Dusseldorp Service

Onderhoud & Reparatie

Uw BMW verdient de allerbeste zorg en behandeling. Dit vindt niet alleen u belangrijk, maar ook ons serviceteam gaat met de uiterste zorg met uw BMW om. Onze medewerkers worden continu getraind en opgeleid om de beste service aan uw BMW uit te voeren. Het hoge kennisniveau in combinatie met hightech apparatuur, het beste gereedschap en originele BMW onderdelen garanderen premium service tegen de beste prijs.

Dusseldorp. Waar we met veel plezier en passie werken aan úw BMW.

Onderhoud

Uw BMW geeft zelf aan wanneer hij onderhoud nodig heeft. Is uw auto voorzien van ConnectedDrive, dan stuurt uw auto deze informatie zelfs naar de dealervestiging van uw keuze. Hebben wij het genoegen dat u voor een vestiging van Dusseldorp heeft gekozen, dan nemen onze medewerkers contact met u op om een afspraak in te plannen.

Reparatie

Naast het onderhoud van uw BMW is Dusseldorp ook hét adres voor het uitvoeren van reparaties. U kunt bij ons terecht voor het verhelpen van een storing tot het herstellen van glasschade. Onze monteurs zorgen er graag voor dat u weer veilig de weg op kunt.

APK

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een wettelijke verplichting van de overheid ter bevordering van de verkeersveiligheid. Bij Dusseldorp betaald u ongeacht het bouwjaar van uw auto € 25,- incl. afmeldkosten en BTW (excl. eventuele viergas- of roetmeting).