ONDERHOUD & REPARATIE.

Direct online geregeld

Een afspraak met de werkplaats maken doet u wanneer u dat het beste uitkomt. Met de Online Afspraakplanner van Dusseldorp BMW is onze werkplaatsreceptie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en met vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn, Deventer, Den Haag, Hoogeveen, Hoorn, Oostzaan en Zwolle is Dusseldorp BMW altijd dichtbij. Kies hieronder de vestiging van uw voorkeur en maak eenvoudig een werkplaatsafspraak voor uw BMW

Heeft u vragen over het onderhoud aan uw BMW neem dan telefonisch contact op met één van onze vestigingen, stuur eenvoudig een Whatsapp bericht via 0885251900 of stel uw vragen in een e-mail naar info@dusseldorpbmw.nl

BMW Teleservices

Uw BMW weet wanneer onderhoud nodig is.

Van olie vervangen tot remmen controleren: Uw BMW weet zelf wanneer welk onderhoud nodig is. De sensoren in uw BMW herkennen automatisch het vereiste onderhoud. Vervolgens stuurt uw BMW deze gegevens naar de Dusseldorp BMW vestiging van uw voorkeur. Deze heeft u geselecteerd in uw account in de BMW ConnectedDrive portal of in het iDrive menu van uw BMW. Uw Dusseldorp BMW vestiging neemt contact met u op, maakt een afspraak met u en bereidt zich voor op het onderhoud. Hiermee bespaart u tijd en moeite.

Het is belangrijk dat u een Connected Drive account aanmaakt en de bijbehorende app installeert op uw smartphone.

Hoe werkt De connected Drive App

De BMW Connected app: uw persoonlijke mobiliteitsassistent. Kijk in de video hoe u eenvoudig en gratis een Connected Drive account kunt aanmaken, uw BMW koppelt en enkele voorbeelden waar u de app voor kunt gebruiken.

BMW Service Inclusive

Geen zorgen over onderhoud.

Wilt u altijd rijden in een perfect onderhouden BMW? Wij hebben een onderhoudspakket voor een aantrekkelijke, vaste prijs die vooraf is betaald. U kunt in één keer al het voorgeschreven onderhoud als pakket scherp inkopen, waardoor u veel voordeliger uit bent, dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart betaalt. Service Inclusive is beschikbaar voor alle modellen.

Alle BMW Service Inclusive onderhoudscontracten zijn overdraagbaar op de volgende eigenaar. Een onderhoudscontract is mogelijk voor zowel nieuwe als gebruikte BMW's. 

APK Afspraak
Vervangend Vervoer
BMW Pechhulp

APK Afspraak

Regel direct online

Verloopt de APK van uw BMW binnen 2 maanden? Dan is het weer tijd om een afspraak te maken voor de APK keuring. Dit kan eenvoudig met de handige APK afspraakplanner. Kies uw Dusseldorp vestiging, datum en tijdstip en u ontvangt direct van ons een afspraakbevestiging. 

Vervangend Vervoer

Blijft altijd mobiel

Bij een werkplaatsafspraak kunt er uiteraard voor kiezen om een vervangende BMW mee te nemen. Zo blijft u mobiel, terwijl uw eigen BMW voor onderhoud of reparatie in onze werkplaats staat. Op onze vestigingen informeren wij u graag over de kosten voor een vervangende BMW. U kunt ook ten altijd gratis gebruiken maken van een fiets als vervangend vervoer. 

Wilt u gebruik maken van vervangend vervoer? Geef dit aan in onze online afspraak planner of bespreek dit  telefonisch met één van onze vestigingen. 

BMW Pechhulp

Hulpverlening ter plaatse

Bij pech is de BMW Service Centrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U krijgt direct een deskundige aan de lijn, die u met tips meestal weer op weg kan helpen. Anders wordt hulpverlening ter plaatse geregeld: door de dichtstbijzijnde BMW dealer, Erkend Service Partner of door een professionele hulpdienst.

Voor alle BMW rijders met een BMW ouder dan 5 jaar is het mogelijk onbezorgd te blijven rijden met BMW Verlengde Pechhulp. BMW Verlengde Pechhulp is een uitgebreid pakket dat gemakkelijk online is af te sluiten. U kunt daarmee - wanneer u maar wilt - gebruik maken van alle hulpdiensten, totdat uw BMW 20 jaar oud is. Bij inschrijving ontvangt u de BMW Service Card met BMW Privileges status.