Dusseldorp Service

Zorgeloze mobiliteit

Uw BMW verdient de allerbeste zorg en behandeling. Dit vindt niet alleen u belangrijk, maar ook ons serviceteam gaat met de uiterste zorg met uw BMW om. Onze medewerkers worden continu getraind en opgeleid om de beste service aan uw BMW uit te voeren. Het hoge kennisniveau in combinatie met hightech apparatuur, het beste gereedschap en originele BMW onderdelen garanderen premium service tegen de beste prijs.

Dusseldorp. Waar we met veel plezier en passie werken aan úw BMW.

BMW Verlengde Pechhulp

Nu voor slechts €85,- online te bestellen.

Voor alle BMW rijders met een BMW ouder dan 5 jaar is het mogelijk onbezorgd te blijven rijden met BMW Verlengde Pechhulp. BMW Verlengde Pechhulp is een uitgebreid pakket dat gemakkelijk online is af te sluiten. U kunt daarmee - wanneer u maar wilt - gebruik maken van alle hulpdiensten, totdat uw BMW 10 jaar oud is. Bij inschrijving ontvangt u de BMW Service Card met BMW Privileges ‘Gold’ status.

  • BMW Group Service Centrale 24/7 en 7 dagen per week bereikbaar. 
  • Direct deskundige aan de lijn, die u met tips weer op weg helpt.
  • Hulpverlening ter plaatse geregeld door dichtbij zijnde BMW dealer. 
  • Indien nodig hulpverlening door Erkend Service Partner of hulpdienst.

Onderhoud

Alle Focus op uw rijplezier

Uw BMW geeft zelf aan wanneer hij onderhoud nodig heeft. Is uw auto voorzien van ConnectedDrive, dan stuurt uw auto deze informatie zelfs naar de dealervestiging van uw keuze. Hebben wij het genoegen dat u voor een vestiging van Dusseldorp heeft gekozen, dan nemen onze medewerkers contact met u op om een afspraak in te plannen.

Reparatie

Uw BMW in topconditie

Naast het onderhoud van uw BMW is Dusseldorp ook hét adres voor het uitvoeren van reparaties. U kunt bij ons terecht voor het verhelpen van een storing tot het herstellen van glasschade. Onze monteurs zorgen er graag voor dat u weer veilig de weg op kunt.

Bij onze werkzaamheden maken wij uitsluitend gebruik van originele BMW onderdelen. Hierdoor kunnen de kwaliteit van de onderdelen garanderen en krijgt u 2 jaar garantie op de uitgevoerde reparatie.

ACCESSOIRES EN ONDERDELEN.

Originele BMW Accessoires

Perfecte prestaties kunnen enkel worden bereikt door de exacte afstemming van alle onderdelen van elk individueel BMW model. Ook bieden Originele BMW Accessoires u talrijke mogelijkheden om uw BMW individueel te benadrukken.