mobiliteit. We werken daarom hard aan een duurzame toekomst. Zo hebben we in Oostzaan een pand dat vrijwel CO2-neutraal opereert dankzij onder andere zonnepanelen. We maken elke dag nieuwe stappen, en verduurzamen onze organisatie steeds verder.

BMW Group stond in 2020 binnen de sector automotive op de eerste plaats van de Dow Jones Sustainability Index. Dat initiatief rangschikt prestaties van ondernemingen op een aantal belangrijke zaken, waaronder sociaal en milieutechnisch. Die eerste plaats maakt BMW de duurzaamste autofabrikant ter wereld. Wij willen ervoor zorgen dat we die positie behouden en verstevigen. Het is misschien een cliché, maar een betere wereld begint bij onszelf.

Mensen verwachten veel van een merk als BMW of MINI. Bij Dusseldorp streven we ernaar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen

Stel uw vraag

Heeft u meer vragen over ons bedrijf of wilt u graag één van onze elf vestigingen bezoeken? U bent uiteraard van harte welkom voor wat voor een gelegenheid dan ook. Kies één van de onderstaande mogelijkheden.